Varning!!! Skickade trasig vara, de svarade och skickade retursedel. De återbetalar ej och har gått under jorden sedan december! Totalt bedrägeri!! Startar upp chatt, när jag förklarar mitt ärende... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg har bestilt en ruter. Jeg fikk beskjed om at den er sendt den 23.02.23, men ingenting etterpå. Jeg har ikke fått et sporingsnummer men allikevel prøvd all nummer som var nevnt i deres epost på Br... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kjøpte steeldigi ps5 standard plate på denne siden som jeg fant via cdon. Bestemte meg prøve handle via siden deres. Varen ble fort sendt og kom trygt og raskt frem. Så mange reviews før jeg tenkte ja... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Soldfy er en ledende forhandler av IT-produkter i Norge. Vi har et omfattende utvalg av telefoni, forbrukerelektronikk, datamaskiner og spill med raske leveranser og en av de laveste prisene på markedet. Ved spørsmål kan du alltid henvende deg til vår kundeservice – Velkommen til Soldfy.no! Soldfy er en del av RESTOREIT Norge som er registrert i det Norske Handelskamre og Næringsforeninger med organisasjonsnummer: NO 924 517 603 MVA
Kontaktinformationen
C/o Athene Vat Services, Postboks 4691 Nydalen, 0405, Oslo, Norwegen
- +46 40434444
- kundeservice@soldfy.no
- soldfy.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Øst-Europeisk Regionsperret Samsung Watch 5 Pro med 4G
Bestilte en Samsung Watch 5 Pro med 4G som kuppvare. Det var ikke skrevet i annonsen, men den viste seg å være regionsperret til Øst-Europeiske land. Kontaktet først Samsung og fikk opplyst at sperret ikke kunne fjernes. Da gikk det ikke å bruke 4G i Norge med mindre man har et e-sim fra et av disse øst-europeiske land.

Svindel
Svindel
Fikk ingen informasjon om att samsung galaxy watch 5 pro lte 4g klokke jeg bestilt ikke var laget for bruk i Norge

Rask levering
Rask levering, enkel bestilling,alt ok. Har fått spørsmål fra noen som vil kjøpe samme vare.

Antwort von Soldfy
PakkenPakken har ikke kommet. De svarer ikke på telefonen. De svarer ikke på e-post. Jeg anbefaler ikke har ikke kommet

Antwort von Soldfy
My experience with this shop is very…
My experience with this shop is very positive. And delivery was fast, without any problems.

Forferdelig kundebehandling. Svindel!
De svarer ikke på gjentatte mail eller på telefon! Umulig å få tak i informasjon om retur, selv om de oppgir 14 dagers åpent kjøp.
Kjøpte en Samsung Galaxy Watch 4 klokke fra dette nettstedet. Det viste seg at klokken ikke kunne registreres i et nordisk land, men kun på Balkan/Tsjekkia (CSC). Dette påvirker mye med klokkens funksjon. Blant annet apper for betaling, Google assistant osv. Forseglingen på klokken var også brutt når jeg mottok pakken.
Man får en automatisk e-post i retur når man sender inn en henvendelse "Your request (35177) has been received and is being reviewed by our support staff", men ingenting skjer etter dette.
For min del er klokken mer eller mindre ubrukelig. Det er umulig å få tak i nettstedet og dette fremstår som svindel. Ikke utenkelig at dette er tyvgods fra sør i Europa. Virker som at eneste mulighet er å anmelde forholdet til politi/forbrukerombud.

Antwort von Soldfy
God verdi og rask levering
Jeg kjøpte nylig en Apple Pencil fra Soldfy og hadde en flott opplevelse. Prisen på produktet var billigere enn andre nettsider, og produktet kom raskere enn jeg forventet. Imidlertid fant jeg frakten litt dyr, og jeg mener de burde revurdere flere alternativer for frakt for å gi mer prisgunstige valg for kundene.

Antwort von Soldfy
God service, god produkt. Ser ut som en seriøst nettside
Jeg kan gjerne anbefale denne nettside.

Antwort von Soldfy
Jeg kjøpte nettbrett som gave
Jeg kjøpte nettbrett som gave. Det kom rask fram med posten. Veldig imponert over det. Prisen på nettbrettet var svært rimelig, så jeg er meget fornøyd.

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.