Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Working with Mark and Sjoerd was a great experience. They really thought along with us during the gift selection for our employees and clients for Christmas. Mark and Sjoerd were very flexib... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi bedrijf van twee jonge enthousiaste mannen met een mooi concept. Kerstpakketten met producten uit jouw stad/streek. Daarbij kun je je eigen sleef om de doos (laten) ontwerpen en denken ze met je... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wij hebben de samenwerking met Sjarkboxes als zeer prettig ervaring. Ze hebben voor SBM het eindejaarsgeschenk en relatiegeschenken verzorgd. Het gebruik van lokale producten is een mooi voordeel. Sj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed en persoonlijk contact, waarbij er werd meegedacht met onze wensen. Sjarkboxes levert maatwerk. Naast een standaard pakket ook een Vegan variant gerealiseerd. Afspraken altijd nagekomen e... Mehr ansehen

1. Anbieter von Werbegeschenken

Vom Unternehmen geschrieben

Wij bieden kerstpakketten, personeelsgeschenken & relatiegeschenken voor bedrijven, in de vorm van Sjark Boxes. Onze boxes zijn uniek door de hoge kwaliteit verpakking, die luxe uitstraalt. Dezelfde kwaliteit vormt de kern van de inhoud van de boxes, mooie producten het liefst lokaal geproduceerd. Als laatste hebben wij personalisatie hoog in het vaandel staan. Wij bieden de mogelijkheid om de verpakking te personaliseren voor uw bedrijf.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professioneel, persoonlijk, goede kwaliteit en gewoon heel erg leuk!

Er wordt vanaf moment één meegedacht, de adviezen waren heel prettig en uiteindelijk hebben we samen een super gave, gepersonaliseerde geschenkbox in elkaar gezet.

We hebben van onze klanten heel veel positieve berichten ontvangen.

Super ondernemend team, die de boxes met plezier en passie maken. Deze samenwerking is een groot succes!

22. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Volgend jaar weer!

Leuk om bij de mannen van Sjarkboxes je kerstpakketten te bestellen. Persoonlijke pakketten met producten van lokale ondernemers. Sjoerd en Mark denken graag met je mee om je wensen te bespreken, persoonlijke designs ontwerpen en er echt wat leuks van te maken. Absoluut een aanrader.

6. Dezember 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

de boxen waren prima

de boxen waren prima, van het personeel alleen maar goede reacties ontvangen.
een kleine ervaring van mijzelf. de ijzerkoekjes van Voskamp waren niet zoals gewend. voor de rest een heel leuk pakket

1. Januar 2023

Hoge kwaliteit en persoonlijk

Afspraken altijd nagekomen en alles op tijd. Geen stress bij ons.

Kwaliteit spat er van af - verpakkingsmateriaal en producten. Waarbij het voor ons een extra plus was dat dit regionale leveranciers waren.

Wij zullen Sjarkboxes zeker nog een keer inzetten.

21. Dezember 2022

Super

Geweldige mannen om mee samen te werken. Ze denken goed mee en komen met ideeën. Ze staan ook open voor ideeën van de klant. Twee keer een kerstpakket besteld bij Sjarkboxes en twee keer totaal verschillende pakketten.
Wij bevelen deze mannen van harte aan!

Sg Spieringshoek

17. Januar 2022

50 perfecte kerstgeschenken

Ons bedrijf (Disc) heeft 50 boxen laten maken als kerstgeschenk voor alle werknemers. Dit heeft Sjarkboxes perfect opgepakt op alle fronten. De box zelf was volledig gepersonaliseerd op een grafisch & tekstueel professionele manier.. maar ook de inhoud was samenhangend uitgezocht. Bovendien was alles betrokken bij lokale ondernemers uit de vestigingsstad van Disc en haar directeur. Door dit "lokale inkoop initiatief" doe je zowel de ondernemer als de werknemer een "cadeau" (past goed bij de kerstgedachte). Kortom de box was mooi, doordacht en royaal & lekker gevuld. Daardoor veel leuke reacties gehad van onze werknemers.

4. Januar 2022

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr