Vi har samarbetat med Soscale ett tag nu och vi är otroligt nöjda. De känns som en del av vårt team och bryr sig verkligen om att vi ska lyckas tillsammans! Försäljningen har ökat rejält och våra... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
SOSCALE started with a simple idea: content is the key to successful ads. Our founder, Ludwig Magnusson, began as a media buyer and quickly realized that traditional targeting was becoming less effective. In 2019, we discovered a powerful truth: great content drives 90% of ad performance. In 2020, Ludwig built the SOSCALE team with a clear mission: to become the best at creating high-performing content for ads. Today, with over 50 projects completed and a growing team of 7+, we offer everything businesses need to scale through creative, impactful content. We’re here to make performance marketing smarter, faster, and better.
Tomtebogatan 48, 11338, Stockholm, Schweden
- 0766110788
- ludwig@soscalemedia.se
- soscalemedia.se
Das haben sich andere Leute angesehen
We had a great experience working with…
We had a great experience working with Soscale Media and truly appreciated the collaboration. We saw strong results throughout and always felt confident in their approach.
Their team is incredibly talented, with a wide range of backgrounds and expertise, which really showed in both the strategy and execution. Communication was always easy and fast, and we could rely on everything running smoothly and effortlessly behind the scenes.
They also brought valuable ideas on how to grow and where to improve, which we found very helpful.
We would definitely recommend Soscale Media to any company looking to scale their paid marketing.
Träffsäker analys
Det har varit väldigt kul att jobba tillsammans! Kommunikation har varit både bra och snabb och vi har uppskattat den träffsäkra analysen av våra kundgrupper.
SoScale har varit en riktigt stark…
SoScale har varit en riktigt stark UGC-partner för oss.
De har gjort det enkelt att få in kontinuerligt inflöde av creator content med snabb turnaround, tydlig process, grymma briefs, och proffsig kommunikation.
Till oss levererade de 12 videos per månad från totalt 3 creators som löpande gav nya winners i Meta.
Rekommenderas varmt om du vill ha mer fart och kvalitet i content-produktionen!
Bra upplägg!
Bra struktur, uppföljning, genomförande av marknadsinsatser och rapportering med anpassning av annons-uppsättningar efter behov.
Riktigt bra samarbete
Riktigt bra samarbete! Teamet fattar grejen, gör sin research och levererar content som faktiskt presterar. Märks tydligt att de lägger tid på att förstå vad vi behöver och det slår våra tidigare samarbeten med marginal. Grymt flow och proffsigt rakt igenon 👍👍
Bra samarbete med ett kreativt gäng
Vi har haft ett väldigt bra samarbete, allt har flutit på smidigt från start och de har varit både proffsiga och kreativa genom hela processen. Enkel kommunikation och fina resultat. Rekommenderas!
Kreativa, snabba och otroligt effektiva
Att arbeta med SoScale är som att addera en turbo till hela sin marknadsföring och samtidigt få ett team som genuint bryr sig om att man ska lyckas. Det är sällsynt att hitta en byrå som kombinerar strategiskt skarpsinne, kreativ höjd och varm, rak kommunikation men det är exakt det SoScale levererar.
Kan inte annat än rekommendera dem varmt.
Kan starkt rekommendera!
Försäljningen har ökat rejält och våra annonser har blivit mycket vassare samt konverterar nu betydligt bättre. De har även fått ner våra kostnader och ser till att vi når rätt folk, vilket gör att vi får ut maximalt av vår annonsbudget. Enkel att jobba med. De är snabba, raka och ger oss värdefull input som förbättrar hela vår säljprocess, inte bara annonseringen.
Kan starkt rekommendera!
Så inspirerande att jobba tillsammans…
Så inspirerande att jobba tillsammans med Antonia, Joel, Vincent & Ludwig. De är så kreativa och nytänkade. Kommer alltid med bra perspektiv och är väldigt framåt och agila.
Ett väldigt kreativt och kunnigt team
Ett väldigt kreativt och kunnigt team! Skapar material med hög kvalitet, bryr sig om kunden och enkla att samarbeta med.
Magiska 👏👏👏
Professionella och snabbfotade!
Vi på Twistshake har haft nöjet att samarbeta med Ludwig och teamet i nästan ett halvår nu, och vi kan inte annat än imponeras! De är mästare på att skapa konverterande content och har en förmåga att leverera med en snabbhet som verkligen matchar vår egen (vilket vi älskar!). De tar till sig feedback på nolltid och är inte bara professionella utan också riktigt roliga att jobba med. Rekommenderas varmt!
Ludde och gänget är riktigt grymma att…
Ludde och gänget är riktigt grymma att ha att göra med. Kunniga, professionella och drivna.
Ludwig och teamet på SoScale är grymma…
Ludwig och teamet på SoScale är grymma på konverterande annons och har varit vår självklara partner sedan många år tillbaka!
Professionella, kreativa och härliga att arbeta med!
Vi är otroligt nöjda med samarbetet med Soscale. Teamet levererar riktigt bra content som inte bara är snyggt och engagerande, utan också skapar fantastiska resultat för våra kampanjer. Utfallet på våra kampanjer har varit över förväntan, och deras arbete ger verkligen mätbar effekt. Dessutom är de fantastiskt trevliga att jobba med – alltid positiva, engagerade och professionella. Det är en ren glädje att ha dem som en del av vårt team!
Grym tillväxt!
SoScale hjälpte oss nå en riktigt bra tillväxt på hela Europeiska marknaden.
Soscale var med och tog Coffydoor från…
Soscale var med och tog Coffydoor från starten till tusentals prenumeranter. Ludwig har alltid gjort det där lilla extra och har nu fått precis det teamet han behöver på plats för att kunna leverera kvalité i alla led.
Gör det lilla extra
Ett ambitiöst gäng, kreativa personer som gör allt för kunden. Tacksam att få jobba med er.
Kan verkligen rekommendera.
Mycket nöjd med samarbetet!
Ludwig och co har lyckats öka…
Ludwig och co har lyckats öka konverteringen och försäljningen på våra annonser genom gedigen kunskap och kreativa idéer. Prestigelösa, schysta och kompetenta! Älskar att jobba med SoScale!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.