Veldig fornøyd med alle produkter jeg har kjøpt derfra. Alt som er anbefalt etter min hudtype har fungert på meg, og jeg har ikke hatt så fin hud før som det jeg har nå. Ser frem til å teste flere pro... Mehr ansehen

Fikk en cleanser i julegave hvor det dessverre var skjedd en produksjonsfeil på pakningen, slik at den hadde åpnet og tømt seg ganske mye. Sendte bilder til kundeservice, hvor de beklaget seg og sendt... Mehr ansehen

Fikk veldig fort svar på spørsmålet mitt når jeg sendte mail til sincere. Og de var jo super hyggelig og hjelpsomme. Anbefales sterkt å ta kontakt med sincere hvis det er noe spørsmål angående hudruti... Mehr ansehen

Vil virkelig anbefale denne nettbutikken! Jeg bestilte noen varer, der et av produktene kom fram med defekt forpakning. Sendte mail om dette sammen med vedlagte bilder av produktet, og kun 20 min sene... Mehr ansehen

1. Kosmetikproduktanbieter

Nøye utvalgte hudpleieprodukter for deg og din hud. Sincere er en norsk nettbutikk med fokus på koreansk hudpleie.

4.7

Hervorragend

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Sendte først inn en mail og fikk raskt…

Sendte først inn en mail og fikk raskt svar etter en dag, men da ble jeg bedt om å sende noen bilder av et produkt jeg mottok siden jeg hadde en klage om det. Har fremdeles ikke fått noe svar på den andre mailen tilbake selv etter 1,5 uke

2. April 2026
Sincere-Logo

Antwort von Sincere

Heisann Mina💌 Takk for at du sier ifra, og beklager opplevelsen du hadde med vår kundeservice❤️‍🩹

Her skulle du selvfølgelig fått rask svar fra oss, men mailen din ble med et uhell markert som besvart i systemet vårt.

Vi forstår veldig godt at dette oppleves frustrerende, spesielt når du hadde sendt inn bilder og ventet på videre oppfølging. Dette er ikke slik det skal være når du kontakter oss!

Beklager så mye igjen for dette!

Vi har nå svart deg på mailen din❣️

Super kundeservice

Super kundeservice! Og mange gode produkter med god beskrivelse av bruksområde og hvem det passer til. Anbefaler!

25. März 2026

Defekt produkt

Hadde et produkt som var defekt og de ordnet opp med en gang! Veldig fort og god kundeservice 😊

5. März 2026

Informasjon og veiledning

Mye nyttig og hjelpsom informasjon på produkter og hudproblemer på nettsiden deres. Veldig enkelt å orientere seg på hva man trenger og ikke trenger, eller ikke passer til egen hudtype/tilstand. Fått god hjelp fra kundeservice, veldig hyggelig folk :)

12. Februar 2026

Eneste skincare-bedriften jeg stoler på!

Eneste merket og personene jeg stoler på når det kommer til hudpleie! Ikke bare er de alltid ærlige og sørger for kvalitet i de produktene de tar inn - men de bruker tiden sin til å gi deg gratis tips, anbefalinger og svar på spørsmål om du skulle trenge det. 10/10

15. Januar 2026