Købte jeres “bøf” flødeboller, som jo bare er en lavere flødebolle end de gængse. Vorherre bevares. Havde desværre glemt hvor dårlige jeres flødeboller er. Det er de dårligst smagende og mest synt... Mehr ansehen
Nej tak til Spangsberg flødeboller. De er så fyldt med sukker, at det nærmest hviner i tænderne. Bundene smager af ingenting (måske lidt af pap?), og fyldet smager heller ikke af meget andet end sukke... Mehr ansehen
Købte 4 æsker af jeres “romkugle” flødeboller i går, i anledningen af min fødselsdag, og alle der smagte dem inkl mig selv, blev godt nok skuffede over smagen. Der var intet der havde noget med... Mehr ansehen
For Søren hvor er jeg skuffet. Købte en julekalender til mine børnebørn der ser ud til at være lidt ekstraordinært (kæmpestor), men her føler jeg mig taget godt og grundigt i bag delen. Låge nr... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Usmagelig TV reklame
Usmagelig TV reklame
Langtfra så meget i kasser og bøtter som vist
UÆRLIG reklame
Fremragende flødeboller købt i outlet…
Fremragende flødeboller købt i outlet Odense
Er så mega skuffet
Er så mega skuffet - jeg har trofast købt Spangsbergs flødeboller og tænkte ok, kun 4 boller i æsken og der var jo inflation. MEN MEN MEN, at de så samtidig lavede chokolade overtrækket så tyndt og den ikke gav det knæk når man bider i chokoladen, så kan det skisme da være ligemeget, så er de jo som alle andre flødeboller. I har skaffet jer et navn på kvalitet og det kan i nu smide i skraldespanden, for det lever i ikke længere op til. Kan forstå at I ikke læser disse anmeldelser af jer, for så havde i nok forsvaret jer herinde, men nu ved alle dette, når de tjekker jer herinde
Har købt fest mixx i Rema 1000
Har købt fest mixx i Rema 1000. Sikke engang klister. Mange af enhederne var ikke pakket ind. Og hang sammen. Tror det var en tiende sortering. Mega dårlig kvalitet - Jette
Udtørret og uspiselige :(((
Har lige købt en pakke flødeboller med 3 stk i hos SuperBrugsen. Holdbarheden er mere end en uge men alligevel er de totalt udtørret og uspiselige, og oveni dette så er overtrækket af fake chokolade blevet papirtyndt. Øv for en skuffelse :(
Fra 6 til 5 og NU TIL 4
Farvel Spangsberg flødeboller, i har i rigtig mange år haft en fast kunde, selvom i gik fra 6 stk til 5 stk i en kasse ….. MEN nu føler jeg mig snydt NU kun 4 stk i samme kasse 😡 hvorfor ikke også spare på pap og plastisk og lave kassen mindre .?
Slut aldrig mere jeres flødeboller, hader at blive snydt da prisen er den samme
Hej fra nu
Hvor blev den 5 af??
Hvor blev den 5 af??? Overrasket ser vi da vi åbner pakken at der kun er 4 flødeboller i - så der var en der måtte mangle… syntes det er fjollet hvad end årsagen er til det … men 4 er ik mange i en pakke
Den gik ikke Spangsberg !
Jeg ved ikke om de håbede på , kunderne, ikke ville opdage, at der nu kun er 4 flødeboller i kassen i stedet for 5 ! Måske har de tænkt, at antallet 5 , kan være svær at dele ,hvis man er en familie på 2 eller 3.
Jeg skal ikke kunne sige det , Men jeg kan sige , at jeg har købt min sidste pakke Spangsberg !
Ikke chokolade, men vekao!!!
Jeg troede naivt at Spangsberg var et kvalitets varemærke. Købte det sjældent, da det er dyrt, men føltes lidt “luksus”. I dag købte jeg flødeboller. Der var kun 4 i pakken (normalt 6). Og jeg syntes, de smagte lidt forkert.. Jeg er amatør-chokolade nørd, og jeg kan godt kende en god chokolade fra en dårlig. Det her er ikke engang chokolade.
Spangsberg flødeboller er IKKE med chokolade-overtræk. Det er VEKAO-overtræk. Det vil sige det billige erstatningsprodukt, som de mest billige discount producenter leverer i stedet for rigtig chokolade. Du kan kende det fra den billige is med “choko-overtræk”. Det giver en ubehagelig følelse i munden, når du spiser det.
Jeg troede seriøst, at Spangsberg var et “luksus” brand. Som i super høj kvalitet. Det var det så ikke.. Er mega skuffet. Køber aldrig mere deres produkter.
Jeg var så heldig at vinde en af deres…
Jeg var så heldig at vinde en af deres konkurrencer. Jeg havde skrevet Amager på som afhentningssted for det vidste jeg hvor var henne. Jeg havde en tur på 165km hver vej - for hvad gør man ikke for at hente sin dejlige præmie. DESVÆRRE kendte ekspedienten ikke noget til konkurrencen - men da der stod et påskeæg på disken - måtte det være det. Resten af gevinsten - 3 kasser med påskeæg kunne jeg ikke få, da der var udsolgt. Jeg havde været glad, hvis de havde lagt gevinsten til side. Jeg spurgte om jeg så måtte hente de 3 kasser påskeæg i en anden butik - men det kunne ikke lade sig gøre. Jeg blev dog tilbudt andre varer for 200kr.
Super ærgerligt når jeg havde lovet mine 30 kollegaer påskeæg. Jeg har efterfølgende skrevet til dem, at jeg var super glad for gevinsten - med ked af at køre så lang forgæves. Som svar fik jeg en mail, hvor de beklagede at gevinsten ikke var lagt til side, da det var en vikar i butikken. Men at jeg var MEGET velkommen til at komme i en af deres andre butikker og KØBE 3 kasser med påskeæg i stedet... Jeg syntes det er ærgerligt at man lokker med gode præmier - men præmierne er der så ikk alligevel.
Frank i Reklamationsafdelingen
Hej Frank
Det er ikke holdbarheden jeg klarer over men transport skaden de er købt i føtex i Nykøbing Falster
Men glem det hvis i vil have en på hatte i de offentlige medie så få i det
Mvh
Lars Jølst
Tak for den god behandling
Fra: Reklamation Spangsberg Chokolade
Sendt: 11. april 2023 17:42
Emne: Sv: Lars Jølst - Flødeboller - 6. april 2023 12:17
Kære Lars
Tak for din tilbagemelding.
Vi behandler alle reklamationer uanset beløb, og i dit tilfælde reklamerer
du 1 mdr. efter " best before dato " og har købt flødebollerne efter udløb.
Skulle du mod forventning komme ud for en tilsvarende oplevelse med et
af vores produkter, skriv til os inden for holdbarhedsdatoen, og vi vil undersøge
det nærmere i vores produktion og salgsafdeling.
Frank Andersen
Til: Reklamation Spangsberg Chokolade
Flødeboller - 6. april 2023 12:17
Hej Frank
Jeg har købt flødebollerne inden påske og jeg gik bevist efter æsker med 5 stk
Jeg har desværre ikke kvitteringen længere det var med køb af vare til påsken
Begge kasser var og er med transport skade .Men hvis det er et problem for
Jer at tage så små sager har jeg da råd til at sætte de 56,oo kr til.
Mvh
Lars Jølst
20149039
Fra: Reklamation Spangsberg Chokolade
Sendt: 11. april 2023 15:03
Flødeboller - 6. april 2023 12:17
Kære Lars.
Tak for din henvendelse og tilsendte billeder vedrørende vores flødeboller.
Kan du oplyse mig hvilken købsdato, hvor du har købt flødebollerne i Føtex,
eventuel en kvittering for købet.
Flødeboller er udløbet for 1 mdr. siden !
På billederne du fremsender er det en flødebolle der er gået i stykker, ud af de to pakker
du har sendt billeder af, skummet i flødebollerne kan ændre konsistens på flere måder,
når de er uden for den dato vi har påsat.
Frank Andersen
Reklamationsafdelingen
Spangsberg chokolade A/S
Tåstrupgårdsvej 16-22, 2630 Tåstrup
Af hensyn til sporbarhed af korrespondancen bedes der besvares på denne mail
Falsk markedsføring!
Var forbi Spangsbjergs Lagersalg for at købe kasser med påskeæg som vist på deres fb - 1ks 90kr/3ks 200kr
På forhånd var der talt ud fra billedet på fb, at der ville være mindst 30 æg i en kasse, så stor var overraskelsen da vi opdagede, at der var 17 i en æske!
Har skrevet til dem uden at høre noget svar. Fup firma!
Fake annoncering.
Så annonce på påskeæg i går. Kørte fra Stenløse til Hillerød for at købe ind efter annoncen på påskeæg. Stor var vor skuffelse da der blev meldt udsolgt. Ikke engang 1 døgn efter annoncen var modtaget.
TROEDE SPANGSBERG VAR ET ORDENTLIGT FIRMA - MEN NEJ Fake FIRMA. 😠😠😠
5 flødeboller i kassen
5 flødeboller i kassen, ganske som de plejer, men nu vejer de kun 100gram mod 150gram tidligere.
Pris i netto: 25 kr.
Så tror folket de har sparet penge når normalprisen var 28kr 👎👎👎
Føj.
Købte idag sidste kasse Spangsbjerg…
Købte idag sidste kasse Spangsbjerg flødeboller … samme emballage men kun 4 stk i og noget mindre i størrelsen og mindre chokolade .. Farvel !
4 stk føler sig noget snydt.😟
Blev så skuffet
Har altid købt Spangsberg flødeboller, men det er den sidste pakke jeg har købt i dag.
Kun 4 i pakken, og blev såååå skuffet over det tynde lag chokolade. Skam jer
Har taget en negerbolle ud
Af æsken, så der kun er 4 i. Hvad er pointen? Det er spild af emballage.
Jeg er simpelthen så vred
Jeg er simpelthen så vred. Hvordan tror Spangsberg, at de pludselig kan sælge deres kasser med flødeboller med KUN 4 stk i? Er de så ekstra billige? Nej!
Det er simpelthen at gøre grin med kunderne. Ikke flere købe herfra
Svær embalagesortering
Jeres flødeboller er ok, men det er træls, at emballagen blander plast og pap. Det gør det svært at sortere
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.