Søndersø Køreskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan helt klart anbefale Søndersø Køreskole. Bekim er en rigtig god kørelærer. Han er tålmodig, lytter til sine elever og er rigtig god til at forklare, så man føler sig tryg bag rattet. Han gør al... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Bekim og Søndersø Køreskole. Han er tålmodig, sød og sjov. Hvis du overhovedet skulle være i tvivl om, hvor du skal tage dit kørekort, håber jeg ikke, du er det efter denne anme... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefales! Forløbet hos Søndersø Køreskole har virkelig været en god oplevelse. Det skyldes den flinke kørelærer Bekim, som hjælper dig med at komme godt i gennem forløbet. Han hjælper en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige fået mit kørekort og bestod begge mine prøver første gang. Jeg havde Bekim som kørelærer som var virkelig god og hjælper virkelig meget hvis man er i tvivl om noget eller bare vil snakke.... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Vores køreskole er placeret i Værløse. Jeg åbnede egen køreskole i marts 2025. Jeg blev uddannet som kørelære i november 2022 under nyeste og strengeste krav. Sidenhen har jeg fået over 100 elever gennem deres teori-og køreprøve, efter jeg gik på fuldtid som kørelære i april 2023.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

38 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling. Bekim var min kørelærer, da jeg tog kørekort. Han er dygtig til at lære fra sig, men sørger også altid for at gøre køretimerne sjove og afslappet. Det blev prioriteret højt, at jeg fik en god oplevelse. Jeg kom hurtigt igennem kørekortet, og bestod første gang.

20. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kørelærer med stort smil!

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole. Bekim er en helt fantastisk kørelærer – lyttende, sjov og samtidig super fokuseret. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og processen var både hurtig og professionel. Man mærker tydeligt, at vi elever er førsteprioritet, og det gjorde hele forskellen. Tak for en fed oplevelse med masser grin, sjove historier og ikke mindst tiltro på os elever!

22. Mai 2025

Fantastisk

En virkelig god køreskole med en dygtig og tålmodig kørelærer, der formår at gøre undervisningen både tryg og lærerig. Man føler sig godt forberedt til både teori og praksis. Kan varmt anbefales!

20. Mai 2025

Varm anbefaling!

Jeg startede på en anden køreskole, hvor bekim var kørelærer, og jeg havde en fantastisk oplevelse med ham.
Han forklarede mig alle tingene på en god og forståelig måde, så jeg kom igennem alle tingene første gang.

Man kunne altid snakke med Bekim om alt mellem himmel og jord, så jeg så altid frem til vores køretimer.
hvis jeg skulle tage kørekortet igen, ville det klart være hos ham. varm anbefaling herfra!

20. Mai 2025

Fantatisk Kørerlærer og kørerskole

Fantastisk kørelærer og køreskole, som virkelig har styr på både undervisning og mennesker.
Bekim er rolig, tålmodig og god til at lære fra sig på en måde, der er nem at forstå.
Man føler sig tryg sammen med ham, og det har helt klart gjort mit kørekortforløb meget bedre.
Jeg kan helt klart anbefalde Søndersø Køreskole – og især kørelæreren Bekim

19. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bekim er den bedste kørelærer

Jeg havde den bedste oplevelse med min kørelærer Bekim, og jeg kan ikke anbefale ham nok! Fra første køretime følte jeg mig tryg og i gode hænder. Bekim er rolig, tålmodig og virkelig dygtig til at forklare både teori og praksis på en måde, der er let at forstå – selv når man er nervøs.

Han skaber en afslappet stemning i bilen, hvilket gør det meget nemmere at lære og udvikle sig. Han gav mig selvtillid bag rattet og var god til at give konstruktiv feedback uden at stresse. Hver køretime var effektiv, og jeg følte virkelig, at jeg rykkede mig.

Bekim går op i, at man ikke bare består, men også bliver en sikker og ansvarlig bilist. Det er tydeligt, at han brænder for sit arbejde og tager sin rolle alvorligt – samtidig med, at han har en god humor og en rar personlighed.

Tak for en fantastisk oplevelse, Bekim! Du gjorde hele forløbet til noget, jeg vil huske med glæde. Hans køreskole kan varmt anbefales!!!

9. Mai 2025

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole.
God teori og køre undervisning. Jeg lærte og forstod de praktiske ting hurtigt. Kan virkelig anbefale køreskolen

14. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil klart anbefale denne køreskole

Vil klart anbefale denne køreskole, blev færdig på 2 måneder og 10 dage. Kørelæreren var hjælpsom og dygtig til at forklare diverse emner og kørsel. Der var mulighed for at tage kørekort med både manuelt og automat gear, hvilket er et kæmpe plus. Lokalet var dejligt rent og meget godt organiseret med tavlerne på væggene til at hjælp med teori undervisning.
Alt i alt vil jeg igen klart anbefale denne køreskole

14. Mai 2025

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr