Smart Makro Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er en virkelig god bog og der er nogle gode og lækre opskrifter i. Jeg bryder mig fx slet ikke om linser,bønner og avokado, så jeg savner at der stod et alternativ til hvad jeg kunne bruge i s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering af bøger. Dejlig let, sundt og velsmagende mad som er hurtigt at tilberede. Jeg er vældig tilfreds.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at smart makro havde modtaget min bestilling og trukket penge fra min konto, skete der intet ! Jeg skrev til kunde service en mandag aften, tirsdag formiddag fik jeg svar tilbage. De beklaged... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig lækre og velsmagende retter. Fine bøger, trods det, at jeg købte dem billigere som 2. sortering. Om opskrifterne virker efter hensigten er for tidligt at sige. Jeg er i gang med første uge. Har... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Lebensmittelgroßhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag, hvor der er plads til alt det, du elsker - det holder kroppen i balance på en holdbar måde. Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

139 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig/ præcis behandling og levering…

Hurtig/ præcis behandling og levering af produktet

25. März 2026

Hej

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre.

Dejligt at både behandling og levering har været hurtig og præcis.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte to bøger og de kom frem…

Jeg bestilte to bøger og de kom frem efter et ar dage. Ingen problemer med den bestilling

18. März 2026

Hej Bente

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre.

Dejligt at leveringen gik som den skulle, og at du havde en god oplevelse med din bestilling.

Virker bare 👍

Har købt 3 af bøgerne og har nu 14 dage i gang tabt 4.3 kg og mangler intet, så gode og nemme opskrifter. Dejligt man må snakke hvis lysten overtager 🤪😂

22. März 2026

Hej Janie

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det fedt at læse!

Og kæmpe godt gået med de 4,3 kg 👏 Det er virkelig stærkt.
Det er også lige præcis sådan, det gerne skal føles – at man ikke mangler noget, og stadig kan have lidt fleksibilitet, hvis lysten melder sig.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. Gode produkter. Den ene drikkedunk havde fået et ordentligt tryk og var desværre gået i stykker ved ankomst. Jeg skrev en mail, med billeder og information. Og dagen efter var der svar retur, at der var oprettet en ny ordre. Og dagen efter ankom en ny drikkedunk. Helt uden problemer.
Ikke sidste gang jeg handler her

12. März 2026

Hej Patricia

Tusind tak for din anmeldelse – og for at du tog dig tid til at skrive.

Selvom det selvfølgelig ikke er meningen, at en drikkedunk skal ankomme beskadiget, er vi rigtig glade for at høre, at det blev løst hurtigt, og at du fik en ny uden problemer.

Og hvor er det dejligt at læse, at du vil handle hos os igen – det betyder virkelig meget.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og varernes kvalitet…

Hurtig levering og varernes kvalitet stemte overens med billederne på hjemmesiden.

10. März 2026

Hej Bettina

Tusind tak for din fine anmeldelse – det er vi virkelig glade for at læse.

Vi er glade for at høre, at varerne levede op til dine forventninger, og at du havde en god oplevelse hele vejen igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

God bog

Det er den bedste bog jeg har købt længe. Der er meget lækkert mad og hurtig og nem at gennem føre

16. März 2026

Hej Anja

Tusind tak for din anmeldelse – det gør os virkelig glade at høre, at du er så tilfreds med bogen.

Det betyder meget for os, at den både opleves som nem at følge og med mad, man faktisk har lyst til at spise – det er netop det, vi gerne vil ramme.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Mega god kundeservice

Jeg har købt drikkedunke til familien, og vi er alle super glade for dem. Efter halvanden måned knækkede nogle plastik dele på lågene, så de ikke kunne lukke.
Jeg sendte en mail og fik hurtigt svar, og de sendte med de samme to nye låg.
God kundeservice og gode produkter ⭐⭐⭐⭐⭐

9. März 2026

Hej Linda,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os, at du tog dig tid til at skrive 😊

Selvom det selvfølgelig ikke er meningen, at lågene skal gå i stykker, er vi rigtig glade for, at vi hurtigt kunne få sendt nogle nye til jer, så I kunne komme videre med flaskerne uden besvær. Det er vigtigt for os, at man altid kan få hjælp, hvis der opstår et problem.

Hvor er det også dejligt at høre, at hele familien er glade for drikkedunkene – det gør os virkelig glade ☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er ret vild med det er så nemt mad…

Jeg er ret vild med det er så nemt mad opskrifter, og nu købt jeg jo både en vægt og madplaner og vægt god kvalitet og nem at bruge. Jeg har allerede anbefalet jer. Jeg gik igang med det samme og de første 14 dage tabte jeg 2.9kg så meget tilfreds.

9. März 2026

Hej Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er kommet godt i gang og allerede kan mærke resultater. 2,9 kg på 14 dage er virkelig flot 👏

Det betyder også rigtig meget for os, at du allerede har anbefalet os videre – tusind tak for det.

Rigtig dejlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bog/opskrifter lever mere end op til…

Bog/opskrifter lever mere end op til mine forventninger. Retter med tilgængelige ingredienser og dejlig mættende.

4. März 2026

Hej Linette,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget at høre, at bogen lever op til dine forventninger.

Det er netop vores mål at lave opskrifter med helt almindelige ingredienser, som mætter godt og er nemme at få til at passe ind i en travl hverdag - så vi er glade for, at du har haft den oplevelse!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Lækre opskrifter

Så opslag fra Smart Makro på Facebook og tænkte, kan det virkelig passe . Det kan det . Utrolig lækre opskrifter og hurtig kunne jeg fornemme og se effekt på det mindre kcal indtag

28. Februar 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du sprang ud i det og blev positivt overrasket.

Det betyder meget for os, at du allerede kan mærke en forskel og oplever, at det faktisk passer ind i din hverdag. Det er præcis den følelse, vi gerne vil skabe.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Meget seriøst firma

Super hurtig levering af de fysiske varer.
Bøgerne til download blev modtaget med det samme.
Eneste minus er opdeling af afsnittene, både i de bøger jeg har downloadet og de fysiske bøger, da savner jeg lidt mere overskuelighed så man ikke skal scrolle/blade så meget.
Men ellers er der masser af fantastiske opskrifter

22. Februar 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om både levering og opskrifter – det sætter vi stor pris på.

Vi har valgt den nuværende opdeling, fordi vi oplever, at den fungerer rigtig godt for mange og giver fleksibilitet i hverdagen. Men vi forstår også godt dit ønske om endnu mere overskuelighed, og det er bestemt noget, vi tager med os videre. Når vi udvikler nye kostplaner og opdaterer eksisterende, kigger vi netop på den slags input – så tak fordi du deler det.

Dejligt at høre, at du ellers er glad for indholdet – det betyder meget.

Nemme velsmagende opskrifter.

Nemme velsmagende opskrifter.
Manglede hjælp til at få den rigtige størrelse på portionerne, det fungerer fint.

19. Februar 2026

Hej Trine,

Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at opskrifterne fungerer godt for dig. - og godt du fandt ud af det med portionsstørrelserne.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

God og hurtig levering

God og hurtig levering

9. Februar 2026

Hej Marit,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har tidligere skrevet om en Smart…

Jeg har tidligere skrevet om en Smart Markro scanner der vejede forkert.
Jeg har fået den byttet.
Jeg er meget tilfreds med den hurtige og gode betjening.
Gunhild Mechta 🙂

17. Februar 2026

Hej Gunhild,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at opdatere din anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på.

Det glæder os, at vi fik løst det, og at du er tilfreds med både håndteringen og den nye scanner. Det er præcis sådan en oplevelse, vi altid gerne vil give.

Fantastisk kundeservice.

Fantastisk kundeservice.
Gode anbefalinger herfra.

17. Februar 2026

Hej Hanna,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os at få sådan en tilbagemelding – tak fordi du tog dig tid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte kostplan til kvinder i…

Købte kostplan til kvinder i overgangsalderen, var lidt skeptisk over prisen men det er jo kostplan til 8 uger. De sidste par år er vægten steget lige gyldigt hvad jeg gjorde. 14 dage inden i forløbet er der røget 3 kg og jeg mangler intet nemt og ligetil 🙏🏼
Eneste minus er teenagere hapser alle mine hjemmebagte snacks 😂

1. Februar 2026

Hej Mona

Tusind tak for din anmeldelse – og kæmpe tillykke med de 3 kg allerede, det er virkelig flot!

Det betyder meget at høre, at du oplever forløbet som nemt og ligetil – især når vægten har været svær at rykke på i en periode. Hvor er det dejligt, at det nu føles som om, der sker noget.

Og hvor er det dejligt at høre, at bogen også er et hit hos dine teenagere – så ved man, at snacksene virkelig falder i god jord 😉

Igen, tusind tak fordi du delte din oplevelse.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service hvis man har spørgsmål

God service hvis man har spørgsmål . Gode bøger men i den dyre ende desværre, Det er lækre nemme opskrifter. Tabte 2 kg uden træning ved lynresultater 10 dage bogen. Ville være fedt, hvis de ikke var så dyre, da man så nok ville købe de fleste.

11. Februar 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Hvor er det flot med 2 kg på 10 dage – det er virkelig godt gået.

Vi forstår godt, at pris altid spiller en rolle. Der ligger mange timers udvikling, beregninger og test bag vores kostplaner, og vi har valgt at prioritere kvalitet, gennemtænkte opskrifter og en struktur, der kan bruges igen og igen. Men vi ved også, at oplevet værdi er individuel – og det er helt fair.

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med både service og resultater.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er godt tilfreds med mit køb

Jeg er godt tilfreds med mit køb, og super at kunne følge med i hvor meget der bliver drukket om dagen.

13. Februar 2026

Hej Lissi,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os, at du har fået noget ud af dit køb – og hvor er det godt, at det hjælper dig med at holde overblik over hvor meget vand du drikker.

Hurtig og fin levering

Hurtig og fin levering

22. Januar 2026

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hos os.

Sofie // Smart Makro

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr