Vi købte et par Air Jordan 4 Retro Military Blue sko til vores søn til fødselsdag. Vi syntes ikke de levede helt op til forventningerne i kvaliteten og skrev til sneakerstreet herom. De svarede straks... Mehr ansehen
Jeg er ekstremt tilfreds med mine Air Force-sko, som jeg købte til en utrolig billig pris inklusive skorens og skobeskyttere. Det var virkelig et fantastisk tilbud! Skoene er stilfulde, komfortable og... Mehr ansehen
Der var ret lang ventetid, næste 14 dage. Jeg måtte skrive og efterspørge skoene flere gange. Det ville være rart hvis leveringstiden fremgik mere tydeligt af deres hjemmeside eller sammen med ordre... Mehr ansehen
Ekstrem god service jeg havde bestilt et par sko og skulle bruge dem før weekenden var ovre så en fra sneaker street kom og afleveret skoene jeg havde bestilt personligt klokken 10 om aftenen. Jeg... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til vores Trustpilot. Før hed vi Sneakerbokse, nu hedder vi SneakerStreet. Samme ejere, samme gode kundeservice og samme gode produkter. Vi specialiserer os i at tilbyde et stort udvalg af sneakers, sneakerbokse og sneakertilbehør til sneakerheads, samlere og sneakerglade, ligesom vi selv er. Vi har en bred vifte af sneakers fra forskellige mærker og kollektioner, herunder de seneste udgivelser af Jordan, Nike, Adidas, New Balance og Yeezy. Vores udvalg omfatter både herre- og damesko, så uanset din stil og størrelse, har vi noget for enhver smag og behov. Vi forhandler kun 100% ægte sneakers. Udover sneakers tilbyder vi også sneakerbokse, der er perfekte til opbevaring og præsentation af dine yndlingssneakers. Vores sneakerbokse er lavet af holdbart materiale og er designet til at beskytte dine sneakers mod støv og snavs, samtidig med at de giver en stilfuld og organiseret opbevaring. Vi har også et stort udvalg af sneakertilbehør, herunder sneakerhalskæder, snørebånd, sneakershields, sneakerrens, skotræ og andre lækre ting. Disse produkter er designet til at hjælpe med at forlænge levetiden og opretholde udseendet på dine sneakers, så de altid ser og føles som nye. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder en enestående købsoplevelse, og vores kundeservice er altid klar til at hjælpe med spørgsmål eller problemer. Bestil i dag, og oplev hvor let det kan være at finde dine drømmesneakers og tilbehør i vores webshop.
Vestsjællandscentret 10a, 24 st., 4200, Slagelse, Dänemark
- Info@sneakerstreet.dk
- sneakerstreet.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Købte de fedeste Adidas sko
Købte de fedeste Adidas sko, som var udsolgt alle andre steder. God og hurtig betjening
Super hurtig levering
Super hurtig levering, samt ombytning til rette størrelse. Køber gerne derfra igen.
Fem stjerner 🌟
Super glad for vores Nike sko! Og meget hurtig levering 👍🏽
Mangelfuld kundeservice 🙄☹
Jeg bestilte et par UGG’s som desværre gik i stykker efter 1-2 ugers brug, efter lang behandlingstid i reklamationen, fik tilsendt et par nye.. Dette nye par havde en tydelig fejlsyning på snuden af den ene støvle, hvilket jeg aldrig tidligere har set på UGG's, men jeg blev spist af med at det er en unik detalje, og at man sjældent får et par som er helt "perfekte", så det anses ikke som en fejl - så jeg skal selv betalt for returneringen.(Og mangler forsat refunderingen af den selvbetalte returnering for først reklamation.)
Sko i den prisklasse skal ikke have tydelige produktionsfejl, men signalere kvalitet. Her burde kunne ydes en langt bedre og mere forstående kundeservice ☹..
Og I får her mit svar på jeres svar:
For det første så nævner I ikke i jeres første mail at I vil dække retur omkostningerne, men skriver blot at jeg er velkommen til at sende støvlerne retur, og da jeg ikke er tankelæser kan jeg ikke vide at I har tænkt jer at tilbyde i anden mail at i dækker omkostningerne herpå. Desuden er min anmeldelse på Trustpilot skrevet inden modtagelsen af både jeres refundering på de 50 kr. for min tidligere returnering samt jeres anden mail - men som I formentligt ved går der en rum tid fra at en anmeldelse er skrevet til at Trustpilot godkender og fremviser den, dvs. at jeg har på daværende tidspunkt ikke skrevet noget som ikke passer, det vil jeg ikke have hængende på mig.
Hvis I bliver glade kan jeg redigere den del i min anmeldelse som nu er anderledes, men jeg holder ved at jeg ikke synes at det er ok, at underminere en produktionsfejl på de varer I sender ud til kunder.

Lækre sneakers
Købt til sønnen, Nike Air Max 1 '87 Photon Dust Wolf Grey. Første par var forkert i str, så måtte bestille nye. Det første par var længe undervejs op til jul. Blev nytår før de kom, men nu de rigtige er landet, er sønnen virkelig glad. Lækre sneakers!
Det gode:Nem hjemmeside
Det gode:Nem hjemmeside. Fandt hurtigt de sneakers jeg ville have. Hurtig levering. Havde den rigtige farve som på billedet.
Det dårlige: måtte betale fragt trods det at beløbet var over 1000kr. Deres priser er alt for høje når du ser resten af markedet. Alle andre steder kostede de 1000kr men her kostede de 1.200kr . Jeg fandt dem efterfølgende hos en konkurrent, 200 billiger , men da havde datteren allerede gået med dem én gang udenfor.

Antwort von Sneakerstreet
Godt udvalg og helt fair priser.
Godt udvalg og helt fair priser.
Levering til tiden - faktisk hurtig levering i en travl tid.
Vil helt sikkert handle her igen.
find et andet sted at købe dine sneaks
på trods af store skilte hvor der netop står: " køb julegaver her uden bekymring" -så har sneakerstreet ikke givet mig andet end bekymringer - og en ekstraregning på 50% oveni den pris jeg købte sko for, hvis jeg har brug for, at få en størrelse større
Alt i alt; RINGE service, uflexibel håndtering, dårlig indstilling, pengemaskine - find et andet sted at handle

Super fint og hurtig levering
Super fint og hurtig levering
Sendte sko retur til 1000 kr pr par
Sendte sko retur til 1000 kr. pr par. (Julegave). Modtager så en mail om at skoene ikke er sendt forsvarligt retur, og de vil derfor fratrække 300 kr. pr par, så de kan lede på markedet efter nye kasser med rigtig mærke?
Jeg brokker mig på mail, men de henviser blot til deres handelsbetingelser. Mindes ikke tidligere (andre steder), at have været udsat for, at skulle betale 300 kr for nye skokasser. De foreslår, at sende mine sko og kasser tilbage, som jo fortsat er mine siger de, men vil gerne bede mig om selv at betale porto. 😅 “Jeg må lige sende en retur kabel til dem!” - præcis som jeg også selv betalte for sende til dem. Mindre god service og handler bestemt ikke her igen!

Antwort von Sneakerstreet
Hurtig levering og alt var som…
Hurtig levering og alt var som forventet!
Super nemt at bestille over nettet hos…
Super nemt at bestille over nettet hos sneakerstreet. Varen kom hurtigt, selv i den travle juletid. Jeg er oveni tilfreds med min bestilling og levering.
Hurtigere end forventet😊
De bedste anbefalinger
De bedste anbefalinger, hurtigt og nemt
Gode priser
Købte et par støvler til en god pris, Desværre kunne de ikke garantere at de kunne levere inden jul pga. Forsinkelser.
Dette fik jeg besked om på mail tids nok til at jeg kunne bestille et andet sted.. de nåede så at komme inden jul alligevel..
Vil til enhver tid købe sko hos dem efter min oplevelse.
Jeg var på udkig efter nogle Ugg ultra mini i farven burnt cedar og jeg kunne ikke finde dem nogen steder, indtil jeg så fandt Sneakerstreet hvor de havde dem og fik dem bestilt hjem. Jeg valgte også at købe nogle adidas spezial i den brune farve og endnu engang havde de dem i min str som ellers var udsolgt over alt.
Jeg var på udkig efter et par Adidas…
Jeg var på udkig efter et par Adidas Handball Spezial "Earth Strata", de var udsolgt alle steder i den rigtige str. Men så besøgte jeg Sneakerstreet, de havde den rette str. og julegaven til barnebarnet kom i rette tid inden jul.
Super hurtig leverans
Super hurtig leverans, gode priser og flotte skor 5 🌟 hurtigt svar fra kundeservice
God kundeservice
God kundeservice der svarer med det samme, god oplevelse 😊👍🏻
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.