Sokkelfix (Thomas) har filset udenpå maling. Så nu er år efter skaller det af. Jeg har fået en murer til at give mig et tilbud for at gøre hans arbejde færdig. Så har jeg fået kigget på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Thomas Nørgaard. Er en professionel og ærlig rådgiver. Vi stod i problemer op til halsen, da vi overtog vores hus. Forsikringen tog os ikke seriøs, men så fik vi en rapport. Sokkelfix tog deres t... Mehr ansehen
Vi har haft besøg af dem 3 gange. Jeg blev bekendt med trustpiloten her, så de unge mænd får en anmeldelse fra os. Vi har fået lavet enkelte sokkel reparationer og vi har fået lavet en del pudsearb... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde en sætningsskade og nogle andre mindre murskader som jeg gerne ville have ordnet inden vinteren. Fik svar samme dag som jeg henvendte mig og 2 dage senere var opgaven løst - ovenikøbet t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Velkommen til Sokkelfix.dk – Din ekspert i udbedring af sætningsskader, sokkelskader og puds af sokkel. Vi er landsdækkende og har base i Århus. Vi har 3 mand som har hver deres landsdel. Vi kan altid lave dine opgave, indenfor 3-5 dage. Læs mere på sokkelfix.dk
Trindsøvej 6 1, 8000, Aarhus C, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
En fornøjelse at have besøg af jer. Julius fik pudset efter vores elektriker havde rillet kabler ind i vores væg.
Nu er alt blevet skjult, og pudsen er flot! nu kan vi male. Alt sammen til en god pris. Tusind tak.

Antwort von Sokkelfix
Jeg fik lavet 2 små revner i min sokkel, og jeg blev mødt af en meget rar murer, som også havde tid til en kop kaffe. Jeg er meget glad for resultatet.
Jeg anbefaler dem til enhver tid. Tak
Venlig hilsen.
Kirsten i Rungsted.

Antwort von Sokkelfix
Blev bedt om at dele min oplevelse, så det gør jeg og med glæde. Super hurtig og meget flinke folk, som lavede vores vandskuring af vores parcelhus.

Antwort von Sokkelfix
Jeg havde fornøjelsen af to flinke håndværkere, som var hurtige og effektiv, og til en super skarp pris.
Tak😃

Antwort von Sokkelfix
Vi har benyttet os af Thomas og hans folk igennem 5 år. Fantastisk samarbejdspartner igennem tiden. Altid dejligt med et lille firma, som varetager vore opgaver. Om de er på Fyn eller Risskov, hvor vi bestyre flere ejendomme. Kommer de altid ud og det er dejligt.
Trods de måtte dreje nøglen under/grundet Corona er det flot at se, at de i dag er aktive og hjælper os.

Antwort von Sokkelfix
Vi har fået lavet enkelte sokkel reparationer og vi har fået lavet en del pudsearbejde indvendig efter vi renoveret boligen. Vi har afslutningsvist fået filtset vores sokkel.
5 stjerner fra os

Antwort von Sokkelfix
Blev gjort opmærksom på trustpilot. Jeg vil derfor gerne anmelde virksomheden og de tre flinke unge mænd, som jeg havde besøg af.
Der blev ryddet pænt op og de var yderst mødestabile.
Jeg fik banket hele min sokkel ud mod vejen af, og pudset op igen. Jeg endte med at få en filtsning efterfølgende.
Super gode løsninger og jeg er meget tilfreds.

Antwort von Sokkelfix
God og simpel rådgivning og udarbejdelse af rapport. Jeg kender håndværkerne fra tidligere firmaer og føler mig meget tryg.

Antwort von Sokkelfix
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.