Fruktansvärt oseriöst
Fruktansvärt oseriöst, på alla tänkbara sätt.
Flyttbilen som kom var trasig, rostig ,spräckt framruta, fast tejpade backspeglar, själva luckan bak fick de inte ner, inte upp, de bråkade med i evigheter. Bilen var så risig. Killarna som kom kunde inte kommunicera på svenska , flera mina möbler gick sönder,Blev kantstötta, efter halva flytten så var tydligen packlistan nådd och de vill inte ta med sig mer utan att jag fick betala mer för att de ska ta med sig hela flytten.
Dagen efter hade jag bokat ett flyttstäd som aldrig dök upp ,inte ett ljud ,ingenting.
Skandmove hade ju dessutom stängt på helgerna så det gick inte att kontakta någon. När jag måndag morgon ringer jag in till kontoret och blev bemött av en sinnessjukt otrevlig dam som vägrar låta mig prata , säger att jag är hysterisk när jag försöker berätta vad som har hänt i helgen. Pratar i munnen på mig hela tiden och sen tillslut lägger på ?! när jag försöker berätta vad som har hänt under helgen.
Det finns inga ord som kan beskriva hur oseriös denna firma är.
Att jag fick offert på ett väldigt lågt pris säger allt.
De har satt i system att kräva mer pengar under flyttens gång.
Kvinnans reaktion när jag ringde Tyder på att hon får den här typen av arga kunder i örat dagligen.
Jag har fortfarande inte fått nåt svar på varför ingen flyttstäd Firman dök upp och jag fick städa själv en hel natt samtidigt som jag flyttade, trots att jag hade bokat flyttstäd.
En förklaring och en ursäkt är väl ändå det sista man borde kunna få efter en sån händelse?