Skin of fashion Bewertungen 67

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en fornøjelse at komme i klinikken. Der er altid en skøn atmosfære og alle hygger sig. Får altid den bedste behandling og går altid derfra med et smil på læben 🥰❤️ Glæder mig altid til at komme... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, udover det sædvanlige. Jeg skulle bruge en solcreme og tilmeldte mig nyhedsbrevet da jeg på den måde kunne spare 20 % Jeg kunne bare ikke få de 20 % til at trække fra i kurven. Jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg går regelmæssigt hos de sødeste og skønneste piger hos skin of fashion. Sidst jeg kom ind var jeg så plaget af helvedes ild og blev tilbudt at prøve fullbody beauty angel. Udover det var 20 mi... Mehr ansehen

1. Schönheitssalon
  2. Kosmetikproduktanbieter
  3. Kosmetikgeschäft
  4. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  5. Hautpflegeklinik

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Nyd en kop kaffe, og lad dig forkæle hos Skin of Fashion. Vi er en af Aalborgs ældste skønhedsklinikker og tilbyder bl.a. ansigtsbehandlinger og manicure.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Luxury

Altid en fornøjelse at komme i klinikken. Der er altid en skøn atmosfære og alle hygger sig. Får altid den bedste behandling og går altid derfra med et smil på læben 🥰❤️ Glæder mig altid til at komme igen.

7. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, udover det sædvanlige.
Jeg kunne bare ikke få de 20 % til at trække fra i kurven. Jeg betalte, og skrev efterfølgende og bad om hjælp. Regnede dog ikke med noget.
Men lynhurtigt poppede der en MobilePay ind på de 20 % jeg ikke havde kunnet trække fra.
Det var dælme god service 😊

27. Februar 2026

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. En oase i Aalborg, hvor du er i centrum og bliver forkælet af faglig dygtige kvinder, der kan deres håndværk inden for skønhed og velvære.

6. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er den bedste oplevelse at komme…

Det er den bedste oplevelse at komme ved skin of fashion. man bliver altid taget godt imod, får god vejledning og så er der en god stemning. Jeg har fået lækre behandlinger af niko og Kamilla ( begge elever) -de gør det virkelig godt og jeg har allerede bestilt en ny tid. Det kan virkelig anbefales.

4. März 2026

Fantastisk oplevelse

Når man kommer ind i klinikken, bliver man taget så godt imod. Jeg har fået lavet nogen så fine negle to gange hos Nicoline, der er elev. Hun er så dygtig til hendes arbejde. Virkelig en anbefaling.

De er virkelig gode i Skin of fashion til at give gode råd til alt i forhold til creme og pleje af hud.

4. März 2026

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse. Når man træder ind i klinikken fornemmer man der er styr på tingene :) Jeg fik lavet de fineste negle af Kamilla, en af de nye elever. Var super tilfreds.
God stemning, smilende personale og god service :)

27. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niko (elev) tog imod mig med varme og…

Havde bestilt tid til en ansigtsbehandling. Niko (elev) tog imod mig med varme og interesse. Fik den skønneste ansigtsbehandling med grundig vejledning. Hun tog sig tid og jeg følte mig i de bedste hænder. Skyndte mig at bestille en tid ved hende igen.

12. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anmeldelse af transportabel lysterapi produkt

Transportabelt lysterapi sæt

Jeg har købt deres nye produkt, som er lysterapi som man har hjemme og den er super nem at samle og virkelig nem at bruge. Der er forskellige farver lys som går ind og påvirker forskelligt - men det er et virkelig genialt produkt. Jeg er super glad for det.

1. Juni 2025

Ny dygtig elev

Skulle ind for at have beauty angel full body og sidde i Pelvic, da jeg var færdig i Pelvic blev jeg spurgt om jeg lige ville have farver bryn og vipper af deres nye elev Jakobina, det tilbud sagde jeg bestemt ikke nej til.
Hold nu op så dygtig hun allerede er, meget omhyggelig og omsorgsfuld. Jeg er så glad for mine nye friske bryn og vipper.
Jakobina får bestemt mine varmeste anbefalinger.

22. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg går regelmæssigt hos de sødeste og…

Jeg går regelmæssigt hos de sødeste og skønneste piger hos skin of fashion.
Udover det var 20 min i himlen, hjalp det mærkbart på mine smerter og får mine bedste anbefalinger.
Alle mulige stjerner til dette produkt og de venlige mennesker der findes i skin of fashion♥️

20. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig godt team, og hjemmeside

Har handlet der før med en altid god oplevelse. Igår får jeg igen, hvor min flaske med balsam er smadret. Sender billed og tekst til teamet. Næste morgen kl 6 har jeg svar, ig de sender en ny varer. Jeg er kun blevet gladere for at handle her, og gør det gerne igen og igen, for bedere service fået ikke. Tak for jer

4. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr