Unternehmen hat geantwortet
Beställde 12 dosor lös av olika märken. Leveranser var snabb. Fick det två dagar efter beställning som gjordes på eftermiddagen. En dosa hade gått ut dagen innan och en hade 6 dagar till b.f.... Mehr ansehen
HANDLA SNUS PÅ NÄTET – SNUSHANDEL.SE Välkommen till Snushandel.se – en av Sveriges mest välsorterade återförsäljare av svenskt snus, nikotinpåsar och nikotinfritt snus. Hos oss hittar du alltid de senaste nyheterna inom snusvärlden, med ett sortiment som uppdateras kontinuerligt. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter i olika prisklasser, styrkor, smaker och format – så att du enkelt kan hitta det som passar just dig.
Stenbocksvägen 1 C, 61166, Nyköping, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Lätt att beställa och väldigt snabba leveranser,har aldrig haft några problem när jag beställer.

Antwort von snushandel.se
De sålde två stockar som hade gått ut sedan 2024-11-02 och de vägrar svara på mina mejl angående kompensation.
Beställning #240911 (17 september, 2026)

Antwort von snushandel.se
Jag beställde en stock på onsdag morgon och den var framme redan vid lunch dagen efter. I min mening är detta den bästa snus-sidan på nätet. Bra priser och bra sortiment med. Mycket nöjd! /Timpa

Antwort von snushandel.se
Helt FANTASTISK kundtjänst!! Jag är återkommande kund och var lite väl snabb när jag fick iväg min senaste beställning på 4 stockar snus. Large istället för slim… tänkte att jahapp jag får skylla mig själv. Men skrev till kundtjänst och fick svar direkt ihop med en retursedel, att jag fick skicka tillbaka och att dom skickade ut nya (rätt) snus. Helt underbart!
I övrigt är dom alltid väldigt snabba med leveranser!

Antwort von snushandel.se
Köp inte snus från Snushandel, aldrig, aldrig, aldrig. Jag glömde att betala en faktura och en påminnelse (184 kr), och de skickade direkt mitt ärende till Kronofogden. – efter bara en påminnelse. Beloppet var inte så stort, jag glömde bara att betala det. De som jobbar där är idioter. Snälla, snälla, köp ingenting av dem. Problemet är att hur kan man skicka ärendet till kronofogden efter bara en påminnelse!

Antwort von snushandel.se
Beställde en stock Fumi Tangy Apple men fick tyvärr fel produkt. Jag kontaktade kundtjänst via mejl och fick svar samma dag tillsammans med en retursedel. Utöver det valde de även att kompensera för misstaget, trots att jag inte hade förväntat mig det.
Det är lätt att vara nöjd när allt går rätt, men det som verkligen visar kvalitet är hur ett företag hanterar problem. Här gick det snabbt, smidigt och professionellt.
Har beställt flera gånger tidigare och alla beställningar har fungerat utmärkt. Mycket bra kommunikation och kundservice. Rekommenderas.

Antwort von snushandel.se
Skickade fel sorter. Återbetalar inte heller rätt summa. Var försiktiga alla!!
Deras svar till mig stämmer inte alls. Vi upptäckte först att de var fel sorter skickade efter ett litet tag då det var fel styrka. De väljer att inte kompensera för något. Varnar alla! Kompensation!? Haha, vad har ni erbjudit? Scam.

Antwort von snushandel.se
Alltid snabb leverans samt färskt snus!
Första gången jag beställde från sidan mycket nöjd.
Köpte tre stockar Loop hyper strong.
Snabb leverans med Postnord.
Fick digital avi i Postnord appen.
Beställde snus från detta företag där bäst före datumet var utgånget. Förklarade detta för deras kundtjänst men fick ett oseriöst svar tillbaka att det minsann framgick vid köp. Ser inget och har inte sett något om detta på hemsidan. Ska dessutom få betala för att skicka tillbaka, måste vara ett aprilskämt!! Det var sista gången jag köpte där

Antwort von snushandel.se
Handlade mitt snus på Snushandel.se idag. 100 procent nöjd. Snabb leverans. Bra betalalternativ. Bra priser. Många snussorter. Trevlig och lättöverskådlig hemsida. Snuset som jag beställde var superfärskt. Jag kan verkligen rekommendera detta företag om ni skall beställa snus. Jag kommer garanterat köpa mitt snus från Snushandel.se hädanefter. Köpte dessutom en snygg metalldosa som var kanonbra!
Levererar snus med ”bäst före datum” som passerats med 5 veckor. Returfrakt får jag själv som kund stå för samt att summan återbetalning reduceras, enl. dom, p.g.a. värdeminskning. ”Sämst Ever”

Antwort von snushandel.se
Snabb leverans och bra kund service.
Snushandel har blivit avsevärt mycket långsammare I sina leveranser. Finns andra firmor som är snabbare med samma pris.

Antwort von snushandel.se
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.