Skadedyr Danmark Bewertungen 40

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom allerede på dagen Flink, orienterende medarbejder Hvepse boet sad oppe over udhænget over vores terrasse dør Ser hvepse boet og ved straks, hvordan han skal løse opgaven Vi har ikke haft hve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tillidsvækkende firma, vi havde besøg af Christian som behandlede et stort hvepsebo i vores loftrum trods mindst 40 graders varme og isoleringsstøv. Fik en grundig forklaring på det hele. Jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Der har udført et flot arbejde og der er ikke flere hvepse efter 3 dage. Skadedyr bekæmperen var dygtig og kompetent

4.6

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Kom allerede på dagen

Kom allerede på dagen
Flink, orienterende medarbejder
Hvepse boet sad oppe over udhænget over vores terrasse dør
Ser hvepse boet og ved straks, hvordan han skal løse opgaven
Vi har ikke haft hvepse siden😊

21. Juli 2025

Så fin en oplevelse

Så fin en oplevelse. Fik hjælp samme dag jeg ringede. Vipsene er væk fra vores hus og ferien kan fortsætte. Vil anbefale skadedyr Danmark til vær en tid

20. Juli 2025

“The english guy”

Vi havde besøg til aften af “the english guy” som var yderst professionel, behagelig og empatisk. Han fik hurtigt overblik over et hvepsebo i vores ventilation. Han sikrede at alle udgange indendørs var sikret så hvepsene ikke fløj indendørs når han sprøjtede. Han forklarede processen omhyggeligt så vi vidste hvad vi kunne forvente og hvornår boet var dødt. Fortalte at vi skulle ringe med det samme hvis der skulle opstå nogle problemer efterfølgende. Han var i øvrigt opmærksom på at vi har hund, som han også gav en varm velkomst og forklarede ligeledes hvordan vi skulle forholde os til det sprøjtede gift med ham bagefter.
Formidabel service til UG. Vi var meget tilfredse med forløbet og kan klart anbefale “the english guy”.

18. Juli 2025

Super hurtig service!

Super hurtig service!
Vi opdagede et hvepsebo i konstruktionen af vores hus og inden for en time havde Wayne været forbi og ordne det. Her nogle timer senere ser der ikke ud til at være flere hvepse.
Helt kanon!

18. Juli 2025

Fjernelse af hvepsebo

Fjernelse af hvepsebo - ringede om aftenen og de kom dagen efter. Deres mand Wayne var super venlig, grundig og fik klaret jobbet hurtigt. Kan bestemt anbefales.

15. Juli 2025

Hurtig service

Hurtig service - fra opkald til der stod en gik der lige knap 4,5 timer (jeg havde selv valgt tidsrum). Super sød og kompetent personale. Vi var hvepse fri lyn hurtigt og det var en god oplevelse 🐝

9. Juli 2025

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice!
Vi ringede om morgenen og de kom ud samme dag. Vi er meget tilfredse med den service de leverede og at de tilmed var flinke og informerende.

8. Juli 2025

God og hurtig service

Kom lidt senere end forventet. Ingen aftalt fast tid, men eftermiddag. Var hos os kl. 18. Ringede 30 min før ankomst. Var imødekommende og fik jobbet gjort. Vores børn fik lov at se på og Christian gjorde det sjovt for dem at være involveret

7. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr