Skolevogn.dk ApS Bewertungen 204

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos denne køreskole. Undervisningen var både professionel og let at forstå, og min kørelærer var utrolig tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skolevogn.dk er en ekstremt god køreskole med fantastiske lærere som hjælper med både at få en fantastisk oplevelse på vejen men også i klasse lokalet hvor de giver dig alt den viden som du skal bruge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdens bedste køreskole! Skolevogn.dk er en virkelig god og troværdig køreskole. Der er plads til både sjov og løjer men også professionel læring i både teorilokalet og i skolevognen! Her finder du... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefalinger fra min side. Jeg har været rigtig glad for at tage kørekort hos skolevogn.dk😊 Super søde og sjove teori/kørelærer samt rigtig fint forløb med en billig pris 😄👍 Super skøn k... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Kørekort til bil, trailer, samt førstehjælp - i et godt og trygt læringsmiljø. Lav dumpeprocent og glade kørelærere :)

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

En varm anbefaling✅

Jeg har været utroligt glad for at tage kørekort ved skolevogn.dk. Super gode lærere, der går op i dét de laver, hvilket, for mig, er mega vigtigt. Alting bliver formidlet på sådan en måde, at alle kan være med, og der er altid plads til sjov. Det har været en sand fornøjelse🥹

18. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig god køreskole med engagerede og…

Utrolig god køreskole med engagerede og dygtige kørelærer, der helt tydeligt brænder for deres elever. Teoritimerne er hyggelige og selv på de kedelige dage går det alligevel, da der er chokolade og kakao i verdensklasse. Humoren fejler heller ingenting og jeg fik kortet i første forsøg på både teori og den praktiske prøve:)

11. Dezember 2024

Virkelig god oplevelse!

Virkelig god oplevelse!
Det har virkelig været en fornøjelse at tage kørekort her, teori timerne og køretimerne er både sjove og lærerige. Også er der en varm kakao/kaffe maskine, som altid er et plus😊

28. November 2024

Fantastisk køreskole!

Fantastisk køreskole!
Det var den helt rigtige beslutning at tage mit kørekort hos Skolevogn.dk🥰
Både kørelærer og Teorilærer gjorde det at tage kørekort både sjovt men også trygt.
Kæmpe anbefaling herfra!🤗

13. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utroligt søde og professionelle køre…

Utroligt søde og professionelle køre -og teorilærer☺️ bedste oplevelse med at tage kørekort! Har kun godt at sige om skolevogn.dk😌
Skal du til at lære at køre bil, er dette det eneste rigtige sted at lære det😁
Mine Aller varmeste anbefaling herfra♥️

12. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God køreskole med hjælpsomme…

God køreskole med hjælpsomme kørelærer!🚗
Man får en underholdende teoriundervisning der får de 3 timer til at gå meget hurtigere. 🚦For mig har det virkelig været dejligt at teoriundervisningen ikke ligger sent om aftenen hvilket det gør på mange at byens andre køreskoler. Det kan være svært at lytte efter efter en meget lang dag og det er derfor dejligt allerede kl. 16! 🥳
Deres førstehjælpsunderviser Kuno er også virkelig god til at gøre et ellers kedeligt emne meget sjovere.
Anbefalelsesværdigt!

6. November 2024

SUPER anbefaling til skolevognen

Super anbefaling til skolevognen
Jeg er igang med at tage kørekort ved skolevognen og har kun varme anbefalinger, kørelærerne er i top klasse og tager sig tiden til at hjælpe med indlæringen. Det er både sjove køreskole oplevelser og gode tips og tricks til både teoriprøve og køreprøve.
Desuden er fleksibiliteten en stor fordel, da det gør det muligt at finde tider, der passer ind i hverdagen som virkelig er en fordel.
5/5 helt fortjent her fra 🤩

29. Oktober 2024

Kan klart anbefale!

Jeg tager kørekort ved Skolevogn.dk og kan klart anbefale det til alle der går og overvejer at tage kørekort. De forstår at gøre det både sjovt og trygt at tage kørekort, og man bliver godt klædt på til både teori- og køreprøve.

28. Oktober 2024

KÆMPE ANBEFALING

Mega fed oplevelse og søde kørelærer! De forstår at lave teori- og køretimer sjove, lærerige og så føler man sig godt forberedt til prøverne. Kæmpe anbefaling herfra!

8. Juni 2024

Verdens bedste køreskole 🤩

Verdens bedste køreskole 🤩. Kan varmt anbefales også hvis du har særlige behov. De er utrolig flinke, rolige, anerkendende og dygtige. Det var helt klart den bedste beslutning at min søn kom til Skolevogn.dk. Tak for et godt samarbejde, han kører jo simpelthen så flot den unge mand 🤩💪🏼

16. August 2024

100 % VARM ANBEFALING

specielt egnet for ungerne med udfordringer(!!!)
Den her køreskole er rolig, forstående og tilpasser sig ungernes fremskridt. Her er det simpelthen en god oplevelse og en fornøjelse at lave kørekort.

28. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kune ikke være mere tilfreds

Kune ikke være mere tilfreds! Det er et fantastisk turboforløb de tilbyder, det er det jeg har taget. Der er bare styr på det hele, både det mentale og det praktiske, ift. underskrifter og tilmelding. Det er nogle super dygtige kørelærere og undervisningen er god og grundig. En brand varm anbefaling herfra!

12. Juli 2024

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling. Det er en mega god køreskole, hvor man kan ha det sjovt samtidig med at man lærer noget. Der er alt andet end stille i bilen når man kører med Tommy, tihi. Dejlig oplevelse!

22. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det ER sjovt at tage kørekort her!

En stor tak til de kompetente og utroligt kørelærere, Tommy & Palle, der lykkedes med at få et kørekort i hus 13/03/2024.

Uden deres fælles indsats var det aldrig min forventning at bestå hhv. teori- og køreprøve i første forsøg, også selvom, der skulle lidt ekstra køretimer til.

MEN jeg har nydt hver eneste køretime herefter, og det har altid været en glæde at komme ud og køre fagligt og få oplevelser for livet samtidigt!

Jeg vil tænke tilbage på de gode oplevelser i skolevognene. Kørelærerne er af en type, jeg godt kunne drikke en fyraftensøl med til enhver tid.

13. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr