topnight.nl Bewertungen 25

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super ervaring met Topnight. Hele goede service zeer klantvriendelijk en de kwaliteit van de verzwaringsdeken met rits en hoezen is geweldig. Een aanrader voor iedereen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heerlijke deken om mee in slaap te vallen! Kwaliteit van het laken en de deken is meer dan goed.

1. Bettenfachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

‘S nachts urenlang wakker liggen, vaak wakker worden en zelfs voor de wekker al op zijn. Zes miljoen mensen in Nederland en België ervaren dit met enige regelmaat. Structureel slaaptekort zorgt ervoor dat je je overdag minder goed kunt focussen, sneller geïrriteerd raakt en niet optimaal kunt presteren. Herken je dit? Dan is de premium verzwaringsdeken van Topnight iets voor jou. Bekijk onze website voor meer informatie https://topnight.nl/.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super ervaring met Topnight

Super ervaring met Topnight.

13. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meer slaap door de verzwaringsdeken

2 weken geleden heb ik een verzwaringsdeken aangeschaft bij Slaapt en ik ben tot nu toe zeer tevreden! Ik slaap sindsdien een paar uur langer dan dat ik eerst deed. Ik doe mijn deken dus nooit meer weg!!

12. Oktober 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Aanrader bij moeite met inslapen en/of doorslapen.

Moeite met inslapen en/of doorslapen hebben mij doen besluiten een verzwaringsdeken te proberen. Het feit dat je deze na 100 dagen nog retour kunt sturen als het niet bevalt hielp me over de streep om deze deken van Slaapt.nl te bestellen.
Het is even wennen hoe goed om te gaan met zo'n zware deken. Als je er eenmaal onder ligt is het heel comfortabel en rustgevend. Het helpt me te ontspannen en ik heb het idee dat het ook positief werkt voor rusteloze benen. Die zijn iig nauwelijks meer de oorzaak van lastig inslapen.
Ik slaap beter in en door met de zware deken.
De overtrekhoes van bamboe is heerlijk glad, zacht en comfortabel.
Een nadeel vind ik het hanteren van de deken in wakkere staat. Pols en rugklachten zorgen er voor dat ik dan een beetje aan het worstelen ben met de deken.
En als je nachtelijke opvliegers hebt kun je hem niet zo makkelijk even van je af gooien en er later weer onder kruipen ;-)
Toch een dikke voldoende voor deze verzwaringsdeken en ook voor de service van Slaapt.nl

1. Oktober 2020

Antwort von topnight.nl

Bedankt voor uw fijne en uitgebreide review, Sonja. Super! En we zijn erg blij dat u beter inslaapt en doorslaapt met uw verzwaringsdeken. Hier door we het voor!

Heerlijke deken!

29. September 2020

Antwort von topnight.nl

Bedankt voor uw fijne review Milena. Dit stellen we erg op prijs!

Beste aankoop ooit!

Al mijn hele leven slaap ik slecht, heel vaak wakker worden 's nachts en lang wakker liggen. Sinds ik deze deken heb, slaap ik elke nacht als een roosje! Ik word gewoon niet meer wakker s nachts :)))
Beste aankoop ooit! Dank dat ik nu eindelijk mijn nachtrust terug heb

22. September 2020

Antwort von topnight.nl

Bedankt voor uw fijne review, Tirza. Nog veel goede nachten gewenst met uw verzwaringsdeken! :)

Uitstekende deken

Uitstekende deken! Heb deze nu net een week en slaapt heerlijk. Je komt sneller in slaap en krijg een soort van geborgen gevoel. Echt een aanrader!

22. September 2020

Antwort von topnight.nl

Bedankt voor uw fijne review, Manouk. Nog veel goede nachten gewenst met uw verzwaringsdeken! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betere powernaps met deze deken

Op kantoor doe ik soms een powernap. De verzwaringsdeken helpt mij om snel in een soort van ruststand te komen. Fijn dat de glazen bolletjes niet gaan 'hangen', dat had ik namelijk bij een andere deken wel. Op chats reageert Ralf, dat geeft ook voor de koop een goed gevoel.

25. August 2020

Antwort von topnight.nl

Bedankt voor de prettige review, Marijn! We zijn blij dat onze deken u helpt met slapen. Nog veel goede nachten gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij met mijn deken

Ik heb mijn deken nu drie weken, en ben er zeer blij mee. Al zolang ik me kan herinneren ben ik een slechte slaper. Ik heb een vorm van autisme, waardoor ik vaak overprikkeld in bed lig. Het lukt me niet om rust in mijn hoofd te krijgen. Als ik eenmaal slaap, slaap ik heel licht, waardoor ik om het minste of geringste weer wakker schiet. Al na drie weken met de deken durf ik te zeggen dat het stukken beter gaat! Ik slaap sneller, dieper, langer en lekkerder. Ik vind het heerlijk om onder de deken te liggen, ik HOU van mijn deken! Snelle service ook, na bestellen had ik de deken de volgende dag in huis. Vriendelijk kaartje erbij, echt heel attent. Ook fijn dat ik achteraf kon betalen. Kortom; ik ben héél positief!

20. August 2020

Antwort von topnight.nl

Bedankt voor de prettige review Marjo! Dit doet ons echt goed. Nog veel mooie nachten met onze deken gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik slaap rustig en diep met de deken

De deken helpt mij met beter slapen. Eindelijk heb ik na al die tijd een manier gevonden om beter te slapen. Ik heb van alles en nog wat geprobeerd. Bedankt hiervoor, ik raad het iedereen aan!

20. August 2020

Antwort von topnight.nl

Bedankt Angelika! En nog heel veel mooie nachten gewenst met de deken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik slaap beter met de deken

Eindelijk weer een goede nachtrust sinds ik de deken gebruik. Voelt erg prettig en zacht aan.

17. August 2020

Antwort von topnight.nl

Bedankt Naomi! We zijn erg blij dat de deken u helpt met uw nachtrust. :)

Heerlijk deken!

Gisteren voor het eerst met de deken geslapen en meteen verkocht. Als een roosje geslapen en dat is hiervoor wel eens anders geweest. Top product😃.

5. August 2020

Antwort von topnight.nl

Bedankt voor de fijne review, Mauro!

Top!

Ik heb in 58 jaar nog nooit stil in bed gelegen. Nu hebben mijn lijf en autistische hoofd eindelijk rust in bed.

3. August 2020

Antwort von topnight.nl

Bedankt voor de prettige review! We zijn erg blij met uw ervaring en hopen dat u nog veel mooie nachten gaat ervaren met onze deken.

Top deken

Ik merk echt dat ik veel sneller inslaap met deze deken. Ook word ik niet meer voor de wekker wakker. De bestelling is vloeiend verlopen, top geregeld bij slaapt!

30. Juli 2020

Antwort von topnight.nl

Bedankt voor uw fijne review, Jochem! En super om te horen dat de deken bevalt.

Super!

Na aanschaf van dit deken is in slaap komen en doorslapen stukken makkelijker.

Slapen is weer een positieve ervaring in plaats van iets wat spanning met zich mee brengt.

De levering was erg snel en slaapt.nl is heel klantvriendelijk.

28. Juli 2020

Antwort von topnight.nl

Super fijn om te horen, Rozemarijn! Bedankt voor de prettige review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klasse materiaal eindelijk slaapgenot.

Ik dacht eerst ja hoor weer een partij die aangeeft, de juiste dekens te verkopen. Gezien ik altijd wel het probleem had dat ik vermoeid wakker werd. Nou mijn complimenten ik heb nu al 3 weken een deken van slaapt.nl en ik heb geen enkele klacht meer. En lig ook veel stabieler met mijn hoofd.

Klasse levering was erg snel, en de betaling ging erg makkelijk en veilig op hun veilige betaalomgeving waar ik ook zeer blij mee ben.

17. Juli 2020

Antwort von topnight.nl

We zijn heel blij dat je goed slaapt met de deken, fijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had ik maar eerder zo'n deken besteld!

Via via heb ik van een verzwaringsdeken gehoord en was wel benieuwd na al die positieve verhalen. Door de proefperiode had ik eigenlijk niets te verliezen en heb ik het gewoon geprobeerd. Had ik maar eerder zo'n deken besteld! Ik voel me echt fitter doordat ik beter slaap. Ik val sneller en makkelijker in slaap en pak hierdoor meer nachtrust.

15. Juli 2020

Antwort von topnight.nl

Goed om te horen dat de deken bevalt, Dion. Bedankt en wij wensen je veel goede nachten!

Geweldige deken

Geweldige deken! Ik word goed wakker en ik rust goed uit. Dankjewel!

8. Juli 2020

Antwort von topnight.nl

Bedankt voor de review, Uriël en erg fijn dat je zo goed uitrust met deken. Super!

- Team Slaapt

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr