snoepsels.nl Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling nog steeds niet ontvangen na veel mail en app contact. Nu laatste app gestuurd met verzoek tot terugbetaling. Gebeurd dit niet ga ik stappen ondernemen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snoepsels.nl Ik heb mijn pakket super snel binnen gekregen. Alles netjes verpakt Ik zou zeker iedereen aanraden om hier te bestellen je hebt alles optijd en snel binnen. Ook veel betaling... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb nu 2 keer besteld bij Snoepsels en beide keren een super snelle levering. Ook zeker niet duur in vergelijking met andere online snoepwinkels. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg tevreden met de producten. Ook leuk dat je een paar kleine snoepjes erbij krijgt. Enige puntje verbetering dat ik kan bedenken is de order (print) toevoegen aan de bestelling.

Unternehmen hat geantwortet

1. Süßwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Snoepsels Jouw online snoepwinkel met de specialiteit in buitenlands snoep. Naast ons grote assortiment zijn onze prijzen ook nog eens erg aantrekkelijk!

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Perfecte Snoepsite

Er is super veel keuze ip de site, en op de tiktok lives zijn ze SUPER aardig tegen je toen ik vroeg als ik een Track & Trace bij mijn snoep kreeg kreeg ik een reactie binnen 24 Uur.

18. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik wou graag een monsterbox en die hadden ze op aanvraag voor mij gemaakt dus dat is superfijn. Verder zat alles er netjes in en had ik het de volgende dag al binnen!

12. August 2022

snelle levering

snelle levering, snoep zoals beschreven. Ik bestel zeker nog een keer

2. August 2022

Hi Ewelina,

Super bedankt voor jouw review.
We zien jouw nieuwe bestelling graag te gemoed! ;)

Tevreden

19. Juli 2022

Hi Angelique,

Bedankt voor de tip! daar zullen we zeker wat mee doen.
Ik hoop dat het gesmaakt heeft,

Netjes verpakt

Netjes verpakt. Snelle levering zeer tevreden

Hi Francien,

Gelukkig maar, heeft het ook allemaal gesmaakt?
Bedankt voor je review en

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hi Lucas,

Na deze review hebben we meerdere keren je probeert te bereiken, helaas niet gelukt...

Dan kunnen we helaas ook niet tot een oplossing komen...

Je kan ons altijd nog een berichtje sturen!

Top!

Top, kids hebben genoten al van het uitpakken

Hi Ruud,

Altijd leuk om te horen dat er kids blij zijn gemaakt, hopelijk was niet alleen het uitpakken leuk, maar was het opeten ook nog eens lekker! ;)

Goede kwaliteit

Het was er snel en het was goed verpakt en lekker

Hi Cas,

Goed om te horen, hopelijk heeft het gesmaakt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was echt lekker en een goede…

Het was echt lekker en een goede bezorging alles ging goed nog bedankt ervoor.

28. Juni 2022

Hi Tirzah,
Jij super bedankt voor je bestelling en het plaatsen van een goede review!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hi Tibo,
Naar aanleiding van reviews willen wij ons verbeteren, heb je dan misschien verbeterpunten of dergelijke?
Deze review kunnen wij natuurlijk geen vooruitgang op maken.

Laat je me de verbeterpunten weten op insta?

Snoep

Heel goed en lekker

27. Juni 2022

Hi Ibe,
Super bedankt voor je review, Heel blij dat het gesmaakt heeft ;)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Feedback op het pakketje

Als je een mysterie box bestel, misschien even een briefje erbij wat je er in hebt gedaan. Voor de rest vond ik alles goed geregeld. Levering was snel.

27. Juni 2022

Hi Amber,
Ben er gelijk mee aan de slag gegaan.
De kaartjes zijn onderweg en zitten vanaf volgende week bij de mysteryboxen!

Bedankt voor je tip, en hopelijk tot snel!

Sven | Snoepsels

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr