Helemaal top!
Prima service en aantrekkelijke prijzen!
Ik kom zeker terug!!!
Prima service en aantrekkelijke prijzen!
Ik kom zeker terug!!!
Voor de zoveelste keer merkspullen gekocht en meestal de volgende dag al binnen. Ze doen wat ze beloven! Ik en mijn kinderen zijn blij met sneaker4sale !
De prijs is top , de service is goed en de snelheid grandioos !
Bestelling in januari gedaan, schoenen pasten niet en dus retour gestuurd. Inmiddels eind maart en nog geen geld terug.
Allemaal vriendelijke email's van de klantenservice ontvangen met excuses e.d. maar als klant schiet je er weinig mee op.
Ik stop met bestellen bij alles waar ...4sale bij staat.
Erg jammer, omdat ze best leuke aanbiedingen hebben...
Inmiddels een bericht van paypal dat het bedrag geretourneerd is.
In april 2014 twee maten schoenen besteld en één paar geretourneerd. [Externe referentie]/Sneakers4sale belooft geld na 30 dagen terug te betalen in e-mail van 25 april 2014. In mei en juni 2014 wordt het geld niet terugbetaald.
Daarom opnieuw gemaild op 6 juli 2014:
"Met onze welgemeende excuses dat de terugbetaling nog niet was uitgevoerd. Ik heb het gelijk doorgegeven aan de administratie, die hebben het inmiddels uitgevoerd."
Maar vandaag, 13 augustus 2014, is er nog steeds geen bedrag bijgeschreven.

Antwort von Sneakers4sale
Via mijn beste maatje ben ik terecht gekomen bij Sneakers4sale. En ik heb geen moment spijt van dat ik deze website in de gaten hield via de mailings. Zo heb ik tot tweemaal toe gloednieuwe sneakers voor een spotprijs gekocht. De zending was dan ook snel! Top service!
Ik had na ongeveer 1 week mijn product binnen.
Dit is iets later dan de site beweerde 3 werkdagen .
1 dag na mijn bestelling gelijk gebeld en gemailt, om ff te testen hoe behulpzaam de medewerkers zijn. Ik moet zeggen zowel telefonisch en per mail allebei keurig te woord gestaan. Op mijn mail kreeg zelfs nog dezelfde dag nog antwoord. Dus hiervoor een dikke plus.
Het gene wat misschien beter kan is de levertijd. Maar ik had mijn product niet per direct nodig. Al met al eerste keer besteld behalve de levertijd goede service.
Naar mijn indruk betrouwbaar dus.
Vorig jaar halverwege december een aantal goederen beteld. Tot op heden zijn deze niet geleverd. Vorig jaar hierover gebeld. Vriendelijk meisje aan de telefoon die in eerste instantie aangaf dat de goederen reeds verzonden waren en dat ik ze eigenlijk al zou moeten hebben. Nadat ik om het track en trace nummer vroeg van mijn verzending gaf dit meisje in 1x aan dat de goederen nog niet verzonden waren, maar dat ik ze uiterlijk 2 werkdagen later zou ontvangen.
Dit gebeurde niet. Dag later een mail verstuurd. Nu 6 dagen later en nog steeds geen reactie of goederen.
Levertijd van 2 a 3 dagen is complete kolder. Betwijfel of ze de uiterlijke termijn die ze in hun eigen algemene voorwaarden stellen gaan halen. Tevens verbaasd het mij enorm dat ze privegegevens van klanten openbaar maken op deze site. Verdient absoluut niet de schoonheidsprijs en is daarnaast tegen de wet op privacy.
Wat schets ook mijn verbazing. De beoordeling is binnen enkele minuten na plaatsing verwijderd door sneakers4sale/ only24/ deals4sale/ sport4sale/ outlet4sale/ travel4sale/ lacamicia/ myvipshop. Ze kunnen dus wel snel zijn.
Update: na 7 dagen na mijn laatste mail nog een keer gebeld. Wederom werd aangegeven dat de goederen binnen 2 dagen geleverd zouden worden.
Update: op het eind van de 2 dagen nog niets ontvangen. Wederom een telefoontje a 40 ct. p.m. Opnieuw toezegging dat ze binnen 2 werkdagen geleverd zouden worden.
Update: Wederom geen goederen en of reactie van deals4sale na 2 werkdagen. Opnieuw een telefoontje met weer de toezegging dat ze er persoonlijk zorg voor zouden dragen dat de goederen geleverd zouden worden. Omdat ik dit vaak genoeg had gehoord nu aangegeven dat ik er dan ook van uit ga dat dit gebeurd en als dit niet het geval zou zijn, ze contact moeten opnemen. De nog steeds vriendelijk mevrouw gaf aan dat dit 'normaal' nooit gebeurde. Ze zou er persoonlijk voor zorgen dat de goederen geleverd zouden worden en anders contact opnemen.
Update: Begint een ritueel te worden, maar wederom geen goederen of bericht van deals4sale na 3 werkdagen. Dus nog maar een keer een telefoontje. Ditmaal kwam de uitleg dat een deel van de bestelde goederen niet in de juiste maat geleverd was. Met de excuses dat ze dit niet terug gereageerd hadden. De goederen zouden de volgende werkdag geleverd worden. Ze zou er wederom voor zorgen dat de goederen geleverd zouden worden en anders contact opnemen.
Update: Wederom geen goederen of reactie 3 werkdagen na het laatste telefoontje. Nog 1 dag en ze komen de 30 dagen in hun eigen algemene voorwaarden niet na:
5.1 Bestellingen worden zo snel mogelijk afgeleverd. In beginsel streeft Only24.nl ernaar om bestellingen binnen maximaal 8 werkdagen te verzenden. Genoemde levertijd geldt slechts als indicatie en geldt nimmer als fatale termijn. Only24.nl kan nadere informatie betreffende levertijden vermelden op de internetsite of op andere wijze schriftelijk kenbaar maken. Dergelijke informatie heeft slechts een indicatief karakter. De maximale levertijd zal 30 dagen bedragen tenzij anders overeengekomen. Mocht deze levertijd niet haalbaar zijn stellen wij u hiervan op de hoogte. U heeft dan het recht om de overeenkomst te ontbinden. Reeds betaalde bedragen worden zo spoedig mogelijk, doch binnen 30 dagen gecrediteerd.
Ik heb nooit een reactie van hun gehad over te late levering van goederen. Daarnaast is er (nog) niets met mij overeengekomen over het overschrijden van de maximale levertijd. Dit is tot op heden ook niet gebeurd en deze termijn is overschreden.
Update: Nog maar een keer bellen. Nu wordt er na 6 min. a 40 ct. p.m. uiteindelijk opgenomen. Wederom aangegeven dat ik nog steeds op mijn goederen zit te wachten. Ik zal eind van de dag hierover teruggebeld worden.
Ik wacht af. Moet wel toegeven dat de telefonische helpdesk altijd vriendelijk blijft. Ze doen alleen niet wat ze zeggen.
Sneakers4Sale, [Externe Ref.] en waarschijnlijk alle andere bedrijven die onder [Externe Ref.] vallen zijn enorm onbetrouwbaar en laks.
Eind juli had ik schoenen besteld, die kwamen na twee weken pas aan. Op de website staat 24 uurs levering, waar dus niets van waar is. Nu vind ik dat geen groot probleem, maar de manier waarop je door dit bedrijf behandelt wordt wel.
Na enkele weken mijn schoenen gebruikt te hebben voor dagelijkse bezigheden (kantoorbaan, dus niets geks), zijn de zolen afgescheurd op precies dezelfde plek, op precies dezelfde wijze. Het begon met een klein scheurtje, die al gauw groter werd.
Ik heb vervolgens gemaild met Sneakers4Sale of ik de schoenen kon terug sturen. Dat was geen probleem, en heb ik gedaan.
Na ontvangst kreeg ik een mail dat ik de schoenen "helemaal (had) versleten" wat "waarschijnlijk komt door onjuist gebruik en geforceerd aantrekken". Nu ben ik altijd erg zuinig op mijn spullen waardoor mijn Nikes en All-stars er nog als nieuw uitzien na twee jaar dienst!
De schoenen werden teruggestuurd naar mij, maar deze heb ik aan de deur geweigerd en zijn teruggebracht naar Sneakers4Sale. Direct een mail achteraan gestuurd dat ik me niet kan vinden in het besluit en dat ik de schoenen juist heb behandeld en dat ze langer dan 2 maanden mee moeten kunnen gaan.
Tot op heden niets meer gehoord en overweeg serieuze stappen te ondernemen tegen dit bedrijf.

Antwort von Sneakers4sale
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.