Stjæler dine penge, brug det ikke!
Datter bestilte en ring til mig i julegave, lovet levering d. 3/12-21.Er stadig ikke kommet og der svares ikke på henvendelser. Penge er naturligvis tabt. Hold jer fra dem!
Man skal virkelig have en god tålmodighed hvis man vil handle med dette firma. Bestilte og betalte en vare d. 29. november 2021, men har d. 17. marts 2022 stadig ikke modtaget den vare.
Varerne kommer fra Kina og bliver tage i tolden. Man får ikke pengene retur, når man sender varen retur.
Kommer aldrig til st handle der mere.
De svare overhovedet ikke på supporten, så påstanden om 24/7 support er en lodret løgn.
Jeg har fået en ordrebekræftelse men har ellers intet hørt i 14 dage...
Typisk penge maskine med hovedsæde i Holland så de er uden for politiets rækkevidde.
Jeg har bestilt en føntørre d. 02-04-2021
Her den 28-06… har jeg stadig ikke modtaget mit
føntørre.
Jeg har skrevet flere gange til firmaet.
Pengene er trukket. Ordre nr. 2316
Har bestilt en vare, pengene er trukket, men har aldrig modtaget noget. De svare ikke på mail!
Kan bestemt ikke anbefales!!!!!!
Har bestilt vare fra dette firma den 24 april.
De er aldrig dukket op, men pengene er trukket.
FUB FIRMA
har bestilt varen den 14/3 har ikke fået varen :( penge vil de gerne have :( de svare ikke på mail. handel ikke med dette firma øv øv
Dårligt fusk.
Modtog min vare krøllejern og der var et kæmpe hul i pakken og krøllejernet virker ikke. Har skrevet 20 mails intet svar!
Fusker firma
Jeg har bestilt en ting på denne side. Det skulle tage 2-5 hverdage. Varen er på lager og alt det der vrøvl. Så får jeg en ny mail, efter ordren er placeret og betalt. At jeg ville modtage ordren om 1-2 mdr!?!?!? Hvad f@nden er den af. Og det nytter ikke at annullere ordren såvel som at kontakte dem. En fup side af rang. Heldigvis kostede det mig ikke mere end 200 kr...
Men alligevel 🙄
Desværre en negativ anmeldelse. Så en Facebookannonce for en bilstøvsuger, hvor man ville spare 370 kr. Det var dog så smart formuleret, at ordet "gem" var puttet ind i teksten, som så således ud: 639,00 DKK
Udsalgspris
269,00 DKK
GEM 370 DKK
Jeg var ved at afslutte min bestilling, men afbrød da jeg var i tvivl om dette. Fik kort tid efter en mail fra firmaet, som fortalte at jeg manglede at gennemføre ordren. Svarede tilbage på mailen, hvorvidt de 370 kr ikke blev fratrukket prisen, men gemt til et senere indkøb hos virksomheden.
Siden da total tavshed fra firmaet, trods gentagelse via mail af min forespørgsel.
Det giver ikke mening at platte sådan for et formentligt udmærket produkt. Sæt dog prisen reel, så der er en rimelig avance, så vil alle kunne forholde sig til det, i stedet for denne luskede måde
Fine øreringe leveret i flot æske . Lidt forsinket levering . Ellers alt ok.
Pas på derude. Der er 2 hjemmesider; smarteting.dk og smartetingg.dk, den ene er under konstruktion den anden kunne jeg ikke finde cvr nummer i cvr register.
Jeg er meget utilfreds, min ordre er aldrig kommet frem og jeg har ventet i 2 mdr., jeg har skrevet mails til dem, men de svarer ikke tilbage. På deres hjemmeside står det til at være leveret, men jeg har ikke modtaget noget
Bestilte iPhone covers. En yderst rimelig pris og så var de i postkassen dagen efter. Derudover var der lige en lillle "gave" med, så alt i alt en rigtig positiv oplevelse.
Overskuelig hjemmeside og god service og ser ud til at blive endnu bedre løbende.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.