Unternehmensdetails

1. Geschäft für Heimtierbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Snoutie er et dansk e-commerce brand dedikeret til produkter til kæledyr med fokus på kvalitet, funktionalitet og æstetik. Vi udvikler og udvælger gennemtænkte løsninger til katte og hunde, hvor trivsel, sundhed og brugervenlighed er i centrum. Vores mission er enkel: At skabe bedre hverdag for vores venner med snuder, poter og pels – og samtidig gøre det nemt og trygt for deres ejere at vælge rigtigt. Vi fokuserer på: • Dokumenteret funktionalitet og gennemtænkt design • Materialer i høj kvalitet • Grundig kvalitetssikring og løbende produktforbedring • Hurtig og personlig kundeservice • Transparente vilkår og fair garantier Snoutie er skabt af et erfarent e-commerce team med flere års erfaring inden for produktudvikling, sourcing og kundeservice i Norden. Vi arbejder datadrevet og med løbende feedback fra vores kunder for konstant at forbedre vores sortiment. Har du spørgsmål, feedback eller brug for hjælp, står vi klar til at hjælpe.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kat drikker meget mere vand

Tydelig forskel siden vi skiftede vores gamle vandskål ud. Konceptet virker virkelig og min kat drikker betydeligt mere vand nu

21. März 2026

Hej Ruben

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er præcis den effekt, vi ønsker at skabe. Nemlig at gøre det mere naturligt og attraktivt for katte at drikke vand. Fedt at høre, at du oplever en tydelig forskel allerede.

Tak fordi du deler din oplevelse 🐾

Mine katte elsker den

De elsker den, og jeg elsker at se, hvor meget de bruger den.

21. März 2026

Hej Charlotte

Det er vi så glade for at høre! ☺️ Mange tak for din anmeldelse.🐈🐈‍⬛

Genialt produkt!!!

Virkelig vildt at ingen har tænkt på det her noget før. Det gør en kæmpe forskel med det rindende vand tydeligvis. Mine katte drikker meget mere vand end de har gjort før! Gør mig faktisk næsten helt ked af det at tænke på at de nok gik og var dehydrerede før… Men jeg er glad for det har ændret sig nu. Genialt produkt, som kan anbefales.

Hej Sara

Tusind tak for din anmeldelse! 😻

Det er virkelig fedt at høre, at du oplever så stor en forskel! Du er bestemt ikke den eneste, der bliver overrasket over, hvor meget mere katte drikker med rindende vand. ⛲️

Det vigtigste er netop, at det har ændret sig nu, og at dine katte får den væske, de har brug for i hverdagen. 💧
🐈

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaler os videre 🐾

De bedst hilsner, Team Snoutie

Anbefales til alle katteforældre

Jeg har to af deres vandskåle til mine katte. En står ovenpå og en står nedenunder, og mine katte elsker dem!
Det giver mig en meget bedre ro i maven at vide, at de får drukket mere vand - især min ældste kat, som er over 16 år.
Vandskålene er nemme at skille ad, når de skal rengøres, og det er hurtigt at skifte filtrene. Jeg kan varmt anbefale dem til alle katteejere.

Hej Kasper

Tusind tak for din anbefaling! ❤️

Det er virkelig godt tænkt med én på hver etage! Det gør det endnu nemmere for kattene at få drukket nok i løbet af dagen. Og især dejligt at høre, at din ældste kat også får mere væske. 💧

Vi er også glade for, at du oplever både rengøring og filterskift som nem. Det er netop noget, vi har lagt stor vægt på! 😺

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaler os videre 🐾

Mvh Team Snoutie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste vandfontæne nogensinde!

Jeg har haft katte hele mit liv, så jeg har prøvet en del forskellige vandskåle og også vandfontæner med lidt samme koncept - men den her er uden tvivl den bedste. Mine katte står nærmest pænt i kø for at drikke af den, så jeg endte faktisk med at købe en mere 😆

16. März 2026

Hej Victor

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😻

Det er præcis sådan en oplevelse, vi ønsker at skabe med SnoutiePot. At dine katte ligefrem står i kø, er det bedste bevis på, at den gør en forskel. Og stærkt valg at købe én mere. 😼

Tak fordi du deler din oplevelse. Det betyder meget for os 🐾

Mvh Team Snoutie

God kvalitet og virker

God kvalitet, intet at klage over.

Hej William

Det glæder os at høre. Tusind tak for din anmeldelse. 😻

Team Snoutie 🐾

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr