S..t människor 🤬 De skickar direkt påminnelse utan att skicka faktura innan. Det är tredje gången jag måste betala typ 69sek. 60sek påminnelse, 9sek parkeringavgift. Direkt alltså, utan att få ingen... Mehr ansehen
Jag fick hjälp med ett mycket knepigt ärende där en faktura på 35 kronor blev över 1000 kronor hos Kronofogden. Allt pga att jag inte fått fakturor, olyckliga omständigheter med Postnord samt att cor... Mehr ansehen
Otrevliga. Förstår inte saker man skriver till dom. Har skrivit till dom 5-6 gånger. Men ändå förstår dom inte. Allt dom har i skallen är pengar. Ska ha och ha och ha. Förstår inte att man inte a... Mehr ansehen
"Jag betalt till fel konto( företag)" MYCKET BRA BEMÖTANDE av er medarbetare Andreas👍👍👍👍. Trevlig, varm konversation i kontakten med honom .Snabb och tydlig hjälp hur vi skulle lösa detta. Va... Mehr ansehen
App- och SMS parkering utan registrering eller månadsavgift från SMS Park
Göteborgsvägen 94, 431 37, Mölndal, Schweden
Snabb och vänlig lösning av mitt problem.
trevlig och serviceminded, löste mitt problem/Eva
Uppringd fick svar på min fråga av serviceinriktad trevlig tjej Fatme
Riktigt bra kundservice och förståelse att man kan göra fel. Dom löste mitt ärende jättebra och smidigt.
Tack så mycket Fatme.
Hej. Jag fick ett fantastiskt bra kundbemötande.och fantastisk snabb hjälp och trevlig personal
Bra service och bemötande då jag hade glömt att stänga av automatiska kortdragningen då jag bytte parkeringsapp.
Lätthanterlig app och trevligt bemötande vid personlig kontakt.
Jätte bra service!! Hjälpsam tjej!!
Tack!!
Elin var mycket hjälpsam och kunde snabbt åtgärda problemet.
Hade gjort inbetalning till fel bankgiro men kundservice gav instruktion och hjälp på bästa sätt.
Jag blev vänligt bemött av Andreas som tålmodigt och effektivt svarade på mina frågor. Tiden mellan vårat samtal och jag fick tillbaka pengarna är fullt acceptabel med tanke på Corona. Andreas är en sådan person man hoppas på när man behöver hjälp.
Har fått bra bemötande o god hjälp för att rätta till felaktigheter o kunnat utföra betalningen.
Idel vänlighet trots att det var jag som hade fel! Tack. Dessutom är jag mycket nöjd med appen.
Fantastisk tjänst, stöd och hjälp. Mycket bra erfarenhet.
Bra och supersnabb kundservice. Tack Lovisa!