Skitour.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var nemt og oplevede utrolig god service. Dog kunne vi ikke aflevere vores ski andre steder end hvor vi fik dem udleveret, hvilket vi var blevet informeret om at vi kunne. Dette blev noget bøvle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service. Mails med alle relevante informationer i god tid. Gode og udførlige forklaringer og guides til hvad man kunne have behov for at vide af praktiske ting. Vi var afsted på ski fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og skiferie! Der var styr på alt lige fra indkvartering til leje af ski og udstyr - og lækkert med den direkte adgang gennem Skitour, så vi ikke skulle stå i den meget lange kø fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og fleksibilitet omkring valg af rejselokation til en 3 dages skiferie. Hotel var rigtig fint med gode værelser og morgenmadsbuffet. Samtidig lå hotellet tæt ved lifterne i området.

1. Skiurlaub
  2. Anbieter von Sportreisen
  3. Reiseveranstalter
  4. Reiseanbieter
  5. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

Skitour.dk er tryg og SJOV ferie af høj kvalitet! 100% danskejet og medlem af den danske Rejsegarantifond. Stiftet i 2006. Mere end 30 års erfaring. Vi er din specialist i familievenlige skiferier til vinterperler i Tyskland, Østrig og Italien. Vi har danske skilærere i Winterberg, kun 500 km syd for grænsen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service. Hurtig og personlig respons. Søde og hjælpsomme.

2. Oktober 2021

Antwort von Skitour.dk

Kære Sara. 1000 tak for den dejlige tilbagemelding. Det betyder meget for os.

Personlig og konkret respons

En konkret og personlig service med hurtig respons.

1. Oktober 2021

Antwort von Skitour.dk

Kære Lars. Tak for den flotte bedømmelse. Det var dejligt at stå op til på en regnfuld lørdag morgen. Vi glæder os til at sende jer på ski i 2022.

Familietur. 3 generationer

Familietur. 3 generationer.
Der har været en hurtig, imødekommende og smidig kommunikation.
Vi er meget tilfreds med tilpasning af ønsker af de foreliggende muligheder og med det opnåede.

23. Mai 2021

Antwort von Skitour.dk

Kære Ulla. Tak for den flotte tilbagemelding. Vi glæder os til at sende jer på ski igen i 2022.

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig bekræftelse og god information under hele forløbet. Høj service
De måtte desværre annullere vores rejse i julen 2020, dagen efter stod pengene på vores konto igen.
Nu bestiller vi igen til julen 2021 og håber rejsen kan gennemføres. Depositum skal først betales 1/9-2021, så hvorfor ikke få bestilt nu :-)
Stor anbefaling herfra

1. Februar 2021

Antwort von Skitour.dk

Kære Linda. Stor tak herfra for de positive ord og bedømmelse. Vi glæder os til at sende jer på ski til jul, og måske også i uge 7 :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er vel danmarks ja endda måske…

Det er vel danmarks ja endda måske verdens bedste og mest trykke skiferie udbyder, derfra alt ros til dem

23. Januar 2021

Antwort von Skitour.dk

Kære Per. Tak for de flotte ord. Det betyder meget, at vores tryghedsprogram skaber tryghed i disse udfordrende tider. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Super super service!

Super super service!
Alt igennem fantastisk service i skitour.dk. Havde vundet en skirejse igennem skitour.dk. Skulle have været afsted i uge 7 i år men pga corona blev den annulleret. Tilbød os at få rejsen flyttet til næste år, og selvom rejsen ville blive dyrere har de valgt at give rejsen til samme pris som år 👍 virkelig skønt!
Deres måde at holde én informeret gennem hele processen har været fantastik. Kan kun anbefale skitur.dk til andre og ikke sidste gang jeg bruger dem som rejsearrangør.

16. Januar 2021

Antwort von Skitour.dk

Kære Jan. Tak for de flotte ord, og vi glæder os til at sende jer på ski i 2022.

Højt serviceniveau

Vi skulle være med Skitour.dk til Østrig i uge 7 i 2021, men ferien er aflyst pga. corona. Undervejs i hele forløbet har Skitour.dk informeret os om deres overvejelser ift. om vi kom afsted. Da ferien endegyldigt blev aflyst, fik vi med det samme vores depositum retur og mulighed for at booke i 2022. Vi har oplevet et meget højt serviceniveau, stor hjælp ift. at vi er et hold på fem voksne og syv børn og et meget højt og hurtigt informationsniveau. Vi glæder os til at komme til Østrig i 2022 med Skitour.dk - de har i forløbet indtil nu fortjent hver en stjerne.

12. Januar 2021

Antwort von Skitour.dk

Kære Lise. Tak for de flotte ord og bedømmelse. Det betyder meget for os. Vi glæder os til at sende jer på ski i 2022. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Super samarbejde!

Close, but no cigar!
Trods vi ikke kommer afsted på ski med Dinskiklub.dk i denne omgang har det været en superpositiv oplevelse at samarbejde med Skitour.dk.

Gode tilbud, i gode skiområder - og total fair og lige ud af landevejen, pengene retur no nonsens samarbejde! God oplevelsew, trods ingen sne!

7. Januar 2021

Antwort von Skitour.dk

Kære Jens. Vi siger også tak for et rigtig godt samarbejde. Ærgerligt Corona satte en stopper for jeres rejse. Vi glæder os til at sende jer på ski, når Corona ikke længere hærger. Mvh Mikkel Bloch, Skitour.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Udsøgt service

Udsøgt service, og høj salgsmoral. Hurtig svar og altid med nye muligheder. Også da I måtte aflyse på grund af Corona.

5. Januar 2021

Antwort von Skitour.dk

Mange tak for de flotte roser, det sætter vi stor pris på. Og vi glæder os til, at vi igen kan sende jer på skiferie. Mvh Mikkel Bloch, Skitour.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu en ferie booket hos skitour.dk

Endnu en ferie booket hos skitour.dk - endnu en gang er vi overraskede over den gode service, den hurtige ekspeditionstid og den altid gode stemning der er at finde. Der er stadig rejsebureauer hvor kundetilfredshed er højprioritet, dette er et af dem - de findes stadig, hurra, hurra, hurra ; )

Mvh Thomas Knoth

24. September 2020

Antwort von Skitour.dk

Kære Thomas. Tak for de meget flotte ord! Vi glæder os til igen at sende jer på en dejlig skiferie.

Super rådgivning og service

Super rådgivning og service. Rigtig gode betingelser ift. COVID-19.

4. September 2020

Antwort von Skitour.dk

Kære Thomas. Tak for din fine bedømmelse. Især i disse corona-tider er det ekstra vigtigt med trygge betingelser, så det prioriterer vi højt. Dejligt I sætter pris på det.
Vi glæder os til at sende jer på skiferie igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

rart og altid løsningsorienteret…

rart og altid løsningsorienteret samtaler. Fantastisk positivt.

5. März 2020

Antwort von Skitour.dk

Kære Susanne. Tak for din flotte tilbagemelding. Vi sender jer meget gerne på ski igen.

God oplevelse

God oplevelse
Hurtig og effektiv og svarer hurtigt tilbage på spørgsmål. Flinke medarbejdere. Konkurrencedygtige prisniveau

5. März 2020

Antwort von Skitour.dk

Kære Jakob. Tak for din positive respons. Vi glæder os til at sende dig på skiferie igen.

Hurtig service.

4. März 2020

Antwort von Skitour.dk

Tak for den fine bedømmelse. Vi håber at sende jer på skiferie igen.

Ingen problemer

Var i Winterberg i uge 7. Alt spillede.

27. Februar 2020

Kære Jens.
Tak for din positive tilbagemelding. Vi håber at sende jer på skiferie igen til næste år.

God service.

God service.
Den ønskede rejse var ikke ledig alligevel, men de var hurtige til at finde alternative rejsedatoer.
På rejsens første aften så jeg der var en fejl i skiudlejningspapirene, jeg skrev en mail til skitour og morgenen efter kl 8.06 var det bragt i orden.
Jeg rejser gerne med skitour igenigen...

Antwort von Skitour.dk

Kære Jeppe. Tak for din positive bedømmelse og forståelse for, at fejl kan ske. Vi glæder os til at sende dig på skiferie igen igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu engang en fantastisk skiferie med…

Endnu engang en fantastisk skiferie med Skitour. Denne gang var mine børn og jeg i Wildschönau, som varmt kan anbefales i uge 7 God stemning og ingen kø ved lifterne.

Skitour levere god service, godt hotel, dennrigtige pris. Vi rejser med garanti med Skitour igen næste år.

Vh. Martin

Antwort von Skitour.dk

Kære Martin. Tak for den rigtig flotte tilbagemelding. Vi glæder os til at sende jer på skiferie igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, fra start til slut.

Antwort von Skitour.dk

Kære Gert. Tak for den fine bedømmelse. Vi glæder os til at sende jer på skiferie igen.
Mvh Mikkel Bloch. Skitour.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr