Spangsbergchokolade Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte jeres “bøf” flødeboller, som jo bare er en lavere flødebolle end de gængse. Vorherre bevares. Havde desværre glemt hvor dårlige jeres flødeboller er. Det er de dårligst smagende og mest synt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nej tak til Spangsberg flødeboller. De er så fyldt med sukker, at det nærmest hviner i tænderne. Bundene smager af ingenting (måske lidt af pap?), og fyldet smager heller ikke af meget andet end sukke... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte 4 æsker af jeres “romkugle” flødeboller i går, i anledningen af min fødselsdag, og alle der smagte dem inkl mig selv, blev godt nok skuffede over smagen. Der var intet der havde noget med... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

For Søren hvor er jeg skuffet. Købte en julekalender til mine børnebørn der ser ud til at være lidt ekstraordinært (kæmpestor), men her føler jeg mig taget godt og grundigt i bag delen. Låge nr... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

38 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mikrobøffer i store kasser

Spangsberg " bøffer" er så små at de nærmest forsvinder i kassen.
Holdbarhed passer ikke. De er oftest tørre.
Drop dem og køb en ordentlig bøf eller flødebolle.

12. Dezember 2025

Elendig kvalitet

Elendig kvalitet. Deres marcipansnitter er ren sukker og har ingen lighed med marcipan. Deres flødeboller er overtrukket med tynd vekao osv. Jeg undgår for alt i verden deres underlødige produkter.

7. Dezember 2025

Spangsberg julekalender

Spangsberg julekalender. Den ser stor flot og fyldig ud. Købte den som en familiekalender. Det viser sig dog at være en kæmpe fuser i flot indpakning. Første dag var der en pose med 2-3 stykker vingummi og de næste dage samme mængde. Der er i hvert fald mere pap end lækkerier.
Kære spangsberg: hold kæft hvor er det pinligt og ren og skær tyveri. Tænk at i vil sætte jeres firmanavn på spil for sådan en oplevelse. Jeg er i hver fald færdig med at handle jeres produkter. Pinligt!

6. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi fik den “fine” julekalender af vores…

Vi fik den “fine” julekalender af vores skønne familie og tænkte hold da magle… men forventningens glæde var dog betydelig større end selve indholdet.. aldrig har vi været SÅ skuffet og så lige fra spangsberg. Det er alligevel en kalender til 300kr. Det er det dyreste slik vi spiser i denne uge! Tænker at det er klart de færreste der vil blive glad for sådan en gang luft og pap.

4. Dezember 2025

Kæmpe skuffelse

Fik den kæmpestore kalender fra Spangsberg af mine forældre. Jeg tænkte hold da op en stor kalender så er der nok til at vi kan dele indholdet (2 voksne og 2 børn)men det er ikke muligt.
Låge 1 indeholdt 2 stk abrikos slik
Låge 2 indeholdt 20g Bridge blanding svarende til en lille håndfuld. Faktisk så lidt at ikke alle typer var repræsenteret i mængden. Mest rosiner med chokolade overtræk.
Pap kalenderen indikerer ud fra sin størrelse at det er ok store poser. Men det der er mest af i kalenderen er pap og luft.
Havde kvaliteten på indholdet så fulgt med prisen var det ok. Men dette stunt er ikke ok
Meget meget skuffet.

2. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

For Søren hvor er jeg skuffet

For Søren hvor er jeg skuffet.
Låge nr 1 indeholdt kun to stykker abrikos gele, og her troede jeg jeg havde købt en lidt større julekalender end jeg ellers plejer.
Spangsberg der handler jeg aldrig mere igen 😔

Julekalendere 2025

Julekalendere 2025. Da jeg læste"Du må godt!" tænkte jeg det drejede sig om, at forsøde tilværelsen i julemåneden. Men nøj hvor tog jeg fejl. Der er selvfølgeligt tale om, at man godt må lade sig snyde af skamløs marketing og decideret ulækker kapitalisme.

Hold nu kæft, hvor skulle I dog drukne i en juridisk shitstorm.

Jeg håber inderligt ikke, der er nogen der har givet deres unger sådanne kalender.
2 stykker slik, og en fandens masse pap.
Jeg brokker mig sjældent, faktisk... aldrig. Men jeg har så heller aldrig følt mig så bondefanget.

Må jeres flæskesvær være slatne og stegen tør.

Kæmpe julekalender 2025

Jeg har købt en kæmpe julekalender i år til den nette pris af 299kr. - og bag hver låge skal der gemme sig en pose med Spangsberg slik. Men i dette tilfælde må jeg konstatere at "FORVENTNINGENS GLÆDE VAR DEN STØRSTE" - for efter at have åbnet den første låge, viser der sig en lille pose med to ..... 2 !!!! stykker slik ...
Jeg kan kun formode, at de andre poser har tilsvarende indhold, hvilket vil betyde, at jeg har købt 48 stykker slik til en styk-pris på 6,22kr. !!!!!!!
ALDRIG har jeg følt mig så skuffet og snydt over et køb.
Spangsberg - dette her er en ommer !

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spangsbjerg er et fup firma

I forbindelse med min fødselsdag ville jeg overraske mine gæster med lidt ekstra god dessert, så jeg købte en stak anden sorterings flødeboller samt nogle salt mandler som jeg vil betegne som tredje sortering, og ganske uspiselige, ud over ovennævnte havde jeg også købt to chokolade bakker som stort set næsten var ens og kun lige fyldte bunden, så sammenlignet med hvad jeg ellers ville kunne få for 190 kr. på Market var det alt for dyrt.

Vil man gerne tages ved næsen, så skal man bare følge mit eksempel.

Spangsbjerg er et stort fup nummer og burde ikke eksistere og ej have lov til at drive forretning, det er et frygtelig forfærdeligt firma der kun er ude på at stjæle folks penge med dårlig reklame!

30. November 2024

TV-reklame er fup!

TV-reklame er fup!!!
Bunden er lige dækket i deres bøtter - ikke som de viser på TV. Tror faktisk de skriver det i reklamen, men så hurtigt - og med så lille skrift - at man ikke kan at læse det 👎🏼

1. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kører fra Holbæk til Kalundborg for at…

Kører fra Holbæk til Kalundborg for at købe flødeboller. Vi skulle have et par kasser med til vores datter i Holland som hun kunne dele ud på sit arbejde dernede. Da vi ankommer får vi at vide at de ikke har flere flødeboller 🤨. Måske man kunne have svinget sig op til at skrive dette på hjemmeside. Det er da mit sidste besøg der.

6. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Minus 5 stjerner til spangsberg.

Minus 5 stjerner til spangsberg.

Jeg håber inderligt, at alle danskere vidste, at spangsberg kun sælger 2. sortering i deres egen butik og når man finder deres flødeboller i surpermarked eller andre steder, så er det fra 2-4 sortering man finder.
For spangsberg sælger deres 1. sortering til udlandet, så man kan købe disse igennem temu.
Det må være flovt at man som firma, tænker så dårligt om egen befolkning, at man tænker at 2-4. sortering er godt nok til dem og for at krydre det lidt ekstra, så skal der betales overpris for fejlprodukter.
Jeg ville personligt gerne se direktøren fra spangsberg sætte tænderne i den pakke flødeboller som jeg var så uheldig at få købt, der var chokoladen grå, skummet indeni var så hårdt, at der som minimum skulle bruges trykluftbor for at kunne igennem og få delt denne uspiselige flødebolle.
Undskyld jeg spørg, men har i tabt cement i flødebollerne og disse var købt i deres egen butik, føj for sa… siger jeg bare, i burde blive tvunget til selv at spise disse cement boller.

1. Oktober 2025

Hvinene sødt 🤮

Også jeg har oplevet elendige produkter, bl.a. deres lakrids konfekt der er så hvinene sødt, at det bidder i tænderne, hvilket jeg har gjort opmærksom på, men her gælder ‘ fuld tilfredshed eller pengene er spildt ‘ åbenbart, og så kan det undre mig, at man, fra firmaets side ikke kommentere på de indlæg der er her på trustpilot.

17. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flødebollebutik uden flødeboller !

Flødebollebutik uden flødeboller !
Man kører 2 x 25 km for at købe stort ind til sin fødselsdag .
Det eneste man har i en ret stor flødebollebutik er en kasse med 8 bittesmå flødeboller.
Vildt skuffende og jeg kommer der nok ikke igen !!!

19. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

jeres chokolade er alt for tyndt

jeres chokolade er alt for tyndt, der var engang hvor når man bed ind i flødebolden så var der en dejlig kraftig chokolde smag, men nu smager det ligesom de billige flødebollers chokolade, hele min famile og jeg har elsket jeres flødeboller men nu er de bare kedelige. lav det gode gamle tykke chokolade igen

2. September 2025

Dårlig service

Jeg købte en æske blandet chokolade hos en "pop op" afdeling i Randers.
Chokoladerne smagte gammelt/grimt og jeg klagede til Spangsberg, som lovede at refundere prisen for chokoladen + porto til returnering til dem.
Jeg sendte æsken og kontooplysninger som ønsket for 14 dage siden, men bliver spist af med, at de vil undersøge sagen snarest, hvilket jeg har fået at vide flere gange. Der sker ikke noget. Ingen penge retur - øv Spangsberg - dårlig service.

22. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr