Vi købte et par Air Jordan 4 Retro Military Blue sko til vores søn til fødselsdag. Vi syntes ikke de levede helt op til forventningerne i kvaliteten og skrev til sneakerstreet herom. De svarede straks... Mehr ansehen
Ekstrem god service jeg havde bestilt et par sko og skulle bruge dem før weekenden var ovre så en fra sneaker street kom og afleveret skoene jeg havde bestilt personligt klokken 10 om aftenen. Jeg... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til vores Trustpilot. Før hed vi Sneakerbokse, nu hedder vi SneakerStreet. Samme ejere, samme gode kundeservice og samme gode produkter. Vi specialiserer os i at tilbyde et stort udvalg af sneakers, sneakerbokse og sneakertilbehør til sneakerheads, samlere og sneakerglade, ligesom vi selv er. Vi har en bred vifte af sneakers fra forskellige mærker og kollektioner, herunder de seneste udgivelser af Jordan, Nike, Adidas, New Balance og Yeezy. Vores udvalg omfatter både herre- og damesko, så uanset din stil og størrelse, har vi noget for enhver smag og behov. Vi forhandler kun 100% ægte sneakers. Udover sneakers tilbyder vi også sneakerbokse, der er perfekte til opbevaring og præsentation af dine yndlingssneakers. Vores sneakerbokse er lavet af holdbart materiale og er designet til at beskytte dine sneakers mod støv og snavs, samtidig med at de giver en stilfuld og organiseret opbevaring. Vi har også et stort udvalg af sneakertilbehør, herunder sneakerhalskæder, snørebånd, sneakershields, sneakerrens, skotræ og andre lækre ting. Disse produkter er designet til at hjælpe med at forlænge levetiden og opretholde udseendet på dine sneakers, så de altid ser og føles som nye. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder en enestående købsoplevelse, og vores kundeservice er altid klar til at hjælpe med spørgsmål eller problemer. Bestil i dag, og oplev hvor let det kan være at finde dine drømmesneakers og tilbehør i vores webshop.
Vestsjællandscentret 10a, 24 st., 4200, Slagelse, Dänemark
- Info@sneakerstreet.dk
- sneakerstreet.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Lang ventetid men god dialog
Der var ret lang ventetid, næste 14 dage. Jeg måtte skrive og efterspørge skoene flere gange. Det ville være rart hvis leveringstiden fremgik mere tydeligt af deres hjemmeside eller sammen med ordrerbekræftelsen. Der var dog altid hurtig svar på mail og det gav tryghed at vi kunne have dialog imens varen var i restordrer.
Skoene var totalt i orden og virkeligt lækre.
Rigtig god service
Rigtig god service.
Havde bestilt forkert str sko, de byttede uden problemer. Og hurtig levering 😊
Rigtig god service!
Super oplevelse at handle med dem! Korte svartider og hurtig ekspedition. Købte en del bokse til opbevaring af sneakers og det spiller bare🤩
Elsker skoene😍
Verdensklasse service fra første klik.
Verdensklasse service fra første klik.
Drengene fra SneakeeStreet har styr på deres ting og yder top service hver eneste gang!
Jeg glæder mig til at handle igen og takker for den altid framragende service 🤩🙏🏼
Super betjening
Super betjening, ingen problemer da pakken var sendt til pakkeshop, jeg havde bestilt hjemmelevering. Porto blev refunderet uden problemer. Ikke sidste gang vi handler her☺
En rigtig god handelsoplevelse
En rigtig god handelsoplevelse.
Skoene var på lager og til en god pris.
5 stjerner herfra 😀
Super service, hurtig forsendelse og da jeg havde nogle problemer med pakker og mails, blev der svaret hurtigt fra firmaet.
Skoene viste sig desværre at være for små, men sneakersteeet tog glad imod dem igen og sendte en lille gave med de nye sko. Jeg blev sågar ringet op at nu var pengene tilbageført på min konto.
Jeg handler gerne hos dem igen.
De bedste sko
Jeg købte et par sko for nyligt og må bare sige wow for en service og kvalitet
Har altid købt sko hos sneakerstreet, hvor service og kvalitet hænger sammen
Jeg kan både arbejde og gå i skoene i flere år uden at de går i stykker
5+++++ stjerner herfra
Jeg har handlet med Sneakerstreet flere…
Jeg har handlet med Sneakerstreet flere gange nu og har kun oplevet hurtig og god service! Intet at klage over herfra.
De varmeste anbefalinger her fra
Vi har nu handlet hos Sneakerstreet nogle gange og er yderst tilfredse med det hele.
De giver ekstremt god service, man bliver løbende opdateret om ordren og særligt sønnen på 11 føler sig forkælet, når der lige er lagt lidt ekstra i pakken, og skoene han har glædet sig til at modtage bliver leveret personligt på adressen, med fif til hvordan han passer bedst på dem. Vi giver Sneakerstreet vores varmeste anbefalinger.
Fantastisk service!
Helt fantastisk service😃 vi købte et par Jordan Thunder til vores søn i julegave og blev løbende holdt underrettet om vores levering grundet lang leveringstid. Skoene kom frem i flot æske og med certifikat, dog var de en smule for små. Vi betalte lidt ekstra og bestilte et par større, som ovenikøbet blev leveret personligt til vores dør uden beregning og med et ekstra sneakerskit til at rengøre dem med🤩 Vi har nu en meget lykkelig 12årlig dreng, tak for suveræn service👏
Svindler forretning og arrogant kundeservice
Jeg køber et par Nike dunk lows til 1450kr og får 4 dage efter en mail om, virksomheden har måtte annullere min ordre grundet prisfejl. Prisen skulle angiveligt være 70%-80% lavere, fejlagtigt. Dette sker “nogle gange” ifølge mailen. Det virker da enormt rodet og uprofessionelt? Ifølge aftaleloven må en virksomhed ikke annullere en ordre fordi de vil have en anden pris. Via deres kundeservice spørger jeg nysgerrigt ind til, hvorfor de kan annullere min ordre. Jeg bliver mødt af en ubehøvlet og arrogant tone, der anklager mig for at handle i ond tro. Det eneste argument tilbage, når man godt kan se, man har brudt aftaleloven. Super pinligt for den virksomhed og jeg kommer selvfølgelig aldrig til at handle her igen.

Antwort von Sneakerstreet
Super kundeservice
Super kundeservice
Bestilte hjemmesko. Hurtig levering. Der var hul på den ene, hvorfor jeg skrev til kundeservice. Kundeservice sendte et nyt par, som vi modtog hverdagen efter. 😀
Flot hurtig ekspedition
Meget fin service ifm ombytning af sko…
Meget fin service ifm ombytning af sko - hurtig levering
Jeg er ekstremt tilfreds med mine Air…
Jeg er ekstremt tilfreds med mine Air Force-sko, som jeg købte til en utrolig billig pris inklusive skorens og skobeskyttere. Det var virkelig et fantastisk tilbud! Skoene er stilfulde, komfortable og af høj kvalitet, og de passer perfekt. Skorensen fjerner snavs og pletter effektivt, og skobeskytteren beskytter mine sko mod creasing. Samlet set er jeg meget tilfreds med mit køb og vil anbefale det til andre.
Endnu et par lækre Sneaks fra…
Endnu et par lækre Sneaks fra sneakerstreet.dk 😍
Servicen hos Fatih er fantastisk god! Hurtig forsendelse af skoene - æsken er pakket godt ind, hvilket jeg sætter stor pris på‼️ og sørme om der ikke er en ekstra overraskelse i kassen 😍‼️
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!
Hurtig og professionel behandling
Hurtig og professionel behandling.
Skoene er blevet testet for originalitet og fejl med håndskrevet attest.
Købte igennem Anyday og havde ingen problemer undervejs. Det er ikke sidste gang at jeg køber sko her
Top notch hele vejen igennem!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.