Jeg bestilte en pakke d. 27/8-26. Her en uge d. 4/9-26 senere har jeg intet modtaget. Pengene er allerede trukket d. 28/8-26. Ingen svar på de to mails jeg har sendt dem. Opdatering: har fået svar p... Mehr ansehen
Havde bestilt 2 kg bland selv, et skarpt tilbud på en omgang blandet'madspilds' 'lidt af hvert'... Ordren kom hurtigt, der var noget for enhver smag, slikket fremstod bestemt frisk og ikke for meget a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Betalte for 2 x 850 g sukkerfrit slik, modtog kun 1 kg, henvendte mig 5 gange, har intet svar fået. Kunne jeg give færre stjerner, så havde de end ikke fået 1. Bondefangeri, godt der er andre forhandl... Mehr ansehen
Jeg bestilte torsdag 24/7 "fredagsslik" til en lille fyr som var sygdomsramt. Fredag fortæller slikaway at ordren nu er på vej, og den er oprettet i DAOs pakkesystem - så langt så godt. Men før... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
SlikAway er en familieejet online slikbutik, der sender søde oplevelser direkte til din dør i hele Danmark. Vi leverer hurtigt – typisk inden for 1-3 hverdage – så du altid kan glæde dig til din pakke. Vores mission er at gøre bland-selv-slik til en moderne og sjov online oplevelse. I en travl hverdag vil vi give dig muligheden for en sød pause, uden du behøver at gå ud ad døren. Med SlikAway får du dit yndlingsslik nemt og bekvemt leveret hjem – klar til hygge, selvforkælelse eller som gave. 🍬📦
Axeltorv 9A, 4700, Næstved, Dänemark
- kontakt@slikaway.dk
- slikaway.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 35 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Jeg hvil nok bruge det når trangen…
Jeg hvil nok bruge det når trangen melder sig
Der er allerede flere der har spurt til hvad det er
Jeg har givet info vider.
Hilsen en glad kunde

Antwort von SlikAway
♥️👍🏻 super lækkert hurtigt slik og…
♥️👍🏻 Super lækkert slik og dejligt blødt. Hurtigt leveringen 😉

Surt slik og 1 slags lakrids
Surt slik og 1 slags lakrids - 2 poser med det samme i. Meget lidt variation.

Antwort von SlikAway
Ikke sidste gang jeg køber slik her.
God besked hele vejen igennem, fra bestilling til levering, hurtig ekspedition. Købte stop madspilds pakken rigtig god samt laktose og nødde/mandelfri slik, dejligt man kan dele det op i forskellige poser.

Antwort von SlikAway
Jeg syntes det stod navn på posen da…
Jeg syntes det stod navn på posen da jeg bestilte den på nettet. Posen med slik kom hjem i en kedelig og ødelagt pose så noget af slikken lå ud i kassen. Det skulle være en gave til en kollega, så jeg måtte selv finde en pose og skrive navn på.

Antwort von SlikAway
Hurtig levering, og et fantastisk og smagfuldt sukkerfrit mix af produkter🤩🤩🤩

Antwort von SlikAway
Alt var fint, undtagen prisen
Selve hjemmesiden, købs- og bestillingsoplevelsen og levering er fin, ligesom kvaliteten, men priserne er meget høje, højere end i de fysiske butikker, men der skal man selvfølgelig selv have besværet med at blande. Jeg vender ikke tilbage til SlikAway, og det er udelukkende på grund af de høje priser. Alt andet var fint!

Antwort von SlikAway
Hurtig levering og gode priser
Har bestilt der for første gang, wow det er nemt😍 jeg skulle slet ikke tage stilling til hvad jeg ville have, så kommer der (for mig, 4 kilo juleslik) slik lige til døren, jeg har tjekket det, og VED jeg kan li meget af det. Så nu kan julen bare komme🎄
Første gang jeg bestilte hos SlikAway
Første gang jeg bestilte hos SlikAway
Posen var gået i stykker så slikket lå rundt i kassen, der stod ikke det jeg havde bedt om på posen - MEN kastanjerne var gode, så vi handler der nok igen og tænker det bare var den ene gang og en forglemmelse ;o)

Hurtig og problemfri levering
Hurtig og problemfri levering. Vi havde købt noget anderledes slik, hvilket var til meget morskab for de børn der modtog slik gaven.

Antwort von SlikAway
Dansk Slikbutik hvor der er styr på tingene
Altid frisk slik super butik og kanon til børn.
Kan kun varmt anbefale SlikAway til alle som vil bruge en Dansk Slikbutik hvor der er styr på tingene.
Jeg bestilte stop mad spild slik
Jeg bestilte stop mad spild slik, ok blandet slik i halv del, dåser med læskedrik måske ikke det man ventet, så lidt skuffet over det.

Antwort von SlikAway
Tak for hurtig levering af 4 kg lækker…
Tak for hurtig levering af 4 kg lækker slik og så undgik det madspild 👍👍

Hurtigt og nemt.
Hurtigt og nemt.
Dejlig frisk slik, der ikke er klistret sammen

Antwort von SlikAway
den dårligste slik jeg har spist
Det er helt klart den dårligste kvalitet slik jeg har smagt. Det er uspiselig rent ud sagt. Meget værre end dårlig svensk slik når det er værst.
Jeg bestilte nogle specifikke blandede ting, men det jeg modtog var ikke det jeg bestilte.
Kan absolut ikke anbefales.

Antwort von SlikAway
Super nemt og hurtigt levering 👌☺️

Dårlig service
Jeg besøger butikken og oplever voldsom dårlig service. Pigen som er på arbejde, sidder på sin telefon og er ikke opmærksom på kunderne. Også selvom vi er de eneste i butikken. Syntes det er en træls oplevelse, og kunne godt tænkte mig at servicen blev en smule bedre til en anden gang….

Antwort von SlikAway
Den lækreste familie pakke modtog jeg
Den lækreste familie pakke modtog jeg. Fandt jer via nisserne i Næstved og hold da op en spændende pakke

Antwort von SlikAway
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.