Vi oplevede et særdeles professionelt team – både i planlægningsfasen og under selve udførelsen. De lyttede nøje til vores ønsker og leverede kompetent rådgivning gennem hele processen. Installati... Mehr ansehen
Fantastisk kompetent og venlig behandling, fra start til slut. Thomas kunne hurtigt finde den rette løsning til vores sommerhus. Det tog kun en uge, så kom der 6KW ind fra de 24 solceller. Elektrik... Mehr ansehen
Fra tilbud til færdig monteret anlæg, har solcelleanlæg dk været en rigtig god oplevelse. Der har været god information hele vejen, og Thomas har svaret hurtigt, på vores spørgsmål. Arbejdet blev udfø... Mehr ansehen
Efter at beslutningen om at investere i solceller blev taget, begyndte vi at kigge på markedet og sikke en jungle det er. Til vores store held "faldt vi" over Solcelleanlæg.dk 2 dage efter vores hen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Solcelleanlæg.dk har vi specialiseret os i at levere pakkeløsninger på hybrid- og solcelleanlæg. Vi er lokaliseret i Store Heddinge på Sjælland og har konsulenter og monterings hold over hele Danmark. Vi lægger vægt på høj kvalitet af produkter, gennemskuelighed af vores pakkeløsninger og at arbejdet udføres af dansk autoriseret håndværkere. Alt i alt en kombination der giver vores kunder den bedste løsning. Sådan gør vi: Vi har valgt at sælge alle vores produkter i pakkeløsninger, så du som kunde ikke behøver den store tekniske viden omkring solceller og montering for at få solceller på taget. Vores konsulenter kommer ud på besøg hos hver enkelt kunde, de tager et tjek på jeres elforbrug, og derefter fortæller vi omkring hvilke solcelleanlæg, vi mener passer bedst til jeres forbrug og behov. Når vi kommer hjem, laver vi beregninger på solcelleanlæg og tagflade og sender til jer. Sammen aftaler vi en dato for levering og montering. Vores solcelleanlæg monteres og installeres af dansk autorisererede tømrer og el-installatører.
Kappelkærvej 5, 4660, Store Heddinge, Dänemark
- +45 92 90 60 10
- info@solcelle.dk
- solcelleanlæg.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
2 uger fra første kontakt til færdig installation!
Ringede en mandag, tirsdag dukkede de op på adressen, vi fik en god snak omkring hele det setup vi ønskede, 14 dage efter kom han forbi igen og monterede solceller på vores tag (2,5 timer senere kørte han igen - Alt var monteret) få dage senere dukkede inverter og batterier op på adressen, 2 dage derefter dukkede elektrikeren op klokken 8:00 og selv med lidt (læs: STORE) udfordringer i træk af kabel gennem rør fra garage til hus blev han, bed i det sure æble og kæmpede igennem til klokken 19:30 - Kæmpe respekt og taknemlighed over han blev og gjorde arbejdet færdig.
Jeg kan kun VARMT anbefale solcellanlæg til ALLE!
Defekt batteri
Hvis der noget som går i stykker, kan I kom til at vente i meget langt tid. Jeg har nu ventet siden april på et nyt batteri, hvilket er alt for lang tid. Kundeservice henviser til Jørn(elektriker), som bliver ved med lov, at nu ringer han til LG, men vi hører aldrig noget fra ham.
Top dollar
Det er nu anden gang, i forbindelse med vores huskøb, at vi har benyttet os af Solcelleanlæg.dk.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger af firmaet, hvor vi altid har fået den bedste service. Har vi haft spørgsmål omkring vores anlæg, er vi altid blevet mødt med gode råd og vejledning, og altid fået den bedste hjælp. Specielt en stor tak til Thomas, som vi altid har kunne kontakte.
Kan helt klart anbefales
Kan helt klart anbefale solceller fra solcelleanlæg.dk! Alt er kørt uden problemer fra start til slut. Sælgeren Jakob, har været helt kanon og har svaret lynhurtigt på alle spørgsmål man har måtte have og forklaret det i sprog så det er til at forstå, når man er ny i solcelleverdenen. Alle aftaler er blevet overholdt og de to montører vi havde ude for at sætte op, var rigtig søde og behagelige - det samme var elektrikeren fra det eksterne firma (LillestrømEL).
Vi er rigtig glade for vores solceller!
Alt har fungeret perfekt
Alt har fungeret perfekt. Dygtige medarbejdere og ingen problemer. 5 stjerner herfra.
Hvis uheldet er ude
Hvis uheldet er ude, er det ikke firmaet man skal bruge
Når der er boret forkete huller i taget og ikke lukket hullerne, så får man vandskade og hele 4 gange (værelse og toilet) fordi solcelleanlæg selv vil udbedre skaden, så man hjælpeløs og der er ingen hjælp at hente,
Et plus er, at vi fandt ud af solcelleanlæg har bruge den forkerte fugemasse til at til at forsegle huller, som de havde brugt i rigtigt mange år.
Efter lange diskussioner bliver vi endelig enige om at bruge solcelleanlægs forsikringen, da min ikke vil dække, efter snart 14 dage har man stadig ikke høre noget endnu.
Så hvis i bruger dette firma, tænk jer rigtigt om.
Ps. Altid flinke folk der møder op.
Anbefales gerne
Super professionel håndtering af min bestilling. Hurtige tilbagemeldinger samt præcis opfølgning.
Teamet, der stod for oplægning af solcellepanelerne, var enestående. Folkene var både effektive og omgængelige.
Hurtig og effektiv montage af solceller
Jeg havde i dag besøg af 2 unge montører Anders og Jesper. De arbejdede hurtigt og effektivt, selvom det var minus 3 grader. Jeg glæder mig til at mit nye 7.2 kWh anlæg bliver tilsluttet forhåbentlig i næste uge.
Super oplevelse af firma
Fik fint tilbud fra Solcelleanlæg/Solartag på 8kWp den. 4 okt. 2022 (har fået flere tilbud fra andre, men en
nabo fik solceller fra dem og kunne fint anbefalede dem (og Solartag var også det billigste af de tre tilbud))
Efter lidt skriverier om små detaljer/forklaringer godkender jeg tilbud den. 17 okt. 2022
(Fik så at vide at der normalt gik 3-4 måneder, hmm)
Jeg har nu mandag den. 22 nov. 2022 fået monteret 21 solcellepaneller af to meget flinke fyre (man skal huske at rose)
De startet ca. kl. 09 med at feje sne af taget, ca. en 20% var stadig dækket :( og de kørte kl. 12:30
Part 2. kommer når elektrikeren har tilsluttet inverteret
Meget godt tilfreds med mit nye 8.4 kWp…
Meget godt tilfreds med mit nye 8.4 kWp anlæg. Solcelleanlæg var meget samarbejdsvillige og kom med et godt tilbud. Installationen var smertefri og hurtig. Tilslutningen skete få uger senere. Jeg har svært ved at se det kan gøres meget bedre.
Godt håndværk
Godt håndværk, god service og en fornuftig pris.
Jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger.
Kommunikation
Havede en super frisk snak med ocd Thomas, som man bare kunne høre han havede styr på sit arbejde og alt ser fint ud, glæder mig til elektrikeren kommer og tilslutte det
På forhånd tak
Kan fra min side godt anbefales
Kan fra min side godt anbefales, de har været gode og fine til at svare på beskeder og komme ud og kigge/måle op med os inden og revidering af tilbud undervejs da det blev til lidt færre paneler end vi først havde planlagt.
god pris og flinke medarbejdere.
skal også lige være lidt ros til de to montører der satte paneler op de var friske og flinke.
Elektriker der var underleverandør var også flink og hjælpsom desuden fin tlf. hjælp da det drillede lidt med smartmeter (Lyngbye-EL)
Alt i alt en god oplevelse og er glad for anlægget.
Vi valgte firmaet til at montere vores…
Vi valgte firmaet til at montere vores solceller, jeg var noget skæptisk over at skulle betale inden montering, men den blev bragt til skamme efter 14 dage som aftalt kom Thomas med makker og smed dem op på en time super flinke og dygtige, 14 dage efter skulle elektrikeren komme, det blev dog udsat grundet leverings problemer hvilket man jo kan forvente i disse tider, med 14 dages forsinkelse kom elektrikeren Joakim som også leverede et super stykke arb flink fyr der virkelig havde styr på sit arb, jeg kan varmt anbefale dette firma.
En stor tak Tim Niels som tog vores opkald og guidet os igennem hele processen.
Prikken over I er vel at man kan sige at man har købt solceller af legenden Biker Jens😅
Super fra start til slut
Jeg stod i en situation, hvor jeg gerne vil have batteri på mine solceller.
Har ikke en hybrid inverter, så indhentede tilbud om en ny løsning.
Så kontaktet Niels fra solcelleanlæg.dk mig, med en løsning hvor batteri kunne kobles til uden andre ændringer.
Har haft virkelig god dialog, både på skrift og pr. Telefon.
Ligeledes var dem der monterede batteriet virkelig ordentlige og dygtige.
Vil helt sikkert have solcelleanlæg.dk i tankerne næste gang jeg skal have lavet noget der vedr. deres branche.
Et anbefalelsesværdigt firma!
Vi har fra dag ét, til at solcellerne var på taget haft en god oplevelse. Har haft gode dialoger med båede sælger og indehaver vedrørende tekniske spørgsmål omkring montage og brug af anlægget.
Vi valgte solcelleanlæg.dk grundet fair pris, valg af produkter samt deres gode erfaringer inden for branchen.
Søde og hjælpsomme
Søde og hjælpsomme på trods af videre formidling til anden virksom.
opsat og tilsluttet indenfor 7 timer
Fik tilbud fra 5 forskellige leverandøre, og tog imod Thomas' tilbud, da det lød som bedste løsning. Aftalte del-betalinger ifm bestillingm, og efter leveringer af hhv anlæg og tilslutning. Anlægget blet sat op på taget d. 6/4 iløbet af 4 timers tid, hvorefter elektrikeren tilsluttede det hele på 3 timer. alt ialt tog det 7 timer for etablering, tilslutning, registrering og opsætning af apps. Afventer nu kun gsrn for oprettelse af el-salg. Anlægget levererer mere end det vi skal bruge lige nu (mere her i sommer-perioden, og forventeligt mindre i vinterperioden). og batteriet er fuldt opladt indenfor et par timer med sol.
Fik god vejledning i vedligehold af solceller og blev guidet igennem registrering hos inverter-leverandør samt elektriker (for gsrn registrering).
Søde og rare i telefonen
Søde og rare i telefonen, kom og monterede solcellerne på taget som aftalt, der efter prøvede jeg forgæves at få fat i ejeren Thomas på mail, sms og flere opkald i halvanden måned, for at få ham til at sende en elektriker ud og tilslutte anlægget.
Først da jeg truede med at få en anden til at tilslutte anlægget på hans regning, dukkede der en elektriker op uanmeldt på en søndag for at tilslutte anlægget.
Jeg har stadig ingen ting hørt fra Thomas.
Helt igennem en dårlig oplevelse.
Jeg har været i byggebranchen i næsten 20 år og aldrig oplevet noget der liger det her.

Antwort von Solcelleanlæg.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.