Kom allerede på dagen Flink, orienterende medarbejder Hvepse boet sad oppe over udhænget over vores terrasse dør Ser hvepse boet og ved straks, hvordan han skal løse opgaven Vi har ikke haft hve... Mehr ansehen
Meget tillidsvækkende firma, vi havde besøg af Christian som behandlede et stort hvepsebo i vores loftrum trods mindst 40 graders varme og isoleringsstøv. Fik en grundig forklaring på det hele. Jeg... Mehr ansehen
Der har udført et flot arbejde og der er ikke flere hvepse efter 3 dage. Skadedyr bekæmperen var dygtig og kompetent
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Super hurtig og effektiv respons
Super hurtig respons. Meget effektiv, hvepse var væk kort tid efter. Meget behagelig og professionel skadedyrs ekspert.
Vil absolut bruge dem igen
Super fin og hurtigt udrykning på vores…
Super fin og hurtigt udrykning på vores hvepsebo samme dag som vi ringede, ikke noget at sætte en finger på, kan varmt anbefales.
Kom allerede på dagen
Kom allerede på dagen
Flink, orienterende medarbejder
Hvepse boet sad oppe over udhænget over vores terrasse dør
Ser hvepse boet og ved straks, hvordan han skal løse opgaven
Vi har ikke haft hvepse siden😊
Super hurtig og god service
Super hurtig og god service. Vi kontaktede firmaet først på dagen og nogle timer senere var opgaven løst hurtigt og effektivt.
Der har udført et flot arbejde
Meget hurtig udrykning
Meget hurtig udrykning, fair pris og god og klar kommunikation.
Fremragende service - idet man lover gratis opfølgning efter tre dage.
Så fin en oplevelse
Så fin en oplevelse. Fik hjælp samme dag jeg ringede. Vipsene er væk fra vores hus og ferien kan fortsætte. Vil anbefale skadedyr Danmark til vær en tid
Tryg og kompetent fjernelse af stort hvepsebo.
Jeg er meget glad for at vi valgte at få det fjernet professionelt af dette kompetente firma.
Vi har haft besøg af Christian fra…
Vi har haft besøg af Christian fra Skadedyr Danmark. Super oplevelse. Christian er meget imødekommende, informativ og professionel.
“The english guy”
Vi havde besøg til aften af “the english guy” som var yderst professionel, behagelig og empatisk. Han fik hurtigt overblik over et hvepsebo i vores ventilation. Han sikrede at alle udgange indendørs var sikret så hvepsene ikke fløj indendørs når han sprøjtede. Han forklarede processen omhyggeligt så vi vidste hvad vi kunne forvente og hvornår boet var dødt. Fortalte at vi skulle ringe med det samme hvis der skulle opstå nogle problemer efterfølgende. Han var i øvrigt opmærksom på at vi har hund, som han også gav en varm velkomst og forklarede ligeledes hvordan vi skulle forholde os til det sprøjtede gift med ham bagefter.
Formidabel service til UG. Vi var meget tilfredse med forløbet og kan klart anbefale “the english guy”.
Super hurtig service!
Super hurtig service!
Vi opdagede et hvepsebo i konstruktionen af vores hus og inden for en time havde Wayne været forbi og ordne det. Her nogle timer senere ser der ikke ud til at være flere hvepse.
Helt kanon!
Fjernelse af hvepsebo
Fjernelse af hvepsebo - ringede om aftenen og de kom dagen efter. Deres mand Wayne var super venlig, grundig og fik klaret jobbet hurtigt. Kan bestemt anbefales.
Hurtig udrykning og effektiv behandling af hvepsebo
Levede 100% op til forventningerne som beskrevet på hjemmesiden.
Hurtig service
Hurtig service - fra opkald til der stod en gik der lige knap 4,5 timer (jeg havde selv valgt tidsrum). Super sød og kompetent personale. Vi var hvepse fri lyn hurtigt og det var en god oplevelse 🐝
Wayne var grundig og imødekommende i…
Wayne var grundig og imødekommende i sit arbejde. Vi er nu tre dage senere og har umiddelbart ingen hvepse.
Skadedyr Danmark kom samme dag som jeg…
Skadedyr Danmark kom samme dag som jeg ringede. Hurtig og venlig betjening, og mit hvepsebo er væk.
Lynhurtig service
Lynhurtig service. Der gik omkring 2 timer fra jeg ringede til Skadedyr Danmark til jobbet var succesfuldt gennemført.
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice!
Vi ringede om morgenen og de kom ud samme dag. Vi er meget tilfredse med den service de leverede og at de tilmed var flinke og informerende.
God og hurtig service
Kom lidt senere end forventet. Ingen aftalt fast tid, men eftermiddag. Var hos os kl. 18. Ringede 30 min før ankomst. Var imødekommende og fik jobbet gjort. Vores børn fik lov at se på og Christian gjorde det sjovt for dem at være involveret
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.