Wat een waardeloze klantenservice! Reageren niet meer en bestelling is er nog steeds niet! 1e keer iets besteld en nooit meer!
Ik ben al jaaren op zoek naar shampoo/conditioner voor mijn lange haar. Het was altijd best zwaar, viel daarom niet mooi en hitte was ook geen optie voor mij. Toen zag ik jullie producten en heb nu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik gebruik sinds ongeveer een jaar de shampoo- en conditionerbars en ben supertevreden! Eindelijk geen voorraden plastic flessen meer in huis. Zelfs mijn man, die wat weinig openstaat voor verandering... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heel blij met de shampoo, conditioner en body bars! Super fijn dat het dierproefvrij, plasticvrij, vegan, parabenen vrij, palmolievrij én lokaal gemaakt is. Mijn haar voelde na eerste keer wassen al v... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastische producten en super service
Sinds 2020 bestel ik mijn shampoo en conditionerbars bij shampoo bars en ik ben echt verkocht. De bars gaan lang mee (zeker de conditioner bars), en mijn haar is nog nooit zo zacht en verzorgd geweest. Snelle en goede service!
Fantastisch, een aandrader!
Een proefpakketje is echt super fijn! Daarmee heb ik kunnen ervaren welke shampoo goed is voor mijn kieskeurige hoofdhuid. Je krijgt 5 verschillende mini-shampoobars, voor vet haar, normaal haar, 1 geschikt voor kinderen, een zilvershampoo en een anti-roos shampoo. Daarnaast ook een mooi uitlek plankje gekocht omdat ik sowieso over ga op de grote shampoo bars, conditioners en body bars maar eerst wilde ervaren welke voor mij is. Daarnaast ook tof dat ze andere eco swaps op een website tonen! Zoals wattenstaafjes en tandenborstels.
Heerlijke geuren, goed voor het milieu!
Snelle levering. Veel keuze. Heerlijke geuren!
Bevalt me beter dan de shampoo die ik voorheen gebruikte. Ook fijn dat bijvoorbeeld mijn shampoo bar jasmijn te combineren is met de bodylotion.
Fijne reacties
op vragen! Als het product zelf net zo goed is, dan ben ik vaste klant.
Ik ben super blij met de shampoo bars
Ik ben super blij met de shampoo bars. Ik was er graag mijn haar mee. Gaat niet net zo lang mee als drie flessen maar wel perfect resultaat
Ik ben fan van de shampoo bars
Ik ben fan van de shampoo bars. Geen flessen die je meer hoeft open te maken en je hebt geen afval. Ideaal.
Super enthousiast!
Super enthousiast over deze shampoo bars! Ze ruiken heerlijk en zijn fijn in gebruik. Daarnaast zijn ze ook nog eens duurzaam. Kortom een hele tevreden klant hier!
Mega fijne shampoo bars
Mega fijne shampoo bars
Ik heb de geuren sinasappel en honing, werken beide erg fijn.
De service en het niet gebruiken van plastic vind ik ook erg goed!
Geweldig
Na jaren zoeken voor shampoo wat mijn droge hoofdhuid niet erger maakt, de ideale shampoo gevonden. Verder erg tevreden over de plasticvrije verpakking :)
Fijne producten!
Snelle levering, fijne producten en veel beter voor je haar dan alle ‘niet natuurlijke’ producten, nog beter voor je portemonnee ook! Ik mis alleen nog een bakje om alle bars mee te nemen; ik heb ze vorig jaar tijdens een hutten tocht in de Dolomieten veel gebruikt!
Top bars
Super snel geleverd en heerlijke geuren! Ik wil nooit meer wat anders.
Top product snelle levering
Top product snelle levering. Aanrader! Even wennen: haar voel stroef aan tijdens het wassen maar is daarna heerlijk zacht!
Goede producten
Goede producten! Alle bars gaan een stuk langer mee dan een variant in een fles. Lang gezocht naar de juiste shampoo voor mijn haar en deze eindelijk gevonden. Nu ook erg blij met de shampoo baby bar welke ik ook gebruik voor mijn zoon van 2 maanden!
Prima website en mooie producten.
Milieuvriendelijke verpakking en snelle…
Milieuvriendelijke verpakking en snelle verzending. De bars gaan lang mee en ruiken heerlijk! Enorm tevreden en zal zeker opnieuw bestellen
Bars for life
Ontzettend fijn voor mijn gekruld haar. Ik vond dit een goed alternatief voor een cg shampoo en het heeft m’n leven veranderd. Ik heb geen flessen meer staan in de douche, alleen nog maar bars.
Love de shampoo bars!
Werkt fijn en lekkere geuren!
Super fijne Shampoo
Super fijne shampoo voor een goede prijs!
super producten en geweldige…
super producten en geweldige klantenservice!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.