Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos denne køreskole. Undervisningen var både professionel og let at forstå, og min kørelærer var utrolig tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der... Mehr ansehen
Skolevogn.dk er en ekstremt god køreskole med fantastiske lærere som hjælper med både at få en fantastisk oplevelse på vejen men også i klasse lokalet hvor de giver dig alt den viden som du skal bruge... Mehr ansehen
Verdens bedste køreskole! Skolevogn.dk er en virkelig god og troværdig køreskole. Der er plads til både sjov og løjer men også professionel læring i både teorilokalet og i skolevognen! Her finder du... Mehr ansehen
Kæmpe anbefalinger fra min side. Jeg har været rigtig glad for at tage kørekort hos skolevogn.dk😊 Super søde og sjove teori/kørelærer samt rigtig fint forløb med en billig pris 😄👍 Super skøn k... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Kørekort til bil, trailer, samt førstehjælp - i et godt og trygt læringsmiljø. Lav dumpeprocent og glade kørelærere :)
Lollandsgade 14, 9000, Aalborg, Dänemark
- 20939305
- info@skolevogn.dk
- skolevogn.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
God køreskole
Kørelektioner samt førstehjælp er gjort på sådan en måde at alle er draget ind i undervisning, uanset baggrund og personlige vanskeligheder. Undervisningen er også gjort spændende og engagerende uden at blive useriøst.
Det er altid rart at komme her :)
Meget godt
Meget godt
Hyggelig og sjov førstehjælps lære
Og en god oplevelse
Jeg har været ude for et fejlfrit…
Jeg har været ude for et fejlfrit forløb. Bestod begge prøver i første hug. Kan klart anbefales. Havde Nils som kørelærer, og han er sindssyg kompetent indenfor området. Jeg har set frem til alle kørelektioner ligeså meget som teorilektioner.
Mega fed undervisning i førstehjælp og…
Mega fed undervisning i førstehjælp og instruktøren Kuno gjorde et fantastisk arbejde med at forklare og gøre undervisningen spændende
Kan helt klart anbefales
Har været til førstehjælp med kuno
Har været til førstehjælp med kuno. Rigtig god oplevelse. Kan klart anbefale
alt var som det skulle være
kan klart anbefale at tage førstehjælpskursus ved skolevogn.dk. Alt er som det skal være og rar og sjov underviser.
Var til første hjælp
Var til første hjælp
Og havde kuno som instruktør
Han er sku en god mand
Har været til førstehjælps kursus i…
Har været til førstehjælps kursus i forløb med at tage kørekort og det var mega hyggelig og meget lærerigt
Mega god køreskole
Jeg kan helt klart anbefale skolevogn.dk. Jeg bestod begge prøver, både teori- og køreprøven i første forsøg. Det er helt klart takket være de fantastiske kørelærere hos køreskolen. Alt bliver forklaret på en helt vildt god måde, og alle lektioner både i teorilokalet, men også i skolevognen, har været både lærerige og hyggelige. Kan kun anbefalede skolevogn.dk!
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse, kan varmt anbefales.
Super lækkert forløb
Jeg synes overordnet det har været super fedt at tage kørekort hos skolevogn. Teori timerne har været dybdegående og køretimerne har været super gode. I skolevogn er der gode læringsforhold med masser af plads til humor.
det er en klar anbefaling her fra
En stor anbefalese her fra…
Kæmpe anbefalse her fra det er det bedste førstehjælps kursus, efter at havde siddet i 8 timer går man har fra meden fornemmelse af at man har lært noget uden at side og falde i søvn - Kuno er en virkelig god instruktør der for det hele til af blive meget bedre
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er til førstehjælpskursus og jeg…
Jeg er til førstehjælpskursus og jeg har en mand der hedder kuno som lære. Jeg havde fået afvide af mine venner første hjælp er kedeligt. Men kuno gør det virkelig virkelig fedt og sjovt og giver en lyst til være her og bidrage. Og man har virkelig et smil på læben næsten hele vejen igennem.
Jeg var til førstehjælp
Jeg var til førstehjælp, det var rigtig godt
Godt førstehjælp
Rigtig godt førstehjælps kursus. Klar anbefaling her fra :)
Jeg var til førstehjælps kursus der
Jeg var til førstehjælps kursus der, og jeg havde en rigtig god oplevelse.😊 kuno var min lære
Alle pengene værd😊🤩
Mega god køreskole😊
Rigtige søde kørelærer, det er alle pengene værd.
Jeg har været rigtig glad for at gå på skolen, da jeg har nogle udfordringer, kan varmt anbefales 😊
Tak for alt og jeres gode støtte og jeres gode humør😊
Ikke mindst for en god oplevelse med alle køretimer og teoritimer, samt køreteknisk 😊
Super godt forløb
Jeg startede på mit kørekort hos skolevogn.dk i marts og har haft en virkelig god oplevelse. Nils gjorde teoriundervisningen let at forstå og samtidig spændende, og Tommy som kørelærer fik mig til at føle mig tryg og godt forberedt på vejen. Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg😄
Kan varmt anbefales!
Jeg startede i marts på mit kørekort…
Jeg startede i marts på mit kørekort forløb hos, skolevogn.dk; ikke nok med at det var en fantastisk oplevelse, med en masse hyggelige og lærerige stunder i både teorilokalet og i skolevognen, så bestod jeg både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Jeg kan klart anbefale at tage kørekort her, jeg har nydt det. Tak for kørekortet, sjove køretimer og fed undervisning, Niels og Tommy.:)
-Ida. (Lunde)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.