Der er åbenbart lidt tvil om
Der er åbenbart lidt tvil om, at denne er noget med Gratis chat at gøre, det har den så ikke og Peter gør alt for at folk skal føle sig trykke her, han laver alt på egen hånd.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg er noget i tvivl om denne side også er en af dem hvor gratischat.dk står bag, da de bruger samme uortodokse markedsførings metoder som gratischat.
Jeg vil nok bruge andre gratis alternativer i stedet for. For mit vedkommende fungerer hyggechat.dk for mig.
En chat side uden alle mulige underlige og overflødige funktioner.
Mit klare ønske er at jeg ser siden, forsætter med at udvikle sig.
Men der savnes aktiv moderation, da deres ses at flere uheldige elementer har fundet vejen ind.
Efter i mange år, at have cæret chatter på diverse forums, må jeg konstatere, at sniksnak nok er noget af det bedste jeg har oplevet
Jeg kom til den da jeg efter flere gange var blevet logget ud af den såkaldte " gratischat.dk "( hvor man vist i øvrigt skal betale for at være, pudsigt ikke sandt? )..Nå, men på sniksnak er alt gratis. Der er ikke så mange dikkedarer. sobert og rent. Til at overskue, god stemning, god administration af chattere.
SnikSnak er helt nede på jorden, der rum til alle i det erotiske hjørne, samt er der også rum til dem der bare nyder en god smalltalk :-). Admin gør det godt for alle chatterene derinde.
blev smidt ud fra gratis chat fordi man nævnte sniksnak i en samtale i privat. så er kommet på sniksnak og blev modtaget virkelig godt og ikke alt det reklamefis og betaling som de vil ha for at slippe reklamer.
så her er dejligt at være.