Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Går nu ind i tredje måned af mit nye liv som elbil ejer - godt begyndt hos Skoda Hillerød med hjælp af Casper Mikkelsen. Bil leveret til tiden og god gennemgang af bilens funktioner.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter sidste servicebesøg, klagede jeg over at der på fakturaen,var trukket for en opladning, på er batteri der er 100% i orden. Har aldrig hørt fra Skoda Hillerød. Ved eftersynet den 16. Marts fik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afhentede familiens nye Skoda Elroq og havde en super oplevelse. Bilen stod klar som aftalt med fint klæde på og flag ved siden af. Anført af Nynne og Casper fik jeg en grundig gennemgang af alle bile... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niklas og Skoda Hillerød leverede en fantastisk service ad flere omgange: - Prøvekørsel - Snak om benzin- vs. elbil - Vejledning i valg af bil - Tilpasning af købstilbud - Salg, levering... Mehr ansehen

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

Med en Škoda går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde - tilsvarende går vi hos Škoda Hillerød aldrig på kompromis med god kundeservice. Vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine, som nutidens Škoda er. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

264 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Tilfreds kunde

Skulle købe ny bil og blev anbefalet,at snakke med Niklas. Og jeg blev på ingen måde skuffet. God professionel vejledning og hjælp. Kommer med glæde tilbage en anden gang.

26. September 2025

Hej Brian,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Niklas, og at du har følt dig godt hjulpet og vejledt gennem hele forløbet. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen, når du har brug for vores hjælp næste gang.

Skoda Hillerød– en del af Semler Mobility

Super oplevelse, top kundeservice

Jeg har haft den bedste oplevelse, da jeg købte bil hos Skoda i Hillerød. Kom lørdag og blev mødt af de sødeste, smilende og lyttende unge mennesker og ikke arrogante.
Handlen blev udført af Marcus, som er en sælger, der ved hvad kundeservice er. Sød, smilende, lyttende, god humor og ikke mindst - IKKE arrogant. Han står til et 12 tal og mindst 5 stjerner.

6. September 2025

Hej Anne-Mette,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en super oplevelse hos Škoda i Hillerød, og at du især har følt dig godt behandlet af Marcus og resten af teamet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Rigtig ærgerligt oplevelse - igen

Jeg købte ny bil i juni 2025, og havde samlet set en god oplevelse med den proces og er rigtig glad for bilen. Desværre blev jeg ringet op på dagen jeg skulle hente den, og blev oplyst at de netop havde opdaget en mindre bule i den opstået under transporten. Jeg fik valg mellem at afhente bilen eller f0 det repareret med det samme. Jeg valgte at afhente bilen og få det fikset senere. Da jeg kom hjem kunne jeg konstatere, at alt det ekstraudstyr m.m. jeg havde fået i forhandlingen og som kompensation for bulen ikke var installeret i bilen. Jeg kontakter sælgeren som beklager meget og vi aftaler at det bliver udleveret/indsat når bilen skulle repareres. Der går så over 1 måned inden jeg bliver kontaktet af pladeværkesteder, og kan først bestille en tid midt august grundet sommerferien. Det må jeg jo accepterer og jeg booker tiden om minder om aftalen om de mangler der var i bilen. Bliver lovet der er styr på dette. Da jeg så indleverer bilen minder jeg igen om dette, og får bekræftet at det står i papirerne. I går skulle jeg så hente bilen og kan konstatere at der igen ikke er fulgt op på aftalen. Forsøger at gå ind og påtale dette, men køen er så lang og jeg havde et møde jeg skulle nå til. Så jeg må igen igen forlade Skoda uden de ting som jeg skulle have fået midt juni. Jeg er ærlig talt max frustreret og uforstående overfor at det kan være så svært at koordinere en så forholdsvis simpel ting og det gør mig bekymret ift. at jeg også har tegnet en værkstedsaftale.

26. August 2025

Hej Selina,

Først og fremmest vil vi gerne beklage dybt den samlede oplevelse du har haft. Vi vil meget gerne bringe sagen helt på plads. Derfor må du meget gerne sende dit telefonnummer og registreringsnummer på bilen, så vi kan se nærmere på det. Informationen kan sendes til os på (kontooprettelser@semler.dk )

God helheds oplevelse

Niklas Vesti Voetmann gjorde oplevelsen rigtig god, han gav sig tid til at besvare vores spørgsmål og lytte til vores behov, samt finde en god samlet løsning for os.

3. Juli 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at Niklas Vesti Voetmann gav dig en god oplevelse med tid til spørgsmål og en løsning, der passede til dine behov.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ask for Niklas, he is amazing

We bought a Skoda Enyaq 80 from the Skøda dealership, the whole process was amazingly fast .
Me and my wife where attended by Niklas , he is an absolute proffessional and made us feel like we knew each other since forever.
Ask for his help there , you will understand what I mean,
Great experience , great value so for that there is only 5 stars , would’ve given more if possible.

27. Juni 2025

Dear Stefan,

Thank you for your review – we truly appreciate it.

We’re very pleased to hear that you had a great experience with Niklas and that the entire process went smoothly. Once again, congratulations on your new car Skoda Enyaq.

Thank you for your visit, and we look forward to seeing you again next time!

Best regards, and have a great day,
Christian
Skoda Hillerød, part of Semler Mobility

Har idag hentet vores Elroq 60

Har idag hentet vores Elroq 60. Fra det øjeblik vi trådte ind af døren, fik vi en flot velkomst, og Daniel gav en særdeles god og informativ gennemgang af bilen, udvendigt og indvendigt. Glæder os til at tage bilen i brug. Tak for god og venlig behandling.

25. Juni 2025

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye Elroq.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Nanna,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Der er ikke helt styr på tingene hos Skoda i Hillerød

Den 9 . Oktober 2024 gav jeg en flot anmeldelse af Skoda i Hillerød. Efterfølgende må jeg nok revidere denne anmeldelse. I forbindelse med skift til sommerdæk var der store problemer med at finde et tidspunkt der passede mig. Det endte med at jeg droppede Skoda i Hillerød og gik til mit normale værksted i Virum.
Jeg har nu modtaget en faktura fra Semler finance for noget der er betalt da bilen blev hentet. Jeg fik at vide at det var en fejl, som jeg skulle glemme. Jeg har nu fået en rykkerskrivelse for samme faktura, hvilket er udtryk for at der desværre ikke er styr på tingene hos Semler /Skoda i Hillerød.

16. Juni 2025

Hej Lis,

Det ærgrer os, at det blot kunne blive til 2 stjerner… Det må vi gøre bedre næste gang!

Vi glæder os til forhåbentlig at byde dig velkommen igen en anden gang og give dig en bedre oplevelse.

Christian,

Elendig service

Bilen er fin men kundeservice når man har købt den er ikke eksisterende
Vi har haft bilen i ca 2 år købte en service pakke så Skoda ville fikse alt nemt og hurtigt
Det hele er stik modsat
De aflyser og rykker altid de tider der booket
Og er ligeglad med om man har taget fri fra arbejde for at kunne komme (er sket alle gange)
De sagde man kom hurtigt til når man købte denne service pakke. Det gør man bestemt ikke vi har måtte bruge et andet værksted for at man har kunne få en tid flere gange
Nu mangler vi så vores sommer dæk som de også har udskudt tiden på da de siger de lige skal finde dem ??? Vi har betalt for opbevaring af dem og alt andet hvad der medfølger og når man ringer for at høre hvornår man kan få Sine dæk på vender de aldrig tilbage (i går var 3 forsøg på et svar)
Vi bestilte tid til udskift af dem i februar og de skulle skiftes i april nu rammer vi snart 1.juni og kører stadig på vinter dæk da de ikke kan finde mine sommerdæk ???? Og hvorfor giver i ikke besked efter flere henvendelser tror efterhånden I har smidt dem væk og I ikke vil tage ansvar IGEN

Skoda Hillerød er total ligeglade med deres kunder når bilen er købt og kundeservice har de aldrig kendt til så helt sikkert sidste gang jeg køber bil i den afdeling

23. Mai 2025

Hej David,

Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, der ikke har levet op til dine forventninger.

Vi forstår din frustration over situationen og behovet for en hurtig løsning på hjulskiftet – det er helt rimeligt.

Vi arbejder i øjeblikket på højtryk med ekstra mandskab og transport for at gennemføre alle hjulskift hurtigst muligt. Vi beklager den forlængede ventetid og de gener, det har medført. Vi vil dog gerne understrege, at dine dæk ikke er væk.

Har du brug for yderligere assistance eller ønsker du at drøfte sagen nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Du kan sende telefon- og registreringsnummer til: kontooprettelser@semler.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vælg ikke ŠKODA i Hillerød hvis i vil…

Vælg ikke ŠKODA i Hillerød hvis i vil have en ordentlig service og behandling.

Jeg får skiftet til sommerdæk og mine dæk siger mærkeligt.
Jeg køre til ŠKODA i Hillerød og får kigget på dækkene og de vurdere at dækkene har rejst sig og slidt skæve.
Efterfølgende får jeg besked på at de har fået lov til at lave det som en garanti sag og får bilen ind til billeder og udmålinger d. 12 maj 2025.
Da jeg henter bilen får jeg en seddel hvor der står at de ikke har lavet udmålingen fordi dækkene er slidt naturligt og kun må have kørt 1000 km.
Det har ingen nævnt fra starten af for så var der ingen grund til at tage bilen ind til tjek.
Jeg har så efterfølgende snakket med service chefen i Hillerød og han fortæller mig at maskinen der laver udmålinger er gået i stykker og de har bestilt en ny så de kunne ikke lave det da min bil var på værksted.
Jeg har også haft bilen på værksted 3 gange for samme fejl og de kan ikke præstere at lave det så det virker, så nu må en anden ŠKODA kigge på det.
Det er under alt kritik.
Jeg har fået så mange misvisende beskeder og den måde de har gjort det på er på ingen måde acceptabelt.

12. Mai 2025

Hej Maria

Vi er meget ærgerlige over at høre, at du har haft en kedelig oplevelse hos os.

Vi vil rigtig gerne undersøge din sag nærmere og for at kunne det, så vil vi meget gerne bede dig sende en mail til "Kontooprettelser@semler.dk" med dine kontakt oplysninger.

Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt og gør vores bedste for at finde en tilfredsstillende løsning for dig.

Trods omstændigheder, ønsker vi dig en god dag.

David,
ŠKODA Hillerød, en del af Semler Mobility

Ny bil, prøv Skoda Hillerød

Vi skulle have ny bil, fik anbefalet at prøve ŠKODA Enyaq. Vi tog til ŠKODA Hillerød. Fra start til slut var der en god service. Daniel i Skoda Hillerød og hans team har styr på både før og efter salg. Så man kan gå fremtiden i møde med et kæmpe smil. Bilen er også en god bil. Prøv at ligge vejen forbi Skoda Hillerød, hvis du er på jagt efter service i særklasse og gode velbygget, sikre biler.

15. Februar 2025

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye ŠKODA Enyaq, hvor vi er glade for, at den lever op til alle dine forventninger.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Christian,
Skoda Hillerød

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter nogle dårlige oplevelser med mit tidligere Skoda værksted valgte jeg at prøve Skoda i Hillerød. Jeg har nu fået lavet service på min 10 år gamle Skoda Rapid. Alt var som aftalt. Super venlige og service mindede medarbejdere, både mekaniker og i indskrivning.

27. Februar 2025

Hej Mogens,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os og er tilfreds med den service, som du har modtaget.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Det kan vi anbefale

I dag afhentede vi vores længe ventede Skoda Elroq. Fra bestillingsdag d. 3. oktober 2024, hvor bilen lige kom på markedet til dagen i dag, hvor bilen blev overdraget har vi mødt en helt utrolig tryg, venlig og kompetent behandling af Oliver Dahrup Vinderslev. Alt er gået som planlagt fra start og rådgivningen har været præget af viden og kundetilfredshed frem for lysten til "bare" at sælge. Vi kan varmt anbefale et besøg til Semler i Hillerød

21. Februar 2025

Hej Jens,

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Det lyder som en rigtig positiv oplevelse med Oliver. Vi er glade for at høre, at alt gik som planlagt, og at du følte dig trygt og godt behandlet.

Vi ønsker dig masser af gode stunder i din nye Skoda Elroq😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Må bare sige søde mennesker god kaffe…

Må bare sige søde mennesker god kaffe men vigtigere top service på værkstedet fik skiftet tandrem på madam blå Octavia st og fin service låne bil og sms når den var færdig og så har jeg i dag undret mig over at jeg ikke ku fylde sprinkler væske på den så det havde de osse sørget for
Tip top tak

9. Januar 2025

Hej Lotte,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os med både søde medarbejdere og god kaffe.

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden😊

Monica

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi blev taget i hånden fra start til…

Vi blev taget i hånden fra start til slut af Niklas Vesti Voetmann. Føler os i gode hænder med køb af vores nye skoda enyaq. Der er blevet lyttet til os og der blev hurtigt fundet en løsning for os da vi pludselig stod uden bil. Fik også en lejebil hurtigt. Stor anbefaling herfra.

18. Oktober 2024

Hej Maria,

Mange tak for jeres dejlige anmeldelse og anbefaling!

Det betyder meget for os at høre, at Niklas har sørget for en tryg og gnidningsfri proces fra start til slut - Stort tillykke med jeres nye Skoda Enyaq.

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte i august en brugt Passat hos…

Vi købte i august en brugt Passat hos Skoda/Semler i Hillerød, hvor vi blev taget godt imod af deres sælger Niklas.
Niklas sørgede for, at bilen fremstod super flot på afhentningsdagen - fornøjelse!
Mindre end 14 dage efter afhentning, var der nogle lamper der lyste og en bundplade der manglede fastgørelse.. Træls..
Vi henvendte os omkring forholdene, og som lovet, sørgede Niklas for, at Skoda/semler tog det fulde ansvar og dækkede omkostningerne til at få bilen ordnet.
Og når nu der ikke var rabat at hente på bilen, ja så er det dejligt, at der er ordholdenhed og ansvar når uheldet er ude!
Alt i alt en super god oplevelse!

21. August 2024

Hej David

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og vejledning i forbindelse…

God service og vejledning i forbindelse med bilkøb.

22. August 2024

Hej Ulla,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og rådgivning😊

Vi ønsker dig en god dag!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

OK værksted - dog i den dyre ende

Mangler lige den sidste service på værkstedet for at det er et sted man vil anbefale. De udfører det de skal, er dog et dyrt værksted sammenlignet med andre steder. Fik skrevet ekstra ting på regningen som jeg ikke har bedt om, men det er en del af deres (service) (Cam 100kr) - bør man som kunde ikke betale for, da det er deres måde at dokumentere det der skal laves.

7. August 2024

Hej Martin,

Vores service og priser reflekterer vores forpligtigelse til kvalitet, uddannet personale, benyttelse af korrekt værktøj og reparation i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger. Disse elementer sikrer en pålidelig og holdbar løsning for vores kunder.

Vi takker for din feedback og ønsker dig en god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og lydhør Niklas som…

Super service og lydhør Niklas som fremskynde handle da vi havde behov for det.

4. Juli 2024

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at du har haft en super oplevelse sammen med Niklas!

Vi ønsker dig en skøn dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende og professionel oplevelse ved køb af ny Skoda

God og professionel service, vi blev taget hurtigt imod da vi trådte ind i butikken i Skoda Hillerød, vi blev mødt af en smilene Niklas Vesti, som hurtig fik afdækket vores behov og vi fandt den bil som passede perfekt til vores behov.
Processen efterfølgende var nem og gnidningsfri, vi fik hurtigt leveret vores bil med en yderst tilfredsstillende udlevering, af den selv samme person som vi havde købt bilen af :)

26. Juni 2024

Hej Jonas,

Stort tillykke med jeres nye Skoda - så bliver sommeren lige lidt ekstra god ☀️

Fantastisk oplevelse med Niklas

Vi havde en fantastisk oplevelse med Skoda og Niklas Vesti Voetmann, som fra starten fandt den perfekte bil til os. Han tog sig tid til at forstå vores behov og sørgede for, at vi fik det ekstraudstyr, vi ønskede. Han var utrættelig i sin indsats for, at vi fik den rigtige bil med hjem, og brugte sit netværk for at sikre at bilkøbet lykkedes. Vi er meget taknemmelige for hans tålmodighed og gode humør. Fem stjerner fra hele familien!

26. Juni 2024

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊

Jeg sørger for at dine roser kommer videre til Niklas 👌

Ønsker jer en fantastisk sommer I jeres nye Skoda ☀️

Skoda Hillerød - en del af Semler Mobility

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr