We werden wakker op een zondag zonder waterdruk, de kruipruimte onder water. (Dit soort dingen gebeuren nooit op een werkdag, dus we baalden nu al dat we waarschijnlijk de hoofdprijs zouden moeten b... Mehr ansehen
Wederom gebruik mogen maken van de vakkundigheid van Nabil van SOSloodgieter.nl. Nabil reageert snel telefonisch, komt snel ter plaatse, is zeer vakkundig en gaat niet eerder weg dan dat het (ingewi... Mehr ansehen
Zondagavond een app gestuurd voor verstopte gootsteen in de keuken. Nabil reageert meteen en geeft al duidelijke antwoorden op vragen die ik had over mijn Quooker aansluiting die lekte. Maandag om... Mehr ansehen
He did an excellent job—very precise, professional, and truly caring about the quality of his work. He was always on time, easy to communicate with, and went the extra mile to make sure everything was... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
sosoodgieter in Amsterdam biedt professionele loodgietersdiensten met een focus op spoedservice, ontstoppingen, sanitair installatie en onderhoud, en preventief onderhoud. Onze ervaren loodgieters staan 24/7 paraat voor noodgevallen zoals lekkages en verstoppingen, en streven naar snelle oplossingen om verdere schade te voorkomen. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkages, het ontstoppen van afvoeren en rioleringen, en het installeren en onderhouden van sanitair en water/gasleidingen. Met onze preventieve onderhoudsdiensten helpen we u om toekomstige problemen te voorkomen en uw loodgieterssystemen in optimale conditie te houden. Vertrouw op onze expertise en betrouwbare service voor al uw loodgietersbehoeften in Amsterdam en omgeving. sosloodgieter staat bekend om zijn snelle respons, professionele aanpak en eerlijke prijzen.
IJburg , 1087ht, Amsterdam, Niederlande
- 0639396622
- Info@sosloodgieter.nl
- sosloodgieter.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
De ideale loodgieter

Antwort von sosloodgieter.nl
Top loodgieter
Nabil is een aardige en kundige loodgieter. De communicatie is soepel en de verstopping was snel opgelost. Aanrader
Uitstekende service!
Uitstekende service!
Nabil heeft fantastisch werk geleverd. Hij was altijd goed bereikbaar en de communicatie verliep uitstekend. Hij is oprecht, denkt mee in oplossingen en legt alles duidelijk uit.
Ik had een probleem met de binnenwerken van een kraan van een merk die moeilijk leverbaar was. Hij was flexibel, heeft me supersnel geholpen en met veel kennis en geduld geadviseerd over de beste aanpak.
Hij is betrouwbaar en zeer professioneel. Echt een aanrader!
Snel en goed
Snel en goed. Nabil kwam meteen de volgende dag en had het probleem binnen een half uur opgelost. Ook blij met de uitleg die hij geeft. Verstopte gootsteen was het probleem. Super blij met de snelle actie
Supersnelle service
Mijn telefoontje werd snel beantwoord en hij kon al binnen een uur ter plekke zijn. De ontstopping is zeer vakkundig uitgevoerd. Zeker aan te raden als je een ervaren loodgieter nodig hebt.
goede service
Mega goede service van sosloodgieter.nl
Nabil is nu al 3x langs gekomen bij ons…
Nabil is nu al 3x langs gekomen bij ons voor verschillende zaken. Hij levert altijd keurig werk en zorgt ervoor dat alles weer werkt zoals het zou moeten werken.
We hadden een lekkage bij onze sanybroyeur
We hadden een lekkage bij onze sanybroyeur.
Nabil was er snel en heeft de sanybroyeur ontstopt alles werkt weer zoals het hoort.
Alleen maar lof!
Verstopping wc
Snelle service en zeer vakkundige en vriendelijke loodgieter.
De monteur kwam op de afgesproken tijd…
De monteur kwam op de afgesproken tijd en had ook snel tijd gemaakt om onze toilet lekkage te repareren
Keuken Ontstopping
Zeer tevreden! sosloodgieter.nl uit ijburg heeft de werkzaamheden keurig netjes uitgevoerd. Binnen No time was de keuken verstopping verholpen, hij heeft ook een loszittende buis gelijmd.
Ontstopping
Netjes op afgesproken tijd aanwezig. Verstopping binnen half uur opgelost. Kreeg ook preventietips
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.