Jean Ditlev Eftf. Aps. Autolak Center Bewertungen 5

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan absolut anbefales

Jeg har brugt dette firma flere gang til forskellige opgaver som solfilm , klistermærker og tøjtryk og har altid været yderst tilfreds både med deres dygtige faglighed samt den altid gode service . Kan absolut anbefales.

17. Dezember 2025

🛑Advarsel 🛑 Skilte Design Randers ApS

🛑Advarsel 🛑 Skilte Design Randers ApS
Hvis i har jeres bil kært, så vil jeg på det kraftigste advare om at bruge Skilte Design Randers ApS. I april måned 2025 fik jeg tonet mine bagruder + jeg fik tonet toppen af forruden. Jeg valgte Skilte Design Randers ApS grundet den hurtige respons, og så lød Karina super venlig, og fik derfor tonet ruderne hos hende Karina som ejer firmaet. Jeg mødte op til aftalen i april og Karina gjorde sit arbejde, men da jeg kørte derfra kunne jeg se i bakspejlet at der var kommet nogle ridser, jeg standsede og tjekkede og ganske rigtigt var der kommet ridser på ydersiden efter at Karina havde skåret filmen der. Jeg skyndte mig at ringe og vende om så hun kunne se det. Hun benægtede alt og sagde at de havde været der fra start, men næ nej jeg ved nemlig med 100% sikkerhed at den stod som ny, da jeg igen forinden havde fået sat ny bagklap på med ny rude + jeg havde vasket og aftøret bilen 15 min før at Karina fin i gang med den.

Der skulle så gå en måned hvor filmen skulle afklimatisere, og for at man kunne se det fulde resultat sagde Karina. Der gik så en måned og der var så fyldt med bobler i samtlige ruder som Karina havde tonet + nogle små ridser hist og her, som jeg enlig bar over med. Jeg klagede jo selfølgelig og filmen blev nu skiftet 1 gang.

Det så umiddelbart pænt ud denne gang, da der jo skulle gå den måned igen som Karina sagde før man kunne se det fulde resultat, jeg kørte derfor hjem igen, men 10 min efter at jeg var kørt derfra skulle jeg orienterede mig inde i byen hvor jeg så drejer hovedet og kigger ud af sideruden bagi og kan se at der er et stempel lige midt i filmen midt på ruden, jeg ringer derfor til Karina igen igen, og hun går igen i forsvarsposition og siger at det er et kvalitets stempel, og siger det er der mange som køre med, hvorpå jeg svare at det skal skiftes, hvor vi så aftaler at hun skal komme forbi hjemme ved mig en dag......
Men jeg hører aldrig noget og efter der er gået noget tid kontakter jeg hende så igen, og får en aftale i hus med udskiftning af alt filmen, og vi er nu landet i september måned, da der aldrig bliver svaret på diverse beskeder til hende. Jeg skal stille min bil deroppe ved hendes værksted den 4 september kl 09 så hun kan holde øje med tørrings prosessen efter hun har monteret filmen
Også afhente den igen kl 17, hvor hun igen ikke er der til at udlevere den, og gennemgå arbejdet.
Arbejdet var endnu engang ikke iorden, luftbobler over alt, bagrudefilmen var slet ikke skiftet, filmen i toppen af forruden var skæv + der var hakker i det og der var oven i købet kommet flere skære ridser i mine sideruder, også var hele instrumenteringen fyldt med hunde/kattehår så jeg brokkede mig endnu engang. Jeg har ved hver reklamation bedt om at få mine penge retur, men hun har hvergang ville lave det.

Her efter karina's 3 mislykkes forsøg med toningen, lykkedes det mig at få hende i tale, så hvis jeg selv fjernede filmen og sendte billeder så kunne jeg godt få mine penge retur, jeg sendte hende nogle gamle billeder af bilen, og hun overførte pengene. Sagen er så den at jeg har stadigvæk filmen monteret i min bil, så hvis nogle er interesseret i at se hvor grimt et arbejde denne stolte Karina levere så kan i bare henvende jer til mig så skal i nok få tilsendt billeder eller i kan se den live.
Hvis jeg bare kan hjælpe nogle med ikke flere får ødelagt deres biler, så er det det hele værd. For nu står jeg selv med en bagrude hvor varme trådene er kappet, og fyldt med ridser, ligeledes mine sideruder som er ridset, selvom Karina ikke vil vedkende sig det. Hun vil heller ikke bruge sin forsikring...

Karina's svar er jo at de sætter solfilm i 156 biler om året...

Så hold jer langt væk fra denne virksomhed.
Man kan ikke opslå med 0 stjerner så det må desværre blive 1 stjerne herfra

4. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte tonet ruder til min Tesla 3…

Bestilte tonet ruder til min Tesla 3 juni 24.

Idag oktober 24 har jeg besluttet de ikke engang skal have lov at gøre skaden god igen.

Ikke én af de toner ruder var uden bobler. Blev påpeget ved afhentning men alt var helt normalt. Det skulle blot fordampe. Det har i 4-5 måneder været total mangel på kundeservice, lange svartider, hvis overhovedet.

Ved afhentning blev jeg forklaret på sms 30 min før at deres MobilePay var nede så jeg gerne måtte have de 7.000.- med kontant. De nægter at give mig en kvittering på det udførte arbejde (som jeg i øvrigt langt fra er tilfreds med)

Filmen er “ark film” så går ikke helt ud til kanten (ser håbløst ud). Bilen var smattet til i væske indvendig og bagruden er lavet i halvdelen så det indefra ser håbløst ud. Deres påstand var at det ikke kun blive pænt ved at dække hele ruden. Det er forkert da alle øvrige proffesionelle netop har sagt det selvfølgelig er hele ruden.

Min klareste anbefaling er at man skal holde sin bil der skal have tonet ruder eller PPF monteret langt væk herfra.

Har aldrig oplevet så dårlig kundeservice.

23. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte montering af folie på…

Bestilte montering af folie på butiksruder i Randers Storcenter over telefonen, hvor jeg blev mødt af en venlig stemme der gerne ville tage opgaven. Jeg skulle have udført samme slags opgaver i hele landet og bestiller altid lokale montører for at støtte de små virksomheder. Jeg modtager nu fakturaen fra udført arbejde og denne er 3-4 gange så høj som jeg har modtager for præcist samme arbejde 4 andre steder i landet. Jeg rækker ud og siger der må være sket en fejl, og personen siger de vil kigge på det. Efter længere tids tovtrækkeri vil virksomheden ikke give sig og jeg ender med at måtte betale en ALT for høj pris.

Ud fra dette kan jeg ikke anbefale virksomheden - monteringsarbejdet var fint - prisen ikke så fin.

10. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold dig væk, fra denne "virksomhed"

Hold dig væk, fra denne "virksomhed"

Har fået folieret en af vores biler, hvor vores krav var, at de skulle kunne ramme den baggrundsfarve, alle vores andre biler har.

De kommer så ud til en af vores biler og laver en farveprøve, så de skulle sikre at ramme den rigtige farve.

Når bilen så oplyses som færdig, oplyser vi til dem, at vi ikke vil betale før vi har set bilen, men de insisterer på at få pengene inden udlevering af bilen.

Vi oplyser så til dem at de må sende en farveprøve, så vi kan se at farven passer til vores andre biler, hvilket de accepterer, men herefter modtager vi ingenting og de oplyser stadig at de ikke vil udlevere bilen, hvis vi ikke har betalt på forhånd.

Vi går så med til at betale, da vi stod og skulle bruge vores bil, men da vi så får den udleveret, ligner bilen, noget der er løgn, hvor en normal blå baggrundsfarve, er forvandlet til en mint-grøn farve.

Så jeg kan kun på det kraftigste fraråde alle til at holde sig væk fra dette "firma" da de holder din bil som gidsel og kan ikke ramme en farve, på trods af farveprøver.

Vi må nu leve med en bil, der ikke ligner vores andre biler, fordi denne tvivlsomme virksomhed, bedriver ulovligheder, ved at tilbageholde kundernes biler, til de har fået deres betaling, på trods af at arbejdet ikke er leveret som aftalt.

Vi har forsøgt at skrive til dem flere gange, men de reagerer ikke, da de godt ved at de ikke har leveret varen, som aftalt.

Havde håbet at kunne give dem 0 stjerner, men det var ikke en mulighed.

I burde skamme jer, at opføre sig på denne måde.

29. März 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr