Jeg bestilte og betalte på nett 2-3 uker siden en Futon fra Sleepo. Rart at det tok lang tid uten melding om når den skulle komme. Jeg trodde det skulle gå raskere, men de tok kontakt på epost og fork... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Veldig fornøyd med møblene,generelt value for money, men jeg Betalte for to innbæringer men kolliene ble samlet til en. Innbæring hadde ikke vært nødvendig hadde jeg vist mer om tyngden på pakkene. De... Mehr ansehen
Veldig fornøyd med kundeservice og flere av produktene. Varene var godt pakket inn. Det ene produktet levde ikke helt opp til forventningene, men kundeservice var svært behjelpelige og vi fant en tilf... Mehr ansehen
Kjøkkenøykrakkene i hvitvasket eik er lekre og har god kvalitet. De kom ferdig montert og med beskyttelse under stolbeina. Jeg er veldig fornøyd. Det eneste minuset var en veldig lang leveringstid. Je... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Møbler og interiør online På Sleepo.no finner du alt innen interiør og møbler som hjelper deg med å lage ditt eget drømmehus. Hos oss kan du handle senger, sengegavler, sofaer, bord, oppbevaring, sengetøy, tepper, belysning, pynteputer og mye annet til hjemmet ditt. Sleepo.no har noe for enhver smak, du finner et bredt utvalg med over 80 merker og 10 000 produkter.
Kontaktinformationen
Schweden
- sleepo.no
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 4 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen

God kundeservice
Kjøpte to barstoler, som var veldig ulike i fargen. Sendte mail og fikk rask og god hjelp med tilbud om nye stoler eller prisavslag. Veldig god kundeservice!

3 uker uten seng
Kjøpte ny seng for 20.000 (hele bestillingen var på 60.000 med sofa inkludert) fra sleepo, men det mangler mange deler på sengen, så vi får ikke bygget den. Det har gått 3 uker og vi venter fortsatt på delene. Sleepo har ikke kommet med oppdatering når vi kan forvente å få delene.
Har aldri opplevd så dårlig kommunikasjon og elendig kundeservice på netthandel.
Spurte om vi kan få et hyggelig gavekort eller noe form for rabattkode som kompensasjon, men det kunne vi altså ikke.
Så vi fortsetter med å sove på gulvet..
Anbefaler ikke Sleepo og veldig skuffet over hvordan de behandler kundene sine som legger igjen så store kjøpesummer!

Antwort von Sleepo
Sleepo er elendige på kommunikasjon
Sleepo sendte meg først en pakke der den ene rammeplanken til senga var vridd slik at senga ikke kunne monteres. Det tok en rekke telefonsamtaler, en hel masse e-poster med bilder og dokumentasjon, og hele seks uker før jeg fikk en ny planke tilsendt. OG DA VAR DET FEIL PLANkE!! Sleepo sendte meg rn del til en 160 cm bred seng, mens sengen jeg hadde kjøpt var 140 cm bred. Etter to måneder på flatseng hadde jeg nå fått nok og kjøpte seng et annet sted. Å få returnert senga til Sleepo tok igjen MASSEVIS av telefoner, e-poster, dokumentasjon og mas, og det tok 3-4 uker før den endelig ble hentet. Etter dette nye uker med mas for å få pengene mine tilbake. NB Sleepo poengterte at de gjorde et UNNTAK når de tok den defekte senga i retur. Når de endelig betalte tilbake pengene for senga måtte jeg purre flere ganger for å få tilbake for frakt av senga. Igjen poengterte de at det var et UNNTAK at jeg fikk tilbake dette. Med andre ord, min konklusjon er: Det eneste trygge er å aldri handle med Sleepo!
Flott og rask service og levering
Flott og rask service og levering.
Veldig fornøyd med kjøpet mitt:)

Flotte stoler
Flotte stoler, god sittekomfort, og helt tidsriktige! Rask levering, enkel betaling.

Antwort von Sleepo
Fint bord men hadde skader
Fint bord men hadde skader. Fikk noen avslag på prisen men likevel var det ikke mye. Men rask behandling ifht kundeservice
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.