SKOTORGET Bewertungen 19

TrustScore 2 von 5

1.8

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Skotorget! Hos oss finner du et bredt utvalg av sko fra kjente merkevarer til gode priser. Vi jobber for å gi kundene en trygg og enkel handleopplevelse – med kvalitet, service og fornøyde kunder i fokus.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Retur av sko

Jeg ønsket å sende et par sko som jeg betalt 1500 kr i retur. Fikk beskjed om at jeg da måtte dekke frakt på mellom 700-900 kr. Ble anbefalt å selge skoene selv på Finn.no. I tillegg tok det 41 dager fra jeg bestilte skoene til jeg mottk dem. Anbefaler ikke å bestille noe via denne nettsiden.

9. April 2026

Det er ren svindel

Det er ren svindel. Skoene er uten tvil falske. De presiserer gang på gang at det ikke stemmer, men det gjør det. Er ikke en norsk butikk heller.

8. April 2026

Kjøpte Hoka sko

Kjøpte Hoka sko. Dette er ikke originale sko, men billige kopier som blir sendt fra Asia. Størrelse er 1-2 nummer mindre en original. Når jeg har fått skoene og skal reklamere på mail, blokkerer de deg.

5. März 2026

Bestilte HOKA joggesko

Bestilte et par HOKA joggesko. Jeg mottok skoene etter 38 dager. Jeg ønsket å gjentatte ganger å kansellere bestillingen etter ca 2-5 ukers venting, men det nektet de. Når jeg omsider mottok skoene, var de helt ok, men oppleves som fake, da jeg har like sko. De er også litt mindre enn originalen, og jeg ønsket å returnere dem. Fikk da beskjed om at dette ville koste ca 900 kr i frakt. De anbefalte meg heller å selge dem privat via FINN el lign.
Jeg er svært misfornøyd. Dette er svindel, så hold unna!

7. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nettsiden selger falske kopier av HOKA joggesko

Bestilte HOKA joggesko i februar og mottok dem i slutten av mars. De unnskyldte seg med underveis at de sendte skoene fra sitt hovedlager i Malaysia. I postoppfølgingen så blir disse skoene sendt fra Kina.
Oppdaget en dag eter bruk at skoene er falske kopier. Deler av sålen begynte å løsne opp, noe HOKA sko ikke skal gjøre.

Styr unna denne nettsiden.

7. April 2026

Useriøs nettbutikk

Useriøs nettbutikk, skoene ble bestillt for 2 uker siden og det er fremdeles ikke mulig å spore dem. Skotorget påstår at de ble sendt fra lager for en uke side. Etter å ha lest så mye dårlig omtale forsøkte jeg å heve kjøpet før melding om at varen var sendt. Dagen etter fikk jeg melding om at kjøpet ikke kunne heves fordi varen allerede var sendt. Dette er løgn. IKKE KJØP SKO FRA SKOTORGET.

30. März 2026

STYR UNNA

STYR UNNA! Alt som står i andre anmeldelser er sant! Trist jeg ikke leste disse før handel! Så STYR UNNA OG SPRE BUDSKAPET! Jeg prøvde legge mld på facebook og instagramsiden deres- da ble jeg bannet!!!!!! STYR UNNA!!!!!!!

21. März 2026

Ligg unna

Ligg unna! Jeg bestilte Hokasko fra de den 17.2. og det stod det var 2-6 dagers leveringstid. 26.2. fikk jeg mail at skoene skulle sendes fra Malaysia og 18.3. fikk jeg melding fra Posten at jeg må betale toll for å få de. Ikke greit!

19. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lang frakttid, toll og falske sko

Skoene brukte mange uker på å komme, jeg måtte betale toll og er rimelig sikker på at skoene er fake - da de er helt ulike de jeg har fra før... Ville styrt unna. Tar også betaling på direkten, som bl.a. gjør det vanskelig med retur.

10. März 2026

Ligg unna

Har konstruert sin egen 'Trustpilot' med falske anmeldelser inne på siden sin. Skoene er antagelig ekte, men sendes fra Kina -ikke Malaysia som oppgitt. Tar lang tid. Skoene tolles inn med mye lavere pris enn varen koster - noe som er ulovlig. Du får selv tollkrav fra Posten i etterkant. Driver handel i en mørk gråsone slik jeg ser det

25. Februar 2026

Styr unna!!

Styr unna!!! Må betale toll /mva. Noe som ikke er opplyst om på siden. Når jeg fikk svar på mail, fikk jeg tilsendt en link hvor de har skrevet helt andre ting som ikke man finner fram til selv på siden. Dette er virkelig svindel!!!

5. März 2026

Styr unna

Styr unna. Svindel. Ikke original vare. Ingen returmuligheter hvis du ikke betaler kr 900.- i returfrakt….

5. Januar 2026

Styr unna!

Styr unna!
Sender kopier, som de fortsetter å påstå er ekte. Sendes fra Kina, med lang shipping og tolldeklarering på $10 (hvilket såklart tilsier de er uekte), selv om de påstår å være en norsk nettbutikk. Må også betale tollgebyr inn til Norge.
Kundeservice autogenerer svar, svarer ikke på det du spør om. Ved forespørsel om retur, truer de med at man som kunde må dekke opprinnelig frakt de reklamerte med som gratis (noe som også er ulovlig praksis, å kreve denne dekket av kjøper i ettertid), + returfrakt på mange hundre kroner. Altså kommer returkostnad på opptil 900,- kroner, som fremstår som trusler for at man som kjøper ikke skal sende produkter i retur
Når man sier at dette skal dekkes av selger, da produktet er en reklamasjon, slutter de å svare. Vil ikke sende returlapp og heller ikke si hvilket land de i det hele tatt tar i mot returer til.

Svindel hele veien - styr unna! Kommer til å klage inn saken for både MC og Forbrukerrådet.

27. Februar 2026

Styr unna

Styr unna! Reklamerer med rask levering, min tok 24 dager, pakken kom selvfølgelig fra Kina og jeg måtte betale 70 kr i toll. Mistenker at Hokaskoene jeg fikk er fake også.

31. Januar 2026

Venter fremdeles..

Nå har det gått 1 måned siden jeg bestilte, måtte legge inn sporingsnummer selv i posten sin app, ser da at de ligger på et lager i Kina? Ingen flere oppdateringer. Dette skulle være en julegave, bestilte 22. november, i dag er det 20. desember..

22. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr