Skadeservice Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Hurtig og kompetent hjælp

Kom hurtigt ud til os efter oversvømmelse i kælderen. De stoppede skaden og hjalp efterfølgende med oprydning. De var søde, ordentlige og punktlige. Tusind tak for hjælpen!

2. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektiv, professionel og pålidelig service fra gode folk

Vi havde skadeservice ude i vores andelsforening, fordi vi havde haft vandskade i kælderen. Først og fremmest har det arbejde de har udført været super godt, men derudover er det virkelig nogle rare mennesker, der er meget forstående og empatiske.

Vi var så glade for Allan og det arbejde han udførte i vores lejlighed og kælder, hvor der blev fjernet vådt isolering, skimmelsaneret, ordnet og affugtet. Han var især god til at berolige os omkring situationen - og på intet tidspunkt følte man sig uoplyst omkring, hvad der skulle foregå. Man kunne samtidig være sikker på, at det blev gjort, blev gjort ordentligt og med omhu.

Et kæmpe tak for jeres arbejde. Jeg kan kun anbefale skadeservice.nu, hvis man skulle stå i lignende situation

18. April 2024

Dygtig og effektiv rengøring

Vi fik Skadeservice.nu ud til at hjælpe med en ret ekstremt beskidt lejlighed. Allan var ufattelig dygtig, empatisk og generelt en fornøjelse at have med på sagen. Rigtig god kommunikation og effektiv rengøring. Jeg kan varmt anbefale deres tjeneste.

19. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skadeservice nu er bare de bedste når…

Skadeservice nu er bare de bedste når man står i vand til halsen efter opkald rykkede ud et par timer senere satte udrørring igang har haft div. Maskiner stående i 5 måneder er skiftevis tilset af Morten og Allan utrolig kompetente behagelige og flinke folk. der ikke var bange for at strække sig lidt længere end normalt
Jeg vil ikke tøve med at tilkalde dem hvis der igen opstod vandskade den største tak til Firmaet Mvh. Gert Hansen Hvidovre

19. April 2024

Effektiv og professionel hjælp

Der har nu to gange - med en uges mellemrum - været skybrud i Odense; med det resultat at min mors kælder har været oversvømmet. Det er jo en umulig situation at stå i, når man er 95 år. Vivi og resten af teamet fra skadeservice.nu kom i løbet af en time (på en søndag) og fik sat oprydning og affugtning i gang. Alle medarbejdere har været effektive og behagelige at samarbejde med, og kommunikationen hurtig og klar. Vores bedste anbefaling til dette team, hvis man har brug for hurtig og professionel hjælp.

20. August 2023

Skimmelsaneringen

Vi har haft skjult skimmelsvamp på badeværelset og i hele kælderen. Nemlig: "har HAFT". Det fik Morten og Allan fra skadeservice.nu bugt med. De var søde, pålidelige og gjorde et stort og godt stykke arbejde, og vores badeværelse og klæder er nu fri for skimmel. Jeg vil i den grad anbefale dem, men håber samtidig, at jeg aldrig selv får brug for dem igen.

24. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skadeservice.nu får min varmeste anbefaling

Skadeservice.nu får min varmeste anbefaling!
Vi har de sidste to dage haft besøg af Morten og Nicolai fra Skadeservice.nu :-) Grundet en vandskade i loftet, var de nødt til at rive en stor del af loftet ned i køkkenet.
Trods situation, sørgerede de for, at det foregik så smertefrit som muligt. Igennem hele forløbet blev vi informeret og vejledt, så vi vidste, hvad der skulle ske.
En ekstra stor bonus, som man ikke ser mange andre steder, var at de gjorde grundigt rent efter sig :-) Absolut ingen tegn på, at der har været håndværkere. Det kan vi lide!

FEM STJERNER HERFRA!

4. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De har løst alt i forbindelse med vandskade

Skadeservice.Nu hjalp os med affugtning, oprydning og bortkørsel efter en vandskade i mine forældres kælder.

Samarbejdet har været en fornøjelse; omhyggelige folk og god, løbende information og dialog.

Vi var rigtig glade for at Allan tog ansvaret for opgaven fra start til slut - han undersøgte omfanget, og kom med forslag til hvordan det kunne løses, så vi bare skulle vælge den løsning vi ønskede.

Vi håber ikke selv at få brug for hjælp til en ny vandskade, men skulle det ske, vil vi klart bruge dem igen.

28. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top-kompetent, pålidelig og professionel hjælp fra Morten/skadeservice.nu

I forbindelse med en vandskade i vores badeværelse i København V, entrerede vi med Skadeservice.nu, som vi fandt via en google-søgning: fugttekniker Morten rykkede ud, og har været en helt uvurderlig hjælp i en top-stresset situation. Top-kompetent, pålidelig og samvittighedsfuld er den oplevelse, vi har fået af Morten/skadeservice.nu, og vi medgiver ham vores varmeste anbefaling

27. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft gode afaring men …

Jeg har haft gode afaring men skadesservice.dk har brug for dem for næsten 1,5 år siden i forbindelse med en brand i mit hus ved fjorden. Ved Vejle. Deres profesionelle folk kom med det samme. Og deres leder som er en lyshåret stor mand fik mig og min familie til at føle os trykke i den svære tid. Vil af hjertet sige tak for den stor hjælp fra deres side.

18. Dezember 2017

Effektiv og behagelig service

Jeg har ved flere lejligheder brugt Skadeservice.nu ApS til vandskader og specielrengøring. De er punktlige, leverer altid et super stykke arbejde, og er væsentlig billigere end de andre skadeservice firmaer.
Jeg kan derfor varmt anbefale denne virksomhed.

17. Juni 2016

Bedste oplevelse

Da vi under vandskaderne fik brug for hjælp var skadeservice.nu først på pletten. Deres dygtige og meget behagelige personale gjorde alt for at afhjælpe skaderne og berolige os.
I hele det efterfølgende forløb var de i tæt dialog med vort forsikringsselskab og vi følte at de virkelig tog hånd om det hele.
Vi har efterfølgende valgt at benytte deres rengøring i ejendommen. Og det også med rigtig god tilfredshed.

22. Januar 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr