Kupiłam krem CC w kolorze clair, a dostałam w kolorze chocolate. Nie wiem jakim cudem, bo na ich stronie nie ma kremu dostępnego w tym właśnie kolorze... Napisałam maila i wysłałam zdjęcia. Zostałam p... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Kupiłam zabawkę dziecku na koniec listopada. Już na początku stycznia zabawka się zepsuła i ją zareklamowałam. Po 13 dniach dostałam odpowiedź o uznaniu reklamacji przez naprawę. Od tamtego momentu -... Mehr ansehen
Szok tragedia obiecują dostawę przed zakupem ,w ciągu 2 dni roboczych a przychodzi po 5 dniach. Pisanie i dzwonienie na infolinię nic nie daje ,tak samo jak skladanie reklamacji w dziale obslugi klie... Mehr ansehen
Jakość dostawy oceniam na 2. Ogromne pudełko, w którym znajdował się niewielki fotelik – zmieściłoby się w nim jeszcze 6–7 takich. Karton był dodatkowo zgnieciony i podarty, co świadczy o bardzo sła... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Smyk.com - tysiące produktów dla dzieci i niemowląt. Zabawki, ubranka, artykuły dla mamy, dzieci i niemowląt. Szybka wysyłka. Dostawa do sklepów Smyk za 0zł
Kontaktinformationen
Marszałkowska 104/122, Warszawa, Polen
- smyk.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Stała klientka
Jestem zadowolona od lat kupuje przez sklep internetowy smyk i nie miałam nigdy problemu z wymiana reklamacja czy produktem niezgodnym z opisem
Kupiłam dziecku zabawke po rozpakowaniu…
Kupiłam dziecku zabawke po rozpakowaniu okazało sie ,ze nie działa . Skontaktowalismy sie ze sklepem SMYK co robic polecili zeby zareklamowac ze zwrotem gotowki bo podkreslili ze naprawa dlugo trwa.Tazke wypelnilam wniosek reklamacyjny ze chce zwrtot ale po 2 tyg dostałam sms ,ze zabawka zostanie naprawiona . Oczywscie ponownie sie skontaktowałam ze sklepem SMYK DLACZEGO ? skoro o to nie wnioskowalam i po co w zgłoszeniu reklamacyjyjnym kaza co kolwiek zaznaczac skoro i tak sami decyduja ! i morał z tego taki ze od grudnia ani zabawki ani gotowki
OSZUŚCI!!!!!!!!!!! DZWONIE DO NICH I NIE SA W STANIE MI POWIEDZIEC CO JAK I KIEDY ???? KPINA OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
Dostawa
Obiecana dostawa została przesunięta na drugi dzień.gdy przyszedł dzień dostawy żadnej informacji na temat wysyłki po konsultacji z infolinią usłyszałam wiadomość że paczka jest w magazynie a jak wyślą to będzie. Chyba że chce to mogę poszukać sobie produktu w sklepie bo są pojedyncze sztuki.
Paczka która przyszła porażka pudełko…
Paczka która przyszła porażka pudełko jakby ktoś zaglądał co jest w środku
Tragiczna obsługa sklepu internetowego
Kupowałam rzeczy dla córki i do domu przez dwa lata. Wszystko było ok. We wrześniu złożyłam przedostatnie zamówienie. Chwilę po złożeniu zamówienia otrzymałam informację, że jedna pozycja jest niedostępna. Następnego dnia otrzymałam maila o braku kolejnych kilku pozycji. Po dwóch dniach jeszcze jednego maila. W sumie zamówienie finalnie zostało zrealizowane tylko w 60%. Ostatnie zamówienie złożyłam trzy tygodnie temu. Kurtka cool club przyszła wadliwa, z dziurką! Wysłałam zdjęcie i poprosiłam o wymianę. Obsługa klienta jak robot odpisała że dopiero po odesłaniu kurtki rozpatrzą reklamację w regulaminowym czasie. Obsługa klienta w sklepie internetowym jest tragiczna, w odpowiedzi odsyłają do regulaminu, ma się wrażenie że się rozmawia z robotem. Po 10 dniach otrzymałam informację, że dostanę zwrot środków, bo już nie ma tej kurtki. Brak dbania o klienta, podejścia jakiegoś robota. Nie wiem jak można było wysłać kurtkę z dziurką do klienta... Usunęłam konto. Nie polecam sklepu internetowego!
Super
Super. Polecam. Zamawiam od 5 lat przez internet i nigdy nie miałem kłopotu. Obecnie obchodzą 45 - lecie i mają naprawdę mega promocje.
A że mamy już październik, to i na 6 grudnia można się z góry zaopatrzyć w wartościowe sprzęty dla najmłodszych.
Zamówiony produkt-podręcznik szkolny…
Zamówiony produkt-podręcznik szkolny przyszedł uszkodzony. Zaraz po otrzymaniu paczki napisałam wiadomość oraz przesłałam zdjęcia do sklepu jednak nie zaproponowano mi żadnego rozsądnego rozwiązania. Zaznaczam,że zapłaciłam za nową książkę oraz za przesyłkę ,która jest mi potrzebna i nie mogę jej odesłać i czekać aż reklamacja będzie rozpatrzona . Uważam, że konsekwencje za swój błąd powinien ponieść sklep a nie klient.
Niekompetentni pracownicy
Odradzam zakupów w salonie w Galerii Północnej w Warszawie. Dziewczyna poszła na zakupy, znalazła zestaw w cenie 139 PLN, dla pewności porównała numer z zestawu z numerem wskazanym na cenie. Przy kasie usłyszała cenę 239. Próbując wyjaśnić sprawę usłyszała, że musiało się coś jej przewidzieć. Poprosiła o rozmowę z kierowniczką sklepu. Kierowniczka podeszła do kas, wysłuchała jaka jest sytuacja po czym powiedziała do ekspedientki że to "Justyna robiła te listwy cenowe". Ekspedientka z kierowniczką zawołały więc rzeczoną Justynę i ustaliły że kierowniczka wraz z Justyną pójdą sprawdzić czy rzeczywiście na listwach znajduje się cena 139. Po kilku minutach wróciły, jedna z nich trzymała w ręku kartkę (wiadomo jaką) i kazały iść sprawdzić jeszcze raz, twierdząc że żadnej błędnej ceny tam nie ma. Podsumowując - nie dość że panuje bajzel w cenach to jeszcze pracujące tam kobiety, na czele z Justyną próbują robić idiotów z klientów.
Mój ulubiony sklep
Mój ulubiony sklep. Moja córka i ja zawsze kupujemy tam ubrania. Tkanina i krawiectwo wysokiej jakości, duży wybór t-shirtów i spodni. Ale czasami nie ma odpowiedniego rozmiaru.
U mnie było wszystko w porządku.
Absolutny Cyrk
Absolutny Cyrk! W połowie Grudnia 2021 złożyłem zamowienie zdalne z Wielkiej Brytanii na zabawki o wartości prawie 800PLN które miły być prezentem Świątecznym dla moich siostrzenic w Polsce. Paczka została dostarczona ale zamiast zamówionych produktów w środku był zupełnie inny produkt - pluszowy miś o wartości 100pln. Po kontakcie telefonicznym z obsługa klienta otrzymałem informacje ze jest im przykro ale nie są w stanie nic zrobić przed Styczniem 2022. Po 2 tygodniach otrzymałem informacje ze produkty są pomoc niedostępne ( pomimo pełnej dostępności na stronie internetowej). Zostałem poproszony o Polski rachunek bankowy w celu zwrócenia środków. Kolejny kontakt z obsługa klienta, stracony czas i pieniądze nie przyniosły żadnego rozwiązania. ZŁODZIEJE! Centrum obsługi klienta przypomina rozmowę z robotem czytającym ze scenariusza rozmowy. W tej chwili z winy SMYK Polska zostałem bez pieniędzy, bez produktów i małymi członkami rodziny ze złamanym sercem…. Zdecydowanie nie polecam zakupów w sklepach tej marki!
Smyk.com, czyli żenująca jakość obsługi klienta
Bardzo słabo. Smyk.com wyznaczone przez siebie daty traktuje bardzo luźno, niestety ze szkoda dla klienta. Bluzy miały dotrzeć do sklepu w ciągu 5 dni, niemało, ale niech będzie. Ten termin nie został dotrzymany. Spodziewałem się jakiegoś kontaktu ze strony sklepu, ale się nie doczekałem. Po 5 kolejnych dniach zadzwoniłem na infolinię spytać co się dzieje. Niestety nie było to jasne dla konsultantki, ale poinformowała mnie, że sklep postara się to ustalić w ciągu 3 (!!!) dni. Myślałem, że skoro już tak długo czekam, że zostanę potraktowany priorytetowo, ale wg sklepu skoro już tak długo czekałem, to mogę poczekać jeszcze dłużej, wszystko jedno. Po 3 dniach znów się do mnie nie odezwano, więc zadzwoniłem po tygodniu i usłyszałem, że przesyłka pewnie się zgubiła. A jak chcę zwrot pieniędzy to muszę jeszcze raz gdzieś zadzwonić i o zwrot poprosić. Co za sklep! W podsumowaniu, jak komuś nie przeszkadza, że nie otrzyma zamówionych produktów na czas lub w ogóle, a ponadto będzie musiał się przypominać i pilnować sprawę, śmiało mogę polecić zakupy w sklepie Smyk.com. Ten sklep działa tak jakby zupełnie nie zależało mu na jakiejkolwiek pozytywnej relacji z klientem.
26.11 zrobiłam zakupy w Smyk w Blue…
26.11 zrobiłam zakupy w Smyk w Blue City. Nigdy więcej! Oszukano mnie na ponad 40 zł. Sprawdziłam ceny z metek w domu: suma 107 zł, do tego powinien być rabat więc powinnam zapłacić ok 80 zł. Na paragonie są te same ceny co na metkach i dokladnie nabite kwoty rabatów, ale... kwota końcowa to 140 zł!!!! I tyle zapłaciłam. No żart! Rabat zamiast odliczony został dodany. Jutro będę musiała stracić czas, kawał soboty, paliwo żeby pojechać i to odzyskać! Skandal. Nie polecam sklepu.
Porażka
Porażka. Nie podają dokładnych dat dostarczenia przesyłki i obsługa klienta jest na bardzo niskim poziomie, miałam styczność z niejaka Panią Julia na forum i ta Pani jest beszczelna. Sami nie wiedza jaki jest czas dostarczenia paczki. Nie polecam
napisałem negatywna opinię
napisałem negatywna opinię. Firma stanęła na wysokości zadania i rozwiązała problem reklamacji tak jak powinno to wyglądać, beż zbędnych dokumentów. Szkoda tylko, ze nie odbyło się to tak od razu. Firma rozwiązała problem, naprawiła błą producenta. Wszystko finalnie jest OK.
Złodzieje
Totalna porażka, jedna gwiazdka to i tak za dużo na to co zrobił sklep. Miał być prezent na święta a przyszło samo opakowanie. Jak można być tak perfidnym złodziejem żeby ukraść coś a do paczki włożyć samo pudełko. Nikt nie pomyślał żeby sprawdzić czy było w środku i przy odpakowywaniu prezentów taki wstyd. Złodzieje pracujące przy pakowaniu paczek napewno nic już stamtąd nie zamówię, a sprawa zostanie zgłoszona na policję.
Nie polecam, dwa razy zamawiałam zabawkę na prezent ze strony i 2 razy okazało się po czasie, że towar nie jest dostępny na magazynie choć na stronie był. Musiałam szukać w innych sklepach żeby zdążyć na czas z prezentem dla dziecka.
Wskazuja mylny czas reaalizacj…
Wskazuja mylny czas reaalizacj zamowienia przy towarach. Przy towarze wskazali wysylke w 1 dzien roboczy, mija drugi tydizen a zamowienia wciaz nie otrzymalem. Co ciekawe towar wciaz jest dostepny i ma ten sam status
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.