Deze dakspecialist heeft in twee dagen (!) met 7 perosnen zeer vakkundig ons 110 jaar oude dak vernieuwd. Keurige heren, die super hard hebben gewerkt. Een aanrader.
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Solar Centrale Nederland gaan we verder dan alleen zonnepanelen. Als toonaangevende dak-experts bieden wij uitgebreide diensten op het gebied van dakrenovaties, reparaties en isolatie. Ons ervaren team staat klaar om uw dak te transformeren, waardoor het niet alleen duurzaam en energiezuinig wordt, maar ook bestand is tegen de elementen. Of het nu gaat om lekkages, isolatie-upgrades of volledige dakrenovaties, wij leveren hoogwaardige oplossingen die uw investering waard zijn. Vertrouw op Solar Centrale Nederland voor betrouwbaar vakmanschap en een dak dat klaar is voor de toekomst.
Industrieweg 92a, 7202CB, Zutphen, Niederlande
- 0850603616
- Info@solarcentralenederland.nl
- solarcentralenederland.nl
In twee dagen een nieuw dak!
Prima werk geleverd
Prima werk geleverd door een groep van 8
Dakpannen verwijderd, panlatten vernieuwd, dak folie aangebracht, kapotte pannen vervangen en pannen weer teruggelegd.
Aansluitend geïmpregneerd.
Super gemotiveerde en professionele medewerkers
Pas naar huis nadat alles klaar was en alles opgeruimd.
Een welgemeende pluim.
Prettig contact
Prettig contact, doen wat ze zeggen en leveren goed werk. Goed gevoel bleef toen ik de rekening kreeg, waarbij alle hulp geboden wordt om de subsidies te krijgen.
Enorm tevreden!!
De heren van solar centrale Nederland kwamen met een groot team, vakkundige jongens die als een locomotief te werk gingen. Begeleid onder voorman Mark die ons enorm geholpen heeft met een duidelijke uitleg van a tot z van de werkzaamheden. In 1 dag is ons dak compleet gerenoveerd met nieuwe dakpannen en een isolatie folie.
Petje af voor de jongens!!!!
Fijn bedrijf waar je goede afspraken mee kan maken
Fijn bedrijf. Afspraken zijn duidelijk en worden opgevolgd. Goede service. De jongens werken netjes. Heel tevreden met het resultaat en het traject in z’n algemeenheid. Dank heren!
Friendly and good company
Friendly, answered all the questions I had patiëntly, team was friendly, worked, came on time and left the place clean. Pricing was good and got good explanation for subsidie. Solar panels were removed, and replaced included in price.so far I can only say company is trustworth. Forr piece of rotten wood, they asked, explained and repaired and told before that that would cost little more.
Zeer tevreden!
Zeer tevreden!! Mooi strak werk en keurig net team!! Wij zijn vol lof👍👍
Vakkundig en snel!
De heren hebben alles heel snel en vakkundig verholpen. De opname en taxatie verliepen snel en men wist uit ervaring waar de oorzaken van de lekkage lagen bij ons dak.
Binnen 14 dagen ben ik geholpen en binnen een dag lag er een compleet nieuw dak op ons huis, incl demontage en montage van onze zonnepanelen.
Super goed geholpen met het branden van…
Super goed geholpen met het branden van onze balkons en nieuwe dakgoot. Super vriendelijke mensen. Ziet er ook allemaal netjes uit.
Binnen een dag isolatie en nieuwe…
Binnen een dag isolatie en nieuwe dakpannen aangebracht door zeer vriendelijke en vakbekwame mensen, alles netjes opgeruimd na afloop. Een echte aanrader
5 sterren voor deze mannen!
5 sterren voor deze mannen!
Nieuwe pannen, latten en isolatie aangebracht. Binnen 1 dag. Het was op de warmste dag in Juli 25. Ik dacht dat ze niet zouden komen, Maar toch. Ook de nazorg was perfect. Klus gedaan met nog 2 buurmannen. Dit is zeker aan te bevelen. Buurmannen zijn ook tevreden.
Nieuwe dakpannen
De mannen van Solar hebben bij mij mijn oude dakpannen vervangen voor nieuwe. Het zijn vriendelijke en harde werkers en binnen 1 dag was de klus geklaard. Ik ben zeer tevreden over het contact met Danny en dit bedrijf 💪🏼

Gemengde gevoelens
Het dak was snel gelegd, en de rekening was bijna nog sneller. Een betaaltermijn van 1 dag, nog nooit eerder meegemaakt. Ik denk dat het leggen van het dak wel goed is gedaan, maar de echte test is een forse regenbui. En die hebben we nog niet gehad. Minder leuk is dat het bedrijf niet zo snel is met het opruimen van de pallets en het houtafval e.d. dat van het oude dak afkomt. Ik kijk al meer dan een week aan tegen een stapel troep die maar niet wordt opgeruimd, ondanks beloftes dat men dat zal doen.

Dakrenovatie
Prachtig de nieuwe dakpannen, Tuil de Nord, op ons dak. Vakkundig en attent personeel. Een aantal afwerkingen vonden wij niet mooi. Het was geen enkele moeite om het aan te passen zoals we graag wilden (als wij maar blij werden...!!!), alles keurig weer opgeruimd en alle rommel meegenomen.. netjes.. aanrader dus.
Zeer tevreden over SCN
Op 30-09 is mijn dak volledig gerenoveerd door Solarcentralenederland. Ook hebben we zonnepanelen laten plaatsen. Wij zijn er erg tevreden over, de uitvoering is vakkundig gedaan en de afhandeling er na was ook erg soepel.
Wij raden iedereen SCN aan die opzoek is naar een nieuw dak en denk daarbij ook aan verduurzaming zoals zonnepanelen, warmtepomp etc.
Uiteindelijk beloftes voor 100% nagekomen
Uiteindelijk toch nog de volledige oplossing bereikt .
Eerlijkheid gebied te zeggen dat contact stroef ging maar woorden zijn nagekomen tot 100% !
Vandaar aanpassing

Zeer prettige contacten met SCN
Zeer prettige contacten met SCN, hielden zich aan afspraken en hielden egelmatig contact. De installateur (onderaannemer) was wel kundig en installatie is goed uitgevoerd. Wel ontevreden over de afwerking, kan echt beter.
Alles volgens afspraak gedaan door…
Alles volgens afspraak gedaan door deskundige mensen. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk.
Topdeal en service
We hebben na veel zoeken en vergelijken voor SCN gekozen.
Voor een dakisolatie,dakpannen vervangen en zonnepanelen.
Voor een top pakketdeal met alles erop en eraan.
Zeer aan te raden duidelijke communicatie en klantvriendelijkheid en natuurlijk voor een goede kwaliteit en prijs verhouding.
Ik wist niet veel van zonnepanelen af…
Ik wist niet veel van zonnepanelen af en de mensen van Solar centrale Nederland hebben goed de tijd genomen alles duidelijk te maken en een mooie installatie ervan samengesteld. Erg tevreden!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.