1. Geschäft für Streetwear

Vom Unternehmen geschrieben

Hos SOLO brænder vi af lidenskab for vores nyetablerede forretning. Det er noget, der virkelig interesserer os, det er også derfor, vi investerer al vores tid og kræfter i vores forretning, fordi vi ønsker at se resultater! SOLO vil vi være det BEDSTE streetwear-mærke i Danmark, Europa og over hele verden og sælger det BEDSTE streetwear i høj kvalitet. Det er garanteret, at du oplever WOW-effekten, når du bruger vores streetwear-tøj i høj kvalitet! At SOLO we're burning with passion for our newly established business. It's something that really interests us, that also why we're investing all our time and efforts into our business because we want to see results! SOLO we want to be the BEST streetwear brand in Denmark, Europe, and Worldwide, selling the BEST high quality urban streetwear. It's guaranteed, that you'll experience the WOW effect when you're wearing our high quality streetwear clothing!

2.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har fået to termokrus i rustfri de…

Har fået to termokrus i rustfri de såkaldte Eva solo To go kop foræret .Det viser sig at den ene kop ikke dur, da den bliver varm som indholdet .Giverne siger den er købt hos Imerco .Derfor gik vi til den lokale Imerco og fortalte om fejlen ,de mumlede noget om problem ved reklamation når kvittering ikke var med ,det var en gave
De sendte varen til firmaet ,men de ville ikke bytte pga. manglende kvittering .Derfor husk at sige til eventuelle
gavegivere ,at du skal have en kvittering med .Troede det var et firma med troværdig behandling af kunder .

22. Oktober 2024

Hej Ilsa,

Dette er vores Streetwear tøjmærke, vi har ikke nogen termo krus og vi har intet med Imerco at gøre.

Så din anmeldelse på vores side må være en fejl.

Vi ønsker dig en fantastisk dag.

De bedste hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækkert kvalitets tøj samt god og…

Super lækkert kvalitets tøj samt god og personlig kundeservice fra ejeren Søren 🙌🏽

21. Mai 2021

Hejsa Rikke, :)

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på! :)
Vi er super glad for du kan lide både vores service og vores produkter.

God dag og weekend :)

Awsome hoodie

Awesome hoodie with a cool design. Great quality. Super customer service and super fast shipping

10. April 2021

Hey Valdemar, :)

Thank you for you review, we highly appreciate it :)
We're grateful that you'd like our services and product.

Have a nice day :)

Regards

super kvalitet!

8. April 2021

Hejsa Erik, :)

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)
Vi er super glad for at du kan lide vores produkter.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har et par stykker af deres produkter

Har et par stykker af deres produkter. Holder sig godt også efter vask.

7. April 2021

Hejsa Louise, :)

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)
Vi er super glad for at du kan lide vores produkter.

hurtig levering

Hurtig leverig, gode produkter køber fremover kun tøj fra Solo da de opfylder mine behov af tøjvalg

6. April 2021

Hejsa Kim, :)

Vi er super glad for du kan lide vores service og vores produkter

Rigtig godt

Super lækker produkt og rigtig god kontakt med firmaet ☺️👍
Klart en anbefaling herfra.

29. März 2021

Hejsa Anika, :)

Vi er super glad for du kan lide vores service og vores produkter
Det betyder rigtigt meget for os :)

God dag, ny uge og påske :)

God kvalitet

God kvalitet!

T-shirten jeg fik, var af høj kvalitet. Pasformen er skide god. Kan også bruges i fitnesscenter, da den sidder godt henover skulder og bryst.

Kan varmt anbefales.

Fede produkter!

Fede produkter! God kvalitet til fine priser ;D

24. November 2020

Hejsa Emil, :)

Først og fremmest undskyld for det alt for sene svar, men faktum er vi har haft en helt del problemmer med at får implementeret trustpilot til vores hjemmeside siden, men det skulle virke nu.

Vi er super glad for du kan lide vores produkter

God weekend :)

SOLO

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr