Söderberg & Partners Bewertungen 1’013

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag uppskattar verkligen min Rådgivare Liv Marielle Ramel. Hon är kunnig, konsekvent och täcker effektivt in samtliga delar av min personliga pensionsplanering. Hon är dessutom trevlig med en varm per... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I alla mina kontakter med S&P visar de stor kunskap i området Försäkring, förvaltning och fond. Jag har stort förtroende för företaget men framför allt de personer som jag arbetar med och har arbetat... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Känns bra att få ett samlat grepp om planerna framåt gällande pension och sjukvårdsförsäkringen som nu är upphandlat för bolaget. Beroende på andra alternativa försäkringslösningar hoppas jag på hjä... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kändes avslappnat och seriöst. Inlyssnande av mina tankar och frågor. Väldigt hjälpsam och tryggt bemötande. Jag saknar kunskap, intresse och erfarenhet gällande pensionssparande och allt som kommer... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Berater für die australische Rente (Superannuation)
  2. Versicherungsmakler
  3. Investmentservice
  4. Hypothekengeber
  5. Lohnbuchhaltungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Söderberg & Partners hjälper företagets medarbetare att hitta rätt på marknaden. Vi erbjuder rådgivning och förmedling av försäkringar och finansiella produkter. Med utgångspunkt i individens totala situation- förutom pensioner även sparande, försäkringar, lån, aktier, fonder och andra tillgångar- letar vi upp de bästa produkterna. För att du ska kunna fatta rätt beslut hjälper vi på Söderberg & Partners dig att få ett helhetsperspektiv och presenterar därefter produkter och tjänster som passar din unika situation bäst. Söderberg & Partners vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon. För att möjliggöra det vilar vårt arbete på en värdegrund där personlig hänsyn, gedigen analys och öppenhet utgör hörnstenarna. Det innebär att du som kund får till gång till hela marknadens lösningar och har kontroll på dina risker, alltid med utgångspunkt i din specifika situation. Välkommen till Söderberg & Partners!

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra information och bra råd med känslan…

Bra information och bra råd med känslan att det ska bli så bra som möjligt för mig som klient.

20. November 2025

Hej Gunilla,

Vi är glada att höra att du hade en positiv rådgivningsupplevelse. Tack för din återkoppling!

Monica, Söderberg & Partners

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mkt bra o kunniga företrädare för…

Mkt bra o kunniga företrädare för företaget. Tar sig tid o lyssna o hjälper en med rådgivningen mm.
Kan varmt rek Marcus & Martin för andra.

21. November 2025

Hej Johan,

Vi är glada att höra att du uppskattade rådgivningen. Tack för att du rekommenderar oss till andra, det betyder mycket för oss.

Tyra, Söderberg & Partners

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mattias Koch är en mycket professionell…

Mattias Koch är en mycket professionell och kunnig rådgivare. Bra dialog och klara besked.

20. November 2025

Hej Magnus,

Underbart att höra, ska givetvis dela med mig av dina fina ord till Mattias.

Önskar dig en fin dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fredrik Klerne förklarar pedagogiskt…

Fredrik Klerne förklarar pedagogiskt och är proaktiv med professionella insatser där jag som kund känner mig i centrum

Antwort von Söderberg & Partners

Vi är glada att du kände dig så väl omhändertagen och att insatserna upplevdes som professionella och pedagogiska. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss!

Matilda, Söderberg & Partners

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag lockades av förtroendeingivande…

Jag lockades av förtroendeingivande säljare och bra priser. Efter ett år som kund konstaterar jag att det enbart var lockpriser då samtliga avgifter tycks stiga med minst 30%. Besviken.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Söderberg & Partners

Vad tråkigt att din upplevelse av Söderberg & Partners inte blev vad du väntat dig. Då jag inte har mer information om ditt ärende kan jag inte kommentera det ytterligare.

Men du är varmt välkommen att kontakta oss på 08-451 50 00 alternativt info@soderbergpartner.se så vi kan kika på ditt ärende.

Vänliga hälsningar
Söderberg & Partners

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra och tydlig genomgång

Bra och tydlig genomgång

Hej Lars,

Vad roligt att höra att genomgången var bra och tydlig. Tack för din återkoppling!

Kunnig

Kunnig, trevlig

18. November 2025

Hej Fredrik,

Kul att höra. Tack för din recension!

Trevligt, proffsigt och enkelt

Trevligt, proffsigt och enkelt.

17. November 2025

Hej Christer,

Fantastiskt att höra, det värmer. Stort tack för att du tog dig tid att skriva denna recension.

Önskar en trevlig dag!

Karlstad

Mycket Bra Värmland

17. November 2025

Hej Micael,

Kul att höra, tack för din recension!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag kände mig väldigt trygg med att…

Jag kände mig väldigt trygg med att Johan visste vad han pratade

10. November 2025

Hej Mikael,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Svar på alla mina frågor

Bra samlad och kort info med svar på alla mina frågor

12. November 2025

Hej Ronny,
Vi är glada att informationen var tydlig och gav svar på dina frågor. Tack för ditt omdöme!

Matilda, Söderberg & Partners

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig rådgivare, tydlig info och råd

Trevlig rådgivare med tydlig information och bra råd.

7. November 2025

Hej Henrik,
Vi är glada att rådgivaren gav tydlig information och bra råd. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Nöjd

Fick bra och tydlig information.

6. November 2025

Hej Cecilia,

Vad roligt att höra. Stort tack för din recension!

Önskar en fin fredag och trevlig helg!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

han var väldigt trevlig och lättsam

han var väldigt trevlig och lättsam, gjorde mötet avslappnat.

5. November 2025

Hej Louise,
Vad roligt att höra. Stort tack för din recension!

Önskar en trevlig torsdag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabbt och smidigt och en bra översikt…

Snabbt och smidigt och en bra översikt över vad som kan komma eller kommer att ske med ekonomin beroende på ålder när man väljer att gå i pension.

5. November 2025

Hej Tommy,
Tack för din återkoppling! Vi är glada att du upplever kontakten med oss som snabb och smidig samt att du känner att du fick en bra överblick över din ekonomi.

Önskar en fin onsdag!

Mycket kunnig rådgivare.

Mycket bra rådgivning , jag är helnöjd.

3. November 2025

Hej Thomas,

Härligt att höra att du är nöjd med vår rådgivning. Tack för din återkoppling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkel och tydlig genomgång.

Enkel och tydlig genomgång.
Fokus på rätt saker.

3. November 2025

Hej Andreas,

Vad roligt att höra, stort tack för att du tog dig tid att skriva denna recension. Det uppskattas och hjälper oss att bli bättre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Clear feedback. Open and honest.

Clear feedback. Open and honest. Reminded me of the importance of some insurance not directly related to the business of S&P. Thank you for that :-)

31. Oktober 2025

Hi Martin,

Thank you so much for your review. That means a lot to us.

Wish you a pleasant weekend!

Best regards,
Alexander, Söderberg&Partners

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr