Snel Je Vaarbewijs Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

veel proef examens en voldoende info betreffende de theorie die erbij hoort, echter geen vijf sterren omdat ik een soort van begeleiding heb gemist wat de beste leermethode is. ik was bijvoorbeeld d... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

dmv examens leren zonder echt werkelijk eerst goed te leren uit theorieboeken. Net cursus gedaan en op examen geweest bij cbr, geslaagd met 58 ptn (56 was minimuum om te slagen). Ik was verbaasd ove... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super cursus, zowel vaarbewijs I als II in 1 x gehaald. Je moet het wel serieus nemen en er best veel tijd in stoppen. Natuurlijk zijn sommige plaatjes anders dan bij het CBR. Maar voldoende basis k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor nog geen €10,- via social deal lesmateriaal gekocht voor klein vaarbewijs 1. Veel Oefenmateriaal, ik miste wel wat informatie over wat vlaggen betekenen. Na 25 oefenexamens gemaakt te hebben ben... Mehr ansehen

1. Bootslehrer
  2. Karriere- und Bildungsanbieter
  3. Segelschule

Vom Unternehmen geschrieben

Met Snel je Vaarbewijs bereid je je snel en efficiënt voor op het CBR vaarbewijs examen. Je leert alleen wat echt nodig is en oefent met echte examenvragen. Dankzij onze prijswinnende e-learning software zie je direct waar je nog moet verbeteren, zodat je gericht kunt leren en goed voorbereid je examen ingaat. Bij Snel Je Vaarbewijs heb je altijd toegant tot je geslaagd bent voor het CBR vaarbewijs-theorie examen.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

159 Bewertungen

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed maar soms te moeilijk

Het is een goede website en het stelt goede vragen. Echter is de theorie uit het boek wat langdradig en wat moeilijker opgeschreven. Voor de online cursus vragen is het een enorme aanrader. Ik leer zelf met een ander duidelijker boek erbij.

26. Juni 2021

Heel erg slechte leerstof

Heel erg slechte leerstof, ik kwam op mijn examen vragen tegen die ik nooit in de leerstof heb gezien! Er word maar heel beperkt ingegaan op het BPR terwijl daar erg veel vragen over kunnen worden gesteld. Dit is nog maar een voorbeeld

13. Juni 2021

Antwort von Snel Je Vaarbewijs

Beste Peter van der Kraan, bedankt voor uw feedback en vervelend dat u gezakt bent. We begrijpen alleen uw reactie niet, het officiële theorieboek zit namelijk gewoon in de software. Dit kunt u online lezen of uitprinten. We zien in ons systeem dat u niet het gehele examenprogramma heeft doorlopen, dit zal verklaren waarom er u zaken onbekend voorkwamen tijdens het examen. Wij zijn namelijk uniek in de markt, omdat we nagenoeg in het bezit zijn van al de examenvragen die het CBR gebruikt tijdens het Vaarbewijs examen. Met vriendelijke groet, Team Snel Je Vaarbewijs

Niet tevreden

Niet tevreden. Er staan fouten in de antwoorden, hierover een mail gestuurd. Geen reactie. Bij vragen staat er binnen 24 uur reactie. Antwoord op een vraag van mij duurde een week. Erg Onduidelijke plaatjes, veel spelfouten en veel dezelfde vragen. De vraagstelling op het examen is heel anders. Veel moeilijker. Ik ben erg blij dat ik het gehele anwb boek goed geleerd heb. Hierdoor heb ik mijn examen gehaald. Anders was ik zeker gezakt!

11. Juni 2021

Antwort von Snel Je Vaarbewijs

Beste Kim van der Kooi, bedankt voor uw feedback en vervelend dat u gezakt bent. We begrijpen alleen uw reactie niet, het officiële theorieboek zit namelijk gewoon in de software. Dit kunt u online lezen of uitprinten. We zien in ons systeem dat u niet het gehele examenprogramma heeft doorlopen, dit zal verklaren waarom er u zaken onbekend voorkwamen tijdens het examen. Wij zijn namelijk uniek in de markt, omdat we nagenoeg in het bezit zijn van al de examenvragen die het CBR gebruikt tijdens het Vaarbewijs examen. Met vriendelijke groet, Team Snel Je Vaarbewijs

Goedkoop, maar kwalitatief onvoldoende

Goedkoop vergeleken met andere aanbieders, maar tegelijkertijd ook zwaar verouderd. Het boek bevat niet alle stof, zinsbouw en structuur zijn niet altijd even duidelijk, en vragen in de oefenexamens worden vaak herhaald. Ik ben tussentijds overgestapt naar een andere aanbieder omdat ik geen vertrouwen had in de volledigheid van de theorie. Dat bleek ook bij het maken van een (gratis) oefenexamen van een andere aanbieder. Daar kwam stof aan bod die niet in het boek zit. Wellicht was dit te verwachten voor deze prijs, maar ook hier is de uitspraak goedkoop = duurkoop van toepassing. 1x examen gedaan bij het cbr zonder te zakken, maar dat was puur vanwege de tussentijdse overstap naar de andere aanbieder. Met alleen de stof van sneljevaarbewijs had ik het zeker niet gehaald. Niet doen dus!

8. Juni 2021

Antwort von Snel Je Vaarbewijs

Beste anoniem, bedankt voor uw feedback en vervelend dat u gezakt bent. We begrijpen alleen uw reactie niet, het officiële theorieboek zit namelijk gewoon in de software. Dit kunt u online lezen of uitprinten. Daarbij zijn wij als aanbieder uniek in de markt, omdat we nagenoeg in het bezit zijn van al de examenvragen die het CBR gebruikt tijdens het Vaarbewijs examen. Ruim 70% slaagt bij ons de 1e keer, wat jammer dat u niet bij de groep hoort. Met vriendelijke groet, Team Snel Je Vaarbewijs

Top cursus

De cursus is erg gebruiksvriendelijk en goed. Daarnaast is het fijn dat je hier 65 punten moet halen om te slagen zodat je bij het CBR zeker goed zit.

27. Mai 2021

Waardeloos...

Waardeloos.... Alle examens, zonder moeite met max 2/3 vragen fout kunnen maken krijg ik op het cbr examen totaal andere vragen.
Zwaar gezakt 18 vragen fout.... Heleboel tijd geleerd voor niks en geld weg voor niks!!!
dit werkt dus totaal niet meer cbr heeft het waarschijnlijk veranderd!!! echt balen.
uitslag :19 fout van de 40 vragen!!!

dan kunnen jullie in de chat wel zeggen dat jullie ook erg geschrokken zijn en me graag willen bellen dan moeten jullie dat wel ook doen en niet zeggen we bellen je maandag (1e pinksterdag) en dan verder niks meer laten horen!!! inmiddels 3 dagen verder
en nog niks gehoord.

en dan komen jullie 3 jaar later met de reactie dat jullie zien dat niet het gehele examenprogramma heb doorlopen wat een onzin!!! ik heb ik weet niet hoe veel keer alle exames gemaakt die ik van jullie kreeg en die haalde ik met gemak en op het examen kreeg ik totaal andere vragen dus niet zo slap ouwehoeren !!!

18. Mai 2021

Antwort von Snel Je Vaarbewijs

Beste Pokerpetje, bedankt voor uw feedback en vervelend dat u gezakt bent. We begrijpen alleen uw reactie niet, het officiële theorieboek zit namelijk gewoon in de software. Dit kunt u online lezen of uitprinten. We zien in ons systeem dat u niet het gehele examenprogramma heeft doorlopen, dit zal verklaren waarom er u zaken onbekend voorkwamen tijdens het examen. Wij zijn namelijk uniek in de markt, omdat we nagenoeg in het bezit zijn van al de examenvragen die het CBR gebruikt tijdens het Vaarbewijs examen. Met vriendelijke groet, Team Snel Je Vaarbewijs

Prima website, aanbevolen!

Prima website, maar vindt hem wat simpel/af en toe een taalfout. Zelf veel gehad aan de oefenvragen en de feedback. Daarnaast komen sommige vragen haast letterlijk in het examen terug. Wel veel uit een boek geleerd naast de oefenvragen! Gisteren geslaagd met 69 vd 80 punten.

30. April 2021

Veel beter!

Een erg soepel middel om je klaar te stomen voor het examen. Er staan ontzettend veel (taal)fouten in de theorie en de proefexamens maar dat blijkt aan de examencommissie te liggen. Ik moet mijn examen nog in gaan plannen maar dat durf ik wel aan!
In mijn eerdere review had ik nogal wat klachten maar die zijn besproken en zeer aannemelijk verklaard.

17. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr