Super god service da min svigermor var blevet lovet hjælp fra en anden ringede d 16/9 vi fik lavet nøgle d 17/9 tog ca 15 min og hun blev rigtigt glad for din hjælp
Unternehmen hat geantwortet
Kan kun sige meget dygtig, fleksibel og venlig. Efter en kedelig tur til Kbh med løfte om at de kunne lave en ekstra bilnøgle og måtte derefter køre tomhændet hjem. Søgte lidt på nettet og snublede... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg stod pludselig med to ikke-fungerende nøglekort til min Renault Megane. Hos Renault var det meget kompliceret at få undersøgt, hvad fejlen bestod i. Bilen skulle ind på værksted, undersøges, og hv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Sjællands Bilnøgle Service er vi din pålidelige partner, når du står og mangler en bilnøgle eller har brug for assistance med auto-låsesystemer. Vi har mange års erfaring og ekspertise i branchen, og vi tilbyder skræddersyede løsninger til både private og erhvervslivet. Vores team er kendetegnet ved høj faglighed, grundighed og en stærk kundeservice, der altid sætter dine behov først. Vi forstår vigtigheden af, at du hurtigt får den hjælp, du har brug for, og vi arbejder målrettet på at sikre, at alle vores kunder får den bedst mulige oplevelse. Uanset om du har mistet din bilnøgle, har brug for en erstatning, eller har andre låseproblemer, er vi klar til at hjælpe dig hurtigt og effektivt. Vi tilbyder også løsninger, hvor alle nøgler er væk, eller når der opstår problemer med låsesystemerne i din bil. Hos os er det ligegyldigt, om du har én nøgle, flere nøgler eller ingen – vi får din bil på farten igen. Vi kan omstille eksisterende låse, få nye låse til at passe til dine nøgler og meget mere. Vi forstår, at det er vigtigt at få din bil hurtigt tilbage på vejen, og vi gør vores bedste for at sikre, at du får den nødvendige hjælp uden ventetid. Hos Sjællands Bilnøgle Service er vi specialister i bilnøgler og autolåsesystemer – vi er den bedste løsning til dig på Sjælland - Måske også hele Danmark ;-).
Odensevej 10, 4700, Næstved, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Professionelt, faglig til fingerspidserne og krydret med godt humør - top 5 herfra 🎉😄

Antwort von Sjællands Bilnøgle Service
Lynhurtig og pålidelig service.
Fik lavet 2 sæt bilnøgler på 1 time. Behageligt og høfligt personale.

Antwort von Sjællands Bilnøgle Service
Mega tilfreds, god service og nu har jeg en nøgle der virker på afstand 😂 Kommer tilbage hvis der bliver brug for det !
Alt det bedste fra os 😁

Antwort von Sjællands Bilnøgle Service
Har fået hjælp med bilnøgler til 2 biler, som var blevet væk.
Vi har fået god kundeservice og rigtig god pris og venlig betjening fra firmaet.

Antwort von Sjællands Bilnøgle Service
Kanon flink, og dygtig nøglesmed. Super gode priser.
En virkelig god og hurtig service. Har brugt denne service til 2 biler nu, er meget tilfreds og kan klart anbefale det

Antwort von Sjællands Bilnøgle Service
Hurtig, effektiv og til en rimelig pris

Antwort von Sjællands Bilnøgle Service
Super god service og betjening , hjælpsom , imødekommende og sød og rar at snakke med
Priserne er meget acceptable
Kan varmt anbefales

Antwort von Sjællands Bilnøgle Service
Kan kun sige meget dygtig, fleksibel og venlig.
Søgte lidt på nettet og snublede over Sjællands bilnøgle service, fik en tid og få timer efter var der blevet lavet en ekstra bilnøgle.
Kan kun anbefale Sjællands bilnøgle service 👍🏻

Antwort von Sjællands Bilnøgle Service
Vi fik lavet nye ekstra nøgler til 2 biler - udover stor besparelse sammenlignet med det autoriserede værksted var de også super fleksible og fiksede nøglerne da det passede ind i vores planer. Super servicemindet og venligt team. 100% anbefaling herfra.

Antwort von Sjællands Bilnøgle Service
God service, rare og kompetente mennesker. Fair priser.
Kan absolut anbefales!

Antwort von Sjællands Bilnøgle Service
Perfekt service og hurtig levering. Sparede mig for flere tusind kroner, da jeg kunne spare at bestille en helt ny nøgle, og i stedet selv kunne lægge delene fra den gamle nøgle ( der ikke virkede), over i det nye nøgle ‘cover’, eller hvad det nu hedder.

Antwort von Sjællands Bilnøgle Service
Hurtig og professionel service.
Min nøgle var knækket ud af nøglehuset. Jeg sendte en besked på messenger til Sjællands Bilnøgle Service og fik hurtigt en tid hos dem. Nøglehuset blev skiftet og en ny nøgle isat. Både service og pris er perfekt, så jeg ville give 10 stjerner, hvis jeg bare kunne. 😊

Antwort von Sjællands Bilnøgle Service
Jeg havde mistet min eneste bilnøgle og faldt tilfældigt over Sjællands bilnøgle service. Aldrig har jeg oplevet så god og hurtig en service. Jeg skrev sent om aftenen og fik allerede svar lidt efter. Bedste autolåsesmed i DK, kan varmt anbefales. Fik lavet 2 nøgler som allerede var klar samme dag på ingen tid. Pris, kvalitet, service! Det hele spiller.

Antwort von Sjællands Bilnøgle Service
Fantastisk god og hurtig service. Nøgle med fjernbetjening knækkede torsdag aften. Skrev og fik besked samme aften, med aftale om møde allerede fredag. Nøgle var lavet på 15 minutter og virker perfekt. 5 stjerner herfra. Kan klart anbefales. 🙂

Antwort von Sjællands Bilnøgle Service
Super flink, behagelig og effektiv service. Kan varmt anbefales👍

Antwort von Sjællands Bilnøgle Service
Min almindelige bilnøgle kunne ikke dreje rundt i tændingen, så jeg brugte min reservenøgle til at køre med og den almindelige til at åbne og lukke bilen med. Jo slet ikke holdbart, hvis man så mister begge nøgler fordi de er i samme nøglebundt. Jeg ringede til Sjællands Bilnøgle Service i dag og fik en hurtig tid senere på dagen. Jeg er kørt hjem med 2 nøgler der virker, så reserve nøglen igen kan hænge som ekstra. Udover dette fik jeg også smurt låsene i dørene, så jeg også kunne åbne og låse dem, det kunne jeg nemlig heller ikke. Virkelig god behandling, fin pris og service og en rigtig rar mand og jeg kan anbefale dem til alle andre. Jeg var virkelig glad da jeg kørte derfra, en rigtig god oplevelse 👏👏👍

Antwort von Sjællands Bilnøgle Service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.