Kære Hanae,
Tak for din anmeldelse og feedback.
Vi sætter stor pris på dine kommentarer og ønsker at præcisere vores politik vedrørende påmindelser og afbud.
Vores e-mail- og SMS-påmindelser er en ekstra service, som vi tilbyder for at hjælpe vores kunder med at huske deres aftaler. Systemet sender automatisk en e-mail 26 timer før behandlingen og en SMS 3 timer før behandlingens start.
Vi har verificeret og dokumenteret på din forespørgsel, at du modtog begge påmindelser, og de blev leveret uden problemer.
Det er dog vigtigt at understrege, at det altid er kundens eget ansvar at huske sine aftaler. Vores påmindelser er blot en ekstra hjælp da vi anerkender at alle kan have brug for en lille reminder i ny og næ.
Når man booker en tid hos os, accepterer man samtidig vores afbudspolitik, som er udarbejdet for at sikre, at vores klinik kan fortsætte med at yde den bedst mulige service, men også sådan at vi kan passe på vores lille klinik, så vi også har et arbejde at stå op til i morgen.
Afbudspolitikken indebærer, at aflysninger, der sker mindre end 24 timer før den aftalte tid, medfører et gebyr på 50% af behandlingens pris, og aflysninger på selve dagen medfører et gebyr på 100% af prisen.
I dit tilfælde opkræver vi 399 kr. svarende til 50% af behandlingens pris, da du aflyste 3 timer før din aftale, for at imødekomme at vi alle kan glemme.
Vi håber på din forståelse og ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.
Kærlig hilsen
Vicky