Software-Spil Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi kjøpte en firma pakke oss duell på Båtkalesjer as som vi overtok etter det firma. som vi ikke fikk bruk for. Vi var så dum og skrive under på en 5 års kassa avtale med duell etter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte office pakken, og det var uden problemer at downloade og installere. Problemerne startede ved registreringen. I dialog boksen kan man vælge computer eller telefon, og der står, at computer a... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Noget bøvlet installering. Utrolig hurtigt gennemført køb, men installeringen er meget bøvlet med en licensnøgle, og derpå ikke mindre end 9 stk. "installations-Id" der hver er på 7 cifre. Med god... Mehr ansehen

1. Computerspieleladen

Vom Unternehmen geschrieben

Vores mål er at være det billigste og bedste firma til digitale produktkoder med hurtig levering. Det gør vi ved at levere alle vores produktkoder digitalt, hvilket resulterer i lavere omkostninger for kunden og mulighed for at få adgang til produktkoderne hurtigt og nemt.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har ikke modtaget noget spil

Jeg har ikke modtaget noget spil, på trods af flere henvendelser

11. Februar 2023

Antwort von Software-Spil

Opdatering: Jeg har nu modtaget en e-mail fra dig om, at du har modtaget vores e-mails. Men at du ikke har modtaget et spil endnu. Jeg har svaret på din mail igen: Vi leverer digitale koder. Din kode er blevet sendt til din e-mail. Det sendes ikke med posten. Alt er forklaret i alle de mails, jeg har sendt til dig, sammen med koden og vejledningen til aktivering.
Fjern venligst denne anmeldelse.

Hej, jeg sendte dig spillet samme dag som du købte det.
Jeg sendte det også de andre gange, du sagde, at du ikke modtog mail. (Jeg har sendt dig en ny mail nu med billeder som bevis, samt koden til spillet).
Det er meget mærkeligt, at du ikke kan finde mailen, når jeg svarer på din mail.
Tjek din e-mail igen nu.

Office 2021

Office 2021
Det virkede perfekt. Jeg fumlede med installationen, men blev ledt på ret kurs.
Jeg kan varmt anbefale firmaet.
Knud

Antwort von Software-Spil

Hej fantastisk, og tak for dine søde ord, Knud. Godt du klarede det :)

Vi forsøger at tilbyde den mest populære software til den billigste mulige pris, så flere får adgang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte Office pakken helt problemfrit…

Købte Office pakken helt problemfrit som download. Havde en lille smule bøvl med installationen ( grundet jeg ikke er super inde i installation på Mac ) men fik super hurtigt og god hjælp fra supporten. Så fantastisk god og nem handel. Kan varmt anbefales.

Antwort von Software-Spil

Hej fantastisk, og tak for dine søde ord, Lotte. Godt du klarede det :)

Utrolig god service

Utrolig god service! Jeg havde ved en fejl bestilt forkert og de hjalp med det samme.
5 stjerner top service!

Antwort von Software-Spil

Mange tak for din fine anmeldelse, og velkommen tilbage, Mette :)

Købt Office 2021 Home and Business

Købt Office 2021 Home and Business. Og produktnøglen der fulgte med duede ikke. Det er rent fup, hold jer langt væk. Det er spild af penge.

Opdatering 2:
Hej, jeg har stadig ikke hørt noget fra dig, siden jeg har sendt dig flere e-mails. Er dette en fup?

Opdatering:
Hej, jeg har ikke hørt fra dig.

Hej :)
Nu kan jeg se, at du fik det forkerte link til guiden. Jeg er så ked af det. Jeg så det ikke før nu. Hvorfor sendte du os ikke en e-mail og fortalte os om dette?

Jeg har sendt dig den rigtige guide nu.
Bekræft venligst, at du har modtaget den.

Købte SW

Købte SW, Office pakken. 😀
Lidt omstændigt at aktiver produktnøgle i programmet, men det fungerer fint. 👍

Antwort von Software-Spil

Mange tak for din fine anmeldelse, og velkommen tilbage, Tom :)

Noget bøvlet installering.

Noget bøvlet installering.
Med god hjælp fra support via mail, gik det dog på plads.
Produkterne virker fint.

27. Januar 2023

Antwort von Software-Spil

Tak for den fine feedback, og velkommen tilbage, Niels. :)

Hav et godt 2023 :)

Ingen tillid til produktet

Købte for 189,- kr. Office 2021. Fik tilsendt et link, der kun kunne downloade 2919 versionen. Da filen var downloadet kommer en besked om, at filen kan være farlig for pc´en vil du fortsætte. Jeg har valgt at skrotte installationen, grundet manglende tillid til produktet.

19. Januar 2023

Hej,

du har ALDRIG skrevet til os, at du har problemer med dit produkt. Jeg kan se, at du kun har skrevet en anmeldelse. Er du en konkurrent eller falsk?

Hvorfor har vi ellers så mange tilfredse kunder, udover jer, der giver falske anmeldelser?

Hvis du virkelig har problemer, så send os en e-mail.
support@software-spil.dk

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Cheap with poor support

Cheap and adequate purchase. However the installation af Microsoft Office did not run smoothly. I was in contact with support several times, but was each time given a default answer. I got it up and running with help from my network.

15. Januar 2023

Antwort von Software-Spil

Hej Marianne, vi har besvaret absolut alle dine henvendelser og forsøgt at hjælpe dig. Vi har givet dig en guide og video til aktivering.

Men jeg er glad for, at alt fungerer nu. Hav et godt 2023 :)

Hurtigt og nemt

Købte office 2021, og det gik både hurtigt og nemt med installations processen. Så super tilfreds.

28. Januar 2023

Antwort von Software-Spil

Tak for den fine feedback, og velkommen tilbage, Erik. :)

Sælger fake spil

Sælger fake spil & software - Lad vær med at købe her.

Alt Microsoft software til under 700kr er fake.
Det er gensalg af samme koder. Vær opmærksom på at dette er ulovligt jf Microsoft retningslinjer, alligevel sælger denne butik disse produkter.

De sælger spil som fx Call of duty MW 2 et spil der kun må distribueres på battle.net(Blizzards' eget system)
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II sælges fx til 679kr, det koster dog "kun" 69,99€ hos Steam/Battle.net
Der er ingen officielle shops der har distributions rettigheder.

Edit : Efter svar opdate
Kære Software-spil
Det er sjovt i ikke forholder jer til min anmeldelse her.
Jeg har haft en faktisk oplevelse med jer, hvilket gør at jeg jf Trustpilot's retningslinjer gerne må anmelde jer og at dette ikke er en fake anmeldelse. Jeg ville gerne købe et produkt hos jer, og var kommet ind for at købe det. Men da flere ting stak ud, begyndte jeg at undersøge det nærmere og det viser sig at flere ting drillede som beskrevet.
Så anmeldelsen er bestemt ikke fake. Den er baseret på en 100% faktisk oplevelse af jeres shop.

I må endelig gerne fremlægge aftaler med Activision/Blizzard over at i har en distributionsaftale med dem, så sletter jeg eller retter til 5 stjerner. Det samme gælder for Microsoft, hvis i kan bekræfte i har en forhandler aftale med dem, så gør jeg gerne det samme. Men indtil da.

28. Januar 2023

Antwort von Software-Spil

Dette er en meget tydelig falsk anmeldelse. Se på Martins profil og han giver næsten kun 1 stjerne anmeldelser.
Martin har aldrig handlet hos os!!!

Dette er åbenbart enten en konkurrent eller en, der elsker at hade folk online (desværre er der mange af den slags).

Vores koder er Microsoft-koder.
Bare se på alle vores andre anmeldelser!

Vi vil rapportere denne anmeldelse til Trustpilot for falske anmeldelser.

Jeg håber du kan finde på bedre ting, Martin. Der er meget glæde i verden. Hav et godt 2023.

Update 2:
Der er ingen mulighed for at præsentere disse oplysninger på Trustpilot. Du har ALDRIG handlet hos os. Dine undersøgelser er således baseret på ren mening og dårlig dømmekraft.

Vi har enormt mange tilfredse kunder, så vi skal heller ikke bevise noget over for nogen, der skriver falske anmeldelser og ikke har noget bedre at lave. Vi ser på din profil, hvordan du næsten kun giver falske anmeldelser til folk. Desværre er der mange mennesker, der ikke har andet at lave end at være en trold på internettet.

I hvert fald ønsker jeg dig alt det bedste i 2023.

Update:
Ved at gør Trustpilot opmærksom på denne anmeldelse og bed om ekstra info fra Martin, indtaster Martin et falsk telefonnummer "50505050" og en e-mail, der aldrig har handlet hos os. Han giver heller ikke flere oplysninger om hvorfor han har efterladt en anmeldelse.
Martin, stop med at være så falsk!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtig opgaveløsning fra…

God og hurtig opgaveløsning fra kundeservice. Kan anbefales

16. Januar 2023

Antwort von Software-Spil

Tak for den fine feedback, og velkommen tilbage. :)

Fusk og snyd

Jeg har købt et program på software-spil.dk til 189 kr.
Men da jeg skulle registre det hos Microsoft fik jeg at vide at det var fusk og at de ikke havde noget serie nr på mit produkt
Har prøvet flere gange og snakket med en medarbejder hos Microsoft
Køb ikke noget på denne hjemmeside.

Antwort von Software-Spil

Hej, jeg kan tydeligt se, at du ikke har handlet hos os! Hvis du har handlet under et andet navn, så send os en mail. Hvis ikke, rapporterer jeg denne anmeldelse til Trustpilot med henblik på fjernelse.

Update:
Hej, jeg har ikke hørt noget fra dig endnu, så dette må være en falsk anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtigt og god service.

Antwort von Software-Spil

Tak for den fine feedback, og velkommen tilbage, Christian. :)

Gode priser

Gode priser. Nemt at bestille og det blev hurtig levret. Dog var aktiveringen af officepakken lidt besværlig.

9. Januar 2023

Antwort von Software-Spil

Tak for den fine feedback, og velkommen tilbage, Johannes. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det billigste sted at købe MS Office…

Det billigste sted at købe MS Office 2021.
Hurtig levering/download og hurtig support.

14. Januar 2023

Antwort von Software-Spil

Tak for den fine feedback, og velkommen tilbage, Rene. :)

Super god sudoko

19. Januar 2023

Antwort von Software-Spil

Tak for den fine feedback, og velkommen tilbage, Kim. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Office pakken kom lynhurtigt og var let…

Office pakken kom lynhurtigt og var let at installere, men registreringen er et kapitel for sig. Hvis man benytter over nettet som er markeret som anbefales, får man at vide at koden allerede er brugt. Så læste jeg en anmeldelse her og kunne se en anden køber havde forsøgt sig over tlf. Ja man skal holde tungen lige i munden og jeg fik da heller ikke noteret koden ned-men efter tlf. seancen fungerer Officepakken tilsyneladende helt perfekt.

17. Januar 2023

Antwort von Software-Spil

Hej fantastisk, og tak for dine søde ord, Conni. Godt du klarede det :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb ikke software licenser herfra!

De sendte brugte koder af flere omgange. Skrev til kundeservice, men de valgte ikke at vende tilbage.

Update d. 19/1-2023:
Sjovt... Har intet hørt fra jer siden d. 12 januar, efter jeg skrev til jer d. 10. at koden ikke duede og I d. 11. sendte mig en ny kode, som heller ikke kunne bruges, da den ikke indeholdte det nødvendige antal karakterer. Skrev til Carl igen med det samme d. 11. januar, at koden ikke duede og det ikke stemte med den installations vejledning, som han havde indsat i samme mail. Da jeg ikke havde hørt noget d. 12. om formiddagen, bad jeg jer slette min ordre... har intet hørt fra jer siden:

Mail fra jer d. 11:
Den 11. jan. 2023 kl. 17.34 skrev Support

Hej, jeg kan se, at koden du modtog ikke fungerer. Dette sker sjældent, og det beklager jeg.
Jeg sender dig en ny kode her med det samme. Så tager jeg den med til forhandleren, så du ikke skal vente længere. Bare følg telefonaktivering til pc, når du installerer.
1. Indtast ny kode (Se billede)
2. Afslut Office-programmet
Hold mig opdateret :)
Carl

Den 11. jan. 2023 kl. 18.09 skrev Peter
Hej Carl,
Kan ikke indsætte 5 værdier, kun 6 og 7, som jeres installationsguide også viser.
Koden du har sendt, kan derfor ikke bruges. Venligst send en ny.
Peter

Dato: 12. januar 2023 kl. 11.23.07 CET
Til: Support
Emne: Vedr.: Ny kundebesked fra 11. januar 2023 kl. 13.29

Hej Carl,
Da jeg har brug for den licens og endnu ikke har hørt fra jer, bedes I slette min bestilling og betaling.
Hvis ikke jeg har modtaget bekræftelse på annulleringen i dag, vil jeg bede min bank kalde betalingen tilbage.
Peter

Siden ovenstående kommunikation har jeg intet hørt fra jer..

10. Januar 2023

Hej :)
Vi har sendt dig flere e-mails og svaret dig flere gange allerede. Vi har givet dig en guide, video og forklaret hvordan du aktiverer. ALLE vores andre kunder følger guiden og får Office aktiveret, men ikke dig? Vores koder er 100% Microsoft-koder og virker, så jeg kan ikke forstå, at du skriver dette på Trustpilot!

Vi har sendt dig endnu en e-mail!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr