Banner for Skinhallen

Skinhallen Bewertungen

2'533
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättesmidigt! Jag fick tydliga instruktioner över varje steg vilket hjälpte då jag var osäker och utbetalning och värdering skedde nästan direkt. Värderingen var också bättre än vad jag hade tänkt m... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag var osäker först men när jag väl gjorde det och fick reda på att dem var säkra så blev jag glad och nöjd. Rekommenderar fler till detta ,om man har lite skins eller saker som ligger och skräpar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sålde hela mitt inventory på cs2 värt över 20k, vill tacka Marcus på skinhallen fören riktigt snabb och smidig äffär, och även en otroligt bra service igenom hela processen❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Marcus Kings på Skinhallen är grym! Känns och tryggt med att han har så aktiv och publik profil på facebook, bland annat i CS2 Trade (Sweden) gruppen. Lätt att dubbelkolla att de faktiskt är han man p... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. B2B-Dienstleistungen
  2. Computer- und Zubehörgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Välkommen till Skinhallen. Sälj dina CS2- och Rust skins tryggt, snabbt och enkelt. Vi har genomfört över 20 000 affärer och hjälper dig genom hela försäljningen med en säker förmedlingstjänst och personlig support. Oavsett om du vill sälja dina skins eller behöver hjälp med värdering och prissättning finns vi här för dig. All feedback, positiv som negativ, uppskattas och hjälper oss att fortsätta utveckla Skinhallen till den bästa svenska tjänsten inom skins! www.skinhallen.se

Sälj dina skins via Swish!

Vom Unternehmen geschrieben

Helsvenskt företag, snabb utbetalning. Slipp gömda avgifter och risk för scam. Välkommen! www.skinhallen.se

Hervorragend

(2'533)

976 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

har gjort affär med dessa grabbar…

har gjort affär med dessa grabbar flertalet gånger och är hur smidigt som helst och man slipper bli rånad :)

18. August 2026

Antwort von Skinhallen

Stort tack Erik! Extra kul att du har valt att göra affär med oss flera gånger. Tryggt och smidigt varje gång är precis så vi vill ha det! 😄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt snabbt och enkelt!

18. August 2026

Antwort von Skinhallen

Tack Victor! Härligt att höra att du tyckte det gick både snabbt och enkelt. Välkommen tillbaka nästa gång! 👌

snabb och trevlig service

snabb och trevlig service
dudner grabb marcus :)

17. August 2026

Antwort von Skinhallen

Marcus levererar som vanligt 😎 Tack Alex! Kul att höra att du fick snabb och trevlig service. Vi skickar berömmet vidare till honom!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Grymt trevlig från början till slut

Grymt trevlig från början till slut, smidigt gick de utan krusiduller

15. August 2026

Antwort von Skinhallen

Tack Robin! Kul att höra att du fick ett trevligt bemötande och att allt gick smidigt utan krångel. Vi uppskattar omdömet! 🙌

Snabb och smidigt

Snabb och smidigt. Inga problem öht :)
Kommer definitivt använda mig av deras tjänst igen.

15. August 2026

Antwort von Skinhallen

Härligt att höra! 😄 Tack för förtroendet, och extra kul att du vill använda oss igen. Du är varmt välkommen tillbaka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb och enkel affär härligt bemötande…

Snabb och enkel affär.härligt bemötande från Marcus. Story tack

14. August 2026

Antwort von Skinhallen

Stort tack Cazper! Kul att höra att affären gick snabbt och enkelt. Vi ser till att Marcus får höra de fina orden! 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riktigt snabb och smidig affär

Riktigt snabb och smidig affär, rekommenderar starkt

14. August 2026

Antwort von Skinhallen

Tack David! Grymt att höra att allt gick snabbt och smidigt. Stort tack för den starka rekommendationen! 🙌

Snabbt och smidigt

Antwort von Skinhallen

Tack Andreas! Kul att höra att allt gick snabbt och smidigt. Vi uppskattar att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! 👌

bra sida

bra sida och snabbt att sälja sina skins

Antwort von Skinhallen

Tack Mattias! Kul att höra att du är nöjd och att det gick snabbt att sälja dina skins. Välkommen tillbaka! 🙌

Stabil Trade 5/5

Snabbt Smidigt trade tog under 2 min från skickat offer till att swishen landade!

Antwort von Skinhallen

Under 2 minuter, det kallar vi snabbt! 😄 Tack Ludvig för 5/5 och för att du valde Skinhallen. Välkommen tillbaka!

Grym service snabba svar

Grym service snabba svar! Inga konstigheter! Rekommenderar!!

6. August 2026

Antwort von Skinhallen

Tack Jonas! Grymt att höra att du uppskattade den snabba servicen och att allt gick som det skulle. Tack för rekommendationen! 🙌

Aktivt svarande

Aktivt svarande, väldigt hjälpsam under hela processen. Samt att man kände sig säker att man inge kommer bli lurad

10. August 2026

Antwort von Skinhallen

Tack Emir! Det betyder mycket att höra att du kände dig trygg genom hela processen och fick den hjälp du behövde längs vägen. Välkommen tillbaka! 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toppen service och sköna grabbar

Toppen service och sköna grabbar! Rekommendera verkligen Skinhallen.

9. August 2026

Antwort von Skinhallen

Stort tack Jesper! Kul att höra att du uppskattade både servicen och oss bakom Skinhallen 😄 Tack för den fina rekommendationen!

Sålde till Marcus Kings

Sålde till Marcus Kings, snabb och smidig affär. Bra priser.
Rekommenderar

8. August 2026

Antwort von Skinhallen

Tack för förtroendet! Kul att höra att du är nöjd med både priset och affären med Marcus. Vi hälsar vidare till honom! 👌

Snabb och smidig affär

Snabb och smidig affär, Väldigt hjälpsamma och trevliga rekomenderar starkt.

8. August 2026

Antwort von Skinhallen

Tack Daniel! Riktigt kul att höra att du uppskattade både hjälpen och bemötandet. Stort tack för rekommendationen! 🙌

Smidig och problemfri process

Smidig och problemfri process, valde att få betalt via swish och det funkade helt felfritt. Tydlig kommunkation med Marcus K, kommer absolut ha att göra med Skinhallen igen. :)

7. August 2026

Antwort von Skinhallen

Stort tack Sebastian! Kul att höra att hela processen fungerade felfritt och att du uppskattade den tydliga kommunikationen med Marcus. Vi ser fram emot nästa affär! 🙌

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr