Deze advocaten luisteren goed naar de situatie. Geven duidelijke en begrijpelijke adviezen en bereiden hun werk goed voor. Ook zijn ze goed telefonisch of per email bereikbaar.
Vorig jaar door een hoge snelheid gereden te hebben rijbewijs ingevorderd. Contact opgenomen met de heer van Nimwegen en De boer die snel contact met mij opnamen. Klaagschrift ingediend en uitei... Mehr ansehen
Bijzonder goed bijgestaan door mr. van Nimwegen, communicatie was helder en zeker niet overmoedig. Uiteindelijk ondanks dat er een feestdag en een weekend tussen zat binnen 6 dagen (3 werkdagen) beric... Mehr ansehen
28 april was me rijbewijs ingevorderd snachts om 03:30 54 km te hard op snelweg. Volgrnde dag op jacht gegaan wie eigenlijk mij best zou helpen nadat ik reviews had gelegen heb ik een mail opgesteld n... Mehr ansehen
- Strafverteidiger
- Rechtsbeistand
- Rechtsanwalt
- Rechtsabteilung
- Rechtsdienstleistungen
- Anbieter juristischer Dienstleistungen
Vom Unternehmen geschrieben
Hulp bij invordering rijbewijs. Rijbewijs ingevorderd? Wij helpen u snel weer op weg. Via Snelrijbewijsterug.nl treft u alle informatie aan over ons. Rijbewijs ingevorderd wegens alcohol of snelheid? Een klaagschrift of verzoek tot teruggave biedt uitkomst. Ook kunt u bij ons terecht voor cbr zaken. Neem contact op met Snel rijbewijs terug en ontvang een kanseninschatting. U kunt ons 24/7 contacteren voor al uw vragen.
Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, Rijen, Niederlande
- +31642669028
- info@snelrijbewijsterug.nl
- snelrijbewijsterug.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
58 te hard gereden
Mijn rijbewijs werd buiten de bebouwde kom ingevorderd. Gelaserd met 58 te hard op een 60 weg. De volgende dag contact opgenomen met Holtkamp, daarna moest ik e.e.a aanleveren en dat duurde even vanaf mijn kant. Verder kwam er nog Pasen tussendoor.
Al met al invordering op 29-3 en op 22-4 weer terug ontvangen.
Ik ben zeer tevreden en een dikke aanrader! Dit kwam vooral door het super klaagschrift!
Aanbeveling , kost wat maar dan heb je ook wat terug
Ze zijn Informatief sterk
Er Werd direct gereageerd
Ik had 158 gereden op de snelweg en heb mijn rbw nodig voor mijn eigen zaak en privé leven
Ik ben 26-3 m'n rijbewijs kwijt geraakt en heb hem 5-4 weer terug in de brievenbus ontvangen ..
9 (lange) dagen verder en ik zit weer achter het stuur
Bedankt L. Holtkamp
Ook ik was een een wegpiraat die veel…
Ook ik was een een wegpiraat die veel te hard hed gereden met alle gevolgen van dien
Mijn rijbewijs werd ingevorderd met 160 km zonder aftrek
Ik heb contact gezocht met mvr Holtkamp.
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en duidelijk uitgelegd wat ik moest doen
Ik zou mijn rijbewijs voor 2 maanden kwijt zijn maar na 9 dagen had ik hem in de brievenbus terug ontvangen
Ik kan de beste jurist op mijn blote knieën bedanken want je weet pas wat je hebt als het er even niet meer is
Mijn rijbewijs was inbeslag genomen!
Mijn rijbewijs was inbeslag genomen doordat ik te hard gereden had (59km) dus bed ik een probleem, ben afhankelijk van me auto omdat ik in een dorpje in het Noorden des lands woon, en mantelzorger ben voor mijn moeder, en vol continu dienst draai op ons bedrijf, en zelf een sportschool heb, dus maar op internet kijken wat nu?? Ik vond dit bedrijf al vrij snel, heb gebeld en werd zeer vriendelijk te woord gestaan, zij hebben direct alles in werking gezet en binnen 14 dagen had ik god zei dank mijn rijbewijs weer terug.
Dus alle lof voor dit geweldig bedrijf “Juristen Holtkamp”
Gr F D
Mevr Holtkamp is een topper👍🏻
Mevr. Holtkamp heeft haar best gedaan en binnen 10 dagen mijn rijbewijs terug!! Ben super blij!
Aan het begin zat ik te twijfelen en ben ik recenties gaan bekijken. Deze recenties sprongen er zo positief uit dat ik dacht, laat ik het gewoon proberen. 59 km/u te hard met correctie 52 en officieel 2 maanden rijbewijs ingevorderd. Nu met Mevr. Holtkamp 9 dagen en ik heb hem weer!! Zeker de moeite waard en de recenties kloppen allemaal!
Succes!!
66kmph te hard en binnen 2 weken rijbewijs terug!
66kmph te hard en zou eerst 3 maanden ingevorderd worden. Door de super goede communicatie en snelle handelingen van mevrouw Holtkamp heb ik mijn rijbewijs weer binnen 2 weken terug!
Aanrader! Goede service, transparant, behulpzaam
Na teveel gedronken te hebben op een deelscooter aangehouden en meteen rijbewijs kwijt. OvJ besloot tot 4 maanden invordering, maar dankzij mevr. Holtkamp werd mijn zitting naar voren gehaald en werd toen besloten (na kleine 1,5 maand) per direct mijn rijbewijs terug te geven.
Goede service, transparant over de kosten en het proces en altijd beschikbaar voor vragen.
Ik ben ontzettend dankbaar!
Top!
Top!! dinsdag 22 november inbeslagname van rijbewijs en dinsdag 29 november weer terug per post
Snelle service en denken mee!
Geweldige service!
Geweldige service!
Rijbewijs ingevorderd 9 oktober om 23 uur, vanmorgen 25 oktober al terug.
59 km te hard gereden op de snelweg waar 100 is toegestaan.
Dankzij Mevr. Holtkamp in 2 weken al me rijbewijs terug!!
Ik zou iedereen aanraden bij invordering van het rijbewijs direct contact op te nemen met Mevr. Holtkamp. Ook altijd bereikbaar voor vragen of uitleg.
Super bedankt voor je inzet,
Groet, Abad
Goed en snel geholpen
Goed en snel geholpen. Goede communicatie, professioneel klaagschrift. Zeker aan te raden. Binnen 3 weken rijbewijs terug. Eigenlijk 2 dagen na indienen klaagschrift.
perfect klaagschrift
Ben goed geholpen , had mijn rijbewijs naar 3 weken weer terug , door een goed klaagschrift.
Jullie doen het echt goed en super…
Jullie doen het echt goed en super snel, ik had binnen 2 weken mijn rijbewijs terug gekregen.
Fantastisch werk verricht
Fantastisch werk verricht! Rijbewijs binnen 2 weken weer terug! Zeker een aanrader. Fijne werkwijze en snelle reactie!
Na een forse snelheidsovertreding…
Na een forse snelheidsovertreding overtreding rijbewijs afgepakt zelf eerst in beroep gegaan maar werd tot 2x toe van tafel geveegd door de officier toen mevrouw Holtkamp ingeschakeld en na een paar brieven weer terug alles binnen 2.5 week na afpakken rijbewijs zij is echt een aanrader als het u ook overkomt
Zaak rijbewijs ingenomen wegens te hard…
Zaak rijbewijs ingenomen wegens te hard rijden.
In 1e instantie zelf brief geschreven voor terugvordering rijbewijs (Negatief). goedkoop duurkoop, toch maar een advocaat ingeschakeld, doe je het goed of niet goed? had ik het maar direct gedaan! zeer professioneel, snel, kosten te overzien, na 1 week mijn rijbewijs terug. nogmaals mijn complimenten naar Mevr. Holtkamp (Advocaat).
Meer dan 70 te hard gereden in de…
Meer dan 70 te hard gereden in de bebouwde kom. Dom natuurlijk, maar super geholpen en ik krijg mijn rijbewijs na 2 maanden terug in plaats van de oorspronkelijke 4 maanden.
Super goed geholpen en al mijn vragen duidelijk beantwoord.
128 km/u waar 50 toegestaan is..
Ik was door een domme overtreding mijn rijbewijs 4 maanden kwijt. Dankzij het klaagschrift van mevrouw Holtkamp heb ik deze binnen een maand weer terug mogen ontvangen. Nogmaals dank daarvoor, twijfel niet en zorg dat je snel weer de weg op kan.
Deze mensen zijn het super kundig!
Deze mensen zijn echt super kundig!! Alles was binnen een paar dagen geregeld.
Kortom ga het niet zelf proberen, maar laat het gelijk door hun regelen!!
Nogmaals bedankt!
Professioneel en prettig geholpen
Op 11 maart was mijn rijbewijs ingevorderd door een enorme snelheidsvertreding. Een enorm domme fout en een hele harde les wat ik nooit meer wil meemaken!
Na twijfel over kans van slagen voor het eerder terug krijgen van mijn rijbewijs (nodig voor mijn werk), contact opgenomen met Mevr. Holtkamp. Na een prettig gesprek en een goede kans inschatting zijn we direct het proces gestart met het opstellen van een verzoek tot teruggave en het opstellen van het klaagschrift. Met goede begeleiding voor het aanleveren van de juiste input heeft mevr. Holtkamp een professioneel en sterk klaagschrift opgesteld en snel verstuurd. Het contact van A tot Z was duidelijk, snel en kreeg goede tekst en uitleg over wat ik kon verwachten. Uiteindelijk na 5 weken (ipv. 4 maanden) mijn rijbewijs terug gekregen met uitstekende hulp van Mevr. Holtkamp.
Dikke 5 sterren en enorm dankbaar!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.