Forfærdelig kundeservice fra Skumfabrikken. Jeg spurgte blot efter stofprøver, men de dukkede aldrig op. Da jeg kontaktede dem igen, fik jeg at vide, at det var DAO’s skyld. Efter endnu en henve... Mehr ansehen
God service, først på mail og senere i butik, har lige modtaget hynderne, og alt er helt som forventet.
Nyt skum til sofahynderne? Gør det selv og spar masser af kroner. Vi søgte råd hos Skumfabrikken og fik en god og kompetent vejledning. En rar fornemmelse at besøge stedet. Bestilte 4 nye skumhynder... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bestilte en barnevognsmadras
Bestilte en barnevognsmadras, og fik en sms da den var klar til afhentning, tip top betjening og god service
Får vores anbefalinger!
Jeg kan klart anbefale Skumfabrikken! Virkelig god service og vejledning :-) Vi skulle vælge madras til vores nye alkove og havde svært ved at bestemme farverne, ud fra deres hjemmeside. Mia var så sød at sende os farveprøver og virkelig hjælpsom over mail! Leveringstiden var 8 uger, hvilket jeg synes er super fint, når det er på specialmål. Madrassen var ventetiden værd og passer perfekt ind!
Det virker til, at de har lidt opstartsvanskeligheder
Flotte produkter og de er søde og venlige, men det virker som om, der er lidt opstartsvanskeligheder. Efter at jeg havde bestilt og betalt for fragt havde de lagt den til afhentning og kontaktede mig ikke herom.
Der er desuden næsten 3 måneders leveringstid, og hvis man selv ønsker at afhente sin ordre er der ingen mulighederne i weekenderne og kun inden for almindelig arbejdstid.
PERFEKT *****
Super vejledning og et fantastisk resultat. Vi er meget tilfredse med hynderne til vores stole.
Leveringen til den aftalte tid 👍 Absolut ikke sidste gang vi vil benytte Skumfabrikken.
Professionel og kyndig vejledning
Professionel og kyndig vejledning. Super god service og kundehåndtering da vi hentede vores produkt. Vi blev mødt med et smil og opgaven blev løst til ug trods skæve mål og former. Kæmpe anbefaling herfra.
Top kvalitet og service
Skumfabrikken leverede super service og kvalitet i forbindelse med udskæring af hynder syning af betræk til et stort hjørnearrangement i vores sommerhus. Vi har haft en tilsvarende oplevelse år tilbage ved indretning af et teenage værelse.
God vejledning og godt håndværk
Vi har fået nyt skum i hynderne til vores hjørnesofa. Jeg føler at jeg hele vejen igennem har fået en god vejledning og service.
Personalet er imødekommende og utrolig behagelige at tale med.
Det færdige resultat er fuldt tilfredsstillende.
Fantantaisk service og betjening i top
Fantantaisk service og betjening i top
alt blev lavet til tiden.
Tusind tak for den sæde service
Tak for flot arbejde
Tak for flot arbejde - meget tilfreds med produktet og personalet på Skumfabrikken.
God service og flot resultat
Vi fik rigtig god service hos Skumfabrikken og et super fint resultat med nye hynder på en gammel sofa.
Vi havde målt rygpuderne lidt for smalle og Skumfabrikken tilbød at tilpasse rygpuderne uden ekstra betaling. Det må siges at være god service og samtidig et flot resultat😊
Tak for god service!
Tak for god service!
Jeg bestilte en madras til en alkove, med tilhørende puder i samme stof. De ansatte på Skumfabrikken var meget hjælpsomme i forhold til valg af skumkvalitet og højde, samt valg af de bedste stof til vores budget😊🙏🏻
Madrassen passer perfekt og det spiller 100%!
Jeg er meget tilfreds med Skumfabrikken…
Jeg er meget tilfreds med Skumfabrikken i Vallensbæk, fabrikken har løst en vanskelig opgave til fuld tilfredshed. De bedste anbefalinger herfra
Super kundeservice
Super kundeservice.
Målene passer.
Flot stykke arbejde og god kvalitet.
Jeg er meget tilfreds og kan kun give mine bedste anbefalinger.
Mvh Esben
Fint produkt - forfærdelig og besynderlig "service"
Jeg bestilte en skumplade i målene 120x80x6 til et hovedgærde. For at spare porto tog jeg selv forbi og hentede den. Medarbejderne virkede rigtig søde og alt gik som det skulle. Pladen var pakket ind i plastik, men ikke komprimeret. Da jeg så skulle tage den i brug finder jeg ud af at den ikke passer i målene til den plade den skulle sidde på. Jeg måler efter og skumpladens mål er 119x79,5. Jeg skriver til dem og beder dem om at sende mig en ny.
Næste dag får jeg et opkald med en meget besynderlig forklaring.
- At man bare skal trække lidt i skummet
- Det har jo været pakket ind
- Vi måler jo alle på forskellige måder
- Det kommer jo an på hvad du har målt den med
Øh....
Hvorfor ikke bare indrømme at der var sket en fejl i stedet for alle de søforklaringer? Damen som jeg taler med kan ikke forklare mig hvornår pladen opnår den rigtige størrelse (da den jo har været pakket ind og derfor på mystisk vis er blevet mindre). Jeg skulle bare trække i den indtil den fik den rigtige størrelse???
Hun fortæller mig at hvis jeg bare havde fortalt dem at jeg skulle bruge det til et hovedgærde så ville de også have rådet mig til at bestille et par cm ekstra. Her fortæller jeg hende at jeg jo stod og talte med én af medarbejderne ved afhæntning og fortalte at jeg skulle bruge det til et hovedgærde og der fik jeg ikke samme råd.
Medarbejderen råder mig til at de sender mig en ny i målene 121x81 så vi er sikre. Den nye plade jeg fik var 121x81. Selvom den jo i følge medarbejderens forklaring burde være 120x80 da:
- den jo har været pakket ind
- da vi alle måler forskelligt
- da vi jo ikke kan være sikre på at vi har målt med den samme enhed ;)
Så hvis du vælger at benytte Skumfabrikken så husk at skære ud i pap for dem (eller skum) hvad det er du skal bruge din bestilling til. Og spørg hvor meget de regner med at deres produkt krymper når det er pakket ind. Og hvor meget de regner med at man skal hive og trække i produktet for at det opnår den rette størrelse.
Tåkrummende forklaringer!
Professionel vejledning og resultat
Professionel vejledning. Resultatet virker 100% efter hensigten. Høj kvalitet. Meget servicerende.
Vi bestilte kvalitets skum i +40 kilo…
Vi bestilte kvalitets skum i +40 kilo til vores båd, som skal have nye hynder.
Mål, kvalitet, produkt, levende fuldstændig op til det vi ønskede.
God kvalitet og hurtig levering.
Fantastisk kundeservice
Bestilte en madras til Stokke Sleepi Mini seng som er oval. Ingen ekstra pris for at skære den til og super god kundeservice i mailkorrespondance om muligheden for at få den rigtige madras.
Kan klart anbefales.
Fantastisk service
Besøgte butikker for at bestille en skumhynde m.m., blev hurtig vejledt til type at skum og var så heldig at de havde tid til at skære den med det samme.
Fantastisk service og super søde medarbejder, kommer helt sikkert igen
God oplevelse
God, professionel og venlig vejledning og behandling. Jeg kan kun give firmaet min bedste anbefaling.
Lang lang ventetid
Lang lang ventetid og fejl på bestillingerne flere gange.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.