Super sød kørelærer, som var mega god til at lære fra sig (Allan). Jeg kan klart anbefale Skyum & Andersen Ringsted, hvis man vil lærer at køre godt og sikkert bil, mens man får god erfaring:)
Jeg fik Allan som kørelærer og som teorilære, det har været enormt hyggeligt, og Allan er sgu en venlig gut med noget humor, så man skal ikke kede sig i bilen, tak for alt Allan.
Jeg var byens forskellige køreskoler igennem for, at finde den rette til trailerkørekort. Vurderet udfra lav pris, brugervenlig adgang og gode anmeldelser. Jeg valgte korrekt, og kunne tilmed tilp... Mehr ansehen
Jeg tog mit kørekort hos Skyum & Andersen i Ringsted og kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Teoritimerne med Allan var helt fantastiske – der var ingen dumme spørgsmål, og han skabte et trygt... Mehr ansehen
Fantastisk forløb med Jeanette og skyum…
Fantastisk forløb med Jeanette og skyum i næstved
Jeg har haft et helt fantastisk forløb…
Jeg har haft et helt fantastisk forløb hos Skyum og Andersen, har kørt med den mest fantastiske kørerlærer Jeanette(Fru Hansens køreskole) hun er den skønneste person og rigtig god til at lærer og lytte, jeg har været glad for hende igennem det hele og ville helt sikkert anbefale hende til andre🤩🤩🥰
Meget professionel køreskole med super…
Meget professionel køreskole med super god undervisning og god stemning, kan klart anbefales
Hurtigt erhvervet trailerkort.
Jeg valgte korrekt, og kunne tilmed tilpasse forløbet til hurtig erhvervelse. Klaus Iversen var min kørelære. Han gjorde oplevelsen tryg og hyggelig. Tilmed dejlig nem kommunikation via SMS. Jeg vil klart anbefale andre også, at gøre brug af dem til trailerkort.
Trailerkort med Klaus var en ren…
Trailerkort med Klaus var en ren fornøjelse! Meget flink fyr der tåler lidt god gas!😊
Generhvervelse
Efter at have fået 3 klip i kørekortet, skulle jeg desværre til orienterende prøver. Både teoretisk og praktisk køreprøve.
Jeg har netop generhvervet mit kørekort hos Henrik Skyum, og herfra skal lyde de bedste anbefalinger.
Henrik er rar som person og der er styr på tingene samt god kommunikation fra start til slut.
/Jørn
God oplevelse.
Jeg kan helt klart anbefale denne køreskole, jeg havde virkelig en god oplevelse! Jeg havde Stine både til teori og kørsel, og hun var så sød, rolig og tålmodig hvilket gjorder det meget nemmere at lære og køre bil.
De har været rigtigt gode på vejen…
De har været rigtigt gode på vejen forklaret mig tingene godt havde massere tider, supersøde og giver ikke op på deres elever.
Klaus er en dygtig og flink kørelærer
Klaus er en dygtig og flink kørelærer, som var imødekommende i forhold til at få køretimerne til at passe så jeg kunne tage mit trailerkørekort hurtigt.
Det er også meget let og bekvemt at kunne tilmelde sig på hjemmesiden
Førstehjælp
Har lige været igennem førstehjælpskursus, og det kan klart anbefales, tak til Majbrit Iversen for god og lærende undervisning.
Kan varmt anbefale Næstved afdelingen
Kan varmt anbefale Næstved afdelingen. Så nemt og lækkert den ligger på stationen, så man ikke har noget besvær med at komme derhen. Super god teori og køre undervisning. Alle var super søde og imødekommende. Der var ikke en finger at sætte på noget af det.
God undervisning
God undervisning, både i teori og praktisk. Jeg havde Andreas som både teori- og kørelærer.
Super god kørelærer👏
Super god kørelærer👏
Kan virkelig anbefales😁
Fedt sted og tage kørekort
Fedt sted og tage kørekort. Både kørsel og teori med Majbrit gjorde det hele endnu federe. Der er styr på det hos Skyum og Andersen👌🏼
Fantastisk køreskole på Næstved afdelingen
Dejlig og nem oplevelse, intet at klage om der. Fantastisk lære, havde jeanette både til teori og kørelektioner, super hyggelig og snakkesalig. Hvis jeg skulle havde jeg valg samme skole og lære igen.
Jeg havde Majbrit som kørelærer og hun…
Jeg havde Majbrit som kørelærer og hun var helt fantastisk. Hun var virkelig god til at lære mig alle de vigtige ting helt fra start, og det var klart med til at jeg bestod første gang🤗 Det var en rigtig god oplevelse at køre med hende.
Fremragende kørelære
God oplevelse at tage kørekort hos Jeanette. Tålmodig og fleksibel.
Super god oplevelse og trygt sted at…
Super god oplevelse og trygt sted at tage kørekort hos skyum!🤩
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Højt informations niveau og skønne mennesker. Kan varmt anbefale deres Næstved afdeling hvor jeg generhvervede ved Jeanette. Fremragende oplevelse. :-)
Jeg har taget trailerkort ved Klaus
Jeg har taget trailerkort ved Klaus, og det valg er jeg glad for.
Jeg startede for 2,5 uge siden med teori, og har allerede været til praktisk prøve.
Har slet ik følt mig usikker over allerede at skulle til prøve, da han har været god til at lære fra sig mm.
Helt sikkert en anbefaling!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.