En kompis rekommenderade detta företag men kan inte begripa varför
En kompis rekommenderade detta företag och jag valde att testa vid en flytt.
Vi skulle mötas för att lämna över nycklarna. Killen kom över en timme sent. Jag ringde flera gånger till telefonnumret på nätet men ingen svarade under denna tiden. Till slut svarade någon och sa att killen var på väg, han hade blivit dubbelbokad på andra sidan stan och åkte buss. Inga problem, jag förstår att det kan bli fel, men man måste meddela, eller åtminstone svara, ens kund om att man blir sen. Jag missade både mycket arbetstid och fick parkera om bilen utanför flera gånger.
Flyttstädningen blev inte godkänd av min hyresvärd och iom garantin på 10 dagar så fick killen komma tillbaka och städa igen. Denna gången var han inte heller där vid utsatt tidpunkt. Återigen fick jag jaga på telefonen. När någon till slut svarar så har det gått ca 40 min och hon på andra sidan luren säger att det blivit en dubbelbokning. Så ännu en gång så har de tabbat sig, inte hört av sig och inte heller svarar när jag smo kund vill veta vad fasiken det är som händer.
Iom all min tappade arbetstid, körande fram och tillbaka mellan mötesplatsen och mitt eget hem + plus att deras städning inte blev godkänt första gången så blev jag över telefon lovad att få ett reducerat pris på fakturan som kompensation.
På fakturan som kom framgick inget avdrag.
Återigen fick jag börja ringa. De sa att de skulle skicka ny faktura. Den kom aldrig. Ringde och mailade till och från i ca 2 veckors tid utan att få tillbaka en ny faktura. Sedan rann det liksom ut i sanden.
Nu i fredags så fick jag att ärendet hamnat hos Visma Amili. Jag ringde så klart direkt till Sisjön och ifrågasatte. De sa att de inte kan se några noteringar om att jag skulle bli kompenserad eller om all problematik som jag fått möta, utan endast att de fått städa två ggr. Så nu har jag tvingats betala mer än jag skulle gjort från början, trots att jag själv jagat om att få en faktura.
Personalen är trevlig och har ett bra bemötande men alldeles för svåra att få tag på och för röigt styrt. Jag ångrar grovt att jag valde detta företaget, hade besparat mig både tid och pengar.