Simpel Fødsel Bewertungen 129

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været til Forevig Liv scanning hos Charlotte. Hun og hendes magiske sted får mine varmeste anbefalinger. Charlotte er et meget imødekommende og nærværende menneske, som brænder for sit fag, og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En stor anbefaling fra mig❤️ Jeg fik lavet en hindeløsning, og det er uden tvivl noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i min graviditet. Charlotte er utrolig dygtig, og hendes rolige o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik foretaget hindeløsning af Charlotte. Jeg vil bare lige give en mega stor anbefaling herfra, hvis at der er andre, som også er gået over termin og overvejer hindeløsning. Hun er professi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg besøgte i dag Charlotte i hendes skønne oase i Guldbæk - sikke en magisk og helt særlig oplevelse! Jeg er gravid 40+0 og havde bestilt tid til en hindeløsning, hvilket jeg aldrig har prøvet før. J... Mehr ansehen

1. Hebamme
  2. Geburtsvorbereitungskurs

Vom Unternehmen geschrieben

Selvstændig jordemoder med fokus på dig som gravid, dit barn og din partner. Jeg styrker og guider dig igennem graviditeten med træning, fødselsforberedelse, jordemoder konsultationer og ammevejledning. For kvinder med graviditets gener eller komplikationer har jeg stor succes med mit Særlig Træning for Gravide hvor vi på et lille hold arbejder med graviditetsrelaterede problemer og smerter i varmt vand. Efter fødslen har jeg den første træning med specifik fokus på styrke din krop efter graviditetens belastninger. Træningen starter målrettet og vi øger styrke og intensiteten i takt med udviklingen. Jeg er din jordemoder og ikke systemets - Jeg er mig og du er dig og sådan møder vi hinanden for du er mit fokus.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Den bedste oplevelse!🙌

Den bedste oplevelse med en kompetent, behagelig og ikke mindst tryghedsskabende jordemoder🙏
Jeg kan kun anbefale at tage hen til Charlotte, hvor du vil få en gennemgående status på din graviditet og blive mødt af god energi og varme smil. Selv ville jeg ønske jeg havde taget skridtet noget før.
Tak for i dag, og vi ses🫶☀️

4. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk massage og menneske!

Fik en helt fantastisk graviditetsmassage i uge 35+4. Charlotte formåede at møde mig og se hvem jeg var under massagen. Hun guidede mig så fint med vejrtrækningsøvelser som jeg kan bruge under fødsel og gjorde oplevelsen virkelig rar!

Vi fik en god snak inden massage omkring mine bekymringer for indlæggelse efter fødsel og fik vendt alle mine bekymringer til positive tanker i stedet.

Alt i alt en virkelig god oplevelse og har allerede anbefalet hende til mine gravide veninder. Håber jeg når at se hende igen inden fødsel ellers vil jeg helt sikkert bruge hende næste gang jeg er gravid! 😍

11. Juli 2023

Kæmpe anbefaling herfra!
Charlotte er super dygtig, virkelig rar at snakke med, sætter både mor og far ind i tingene og fortæller hvad hun gør, både inden og i mens.
Jeg fik lavet hindeløsning hos hende, og jeg var en smule nervøs for om det gjorde ondt, men det gjorde på ingen måde ondt. Jeg fødte en velskabt dreng nogle dage efter hindeløsningen.
Så tusind tak Charlotte, for en virkelig god og fantastisk oplevelse.
Hilsen Simone og Tobias

5. Juli 2023

Kæmpe anbefaling herfra!

Charlotte var nærværende, dygtig og fik mig til at føle mig tryg. Hun lavede en hindeløsning på mig, og bagefter kunne jeg køre fra hende med mere selvtillid og mod på den kommende fødsel. Kæmpe anbefaling herfra!

6. Juli 2023

De varmeste anbefalinger

Jeg har besøgt Charlotte i forbindelse med min tredje graviditet, hvor jeg fik lavet lavet en hindeløsning.
Jeg bliver mødt af det venligste menneske, som med det samme får mig til at føle mig i trygge hænder. Charlotte formår at skabe en ro og tillid allerede ved første møde, og samtidig en hyggelig, glad og let stemning, som gør, at jeg til enhver tid vil anbefale hende til alle :)

5. Juli 2023

Varmeste anbefalinger

Jeg havde den dejligste oplevelse og følte mig i de bedste hænder!

En hindeløsning og en god snak og læring om hvordan jeg hjælper min søn på vej til fødslen, tager kontrol over min krop og forhåbentlig undgår en ny bristning.

Min krop arbejder tydeligt efter hindeløsningen og de meget brugbare råd manifesterer jeg og forbereder min krop!

Mine varmeste anbefalinger - fantastisk, rolig, tryg og dejlig atmosfære ♥️🙏🏼

4. Juli 2023

super god oplevelse

Jeg var forbi Charlotte til en hindeløsning, og det var virkelig så god en oplevelse! 😊 Hun er virkelig behagelig at snakke med, og man er helt tryg i hendes hænder. Jeg kan på det varmeste anbefale simpel fødsel ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2. Juni 2023

Jordemoder i særklasse 🫶

Jeg har været hos Charlotte forud for begge mine fødsler, for at få rebozo massage og hindeløsning. Hun er SÅ nærværende, vidende og forstående, og har været en kæmpe hjælp for mig, for at kunne forstå min krop og fødselsarbejdet. Ultimativt den bedste forberedelse jeg kunne forestille mig.

Tak! ❤️

19. Mai 2023

Fantastisk oplevelse

Har i dag haft en helt fantastisk oplevelse med graviditetsmassage. Charlotte forstår virkelig at få en til at slappe af og mærke sig selv. Jeg kan kraftigt anbefale, at man forkæler sig selv og sin gravide krop med sådan en omgang.
Jeg overvejer allerede hvornår jeg skal have planlagt endnu et besøg ❤️

10. Mai 2023

Antwort von Simpel Fødsel

❤️1000 Tak for den så fine fine kontakt vi havde ❤️1000 Tak for at vælge mig til ind i din smukke graviditet. ❤️1000 tak for dine ord, der hjælper min energi og hjælper mine jordemoderhænder med at komme ud til flere smukke maver🤰🏼🦋Massage-gentagelse kan klart anbefales, det højner oxytocinen og mærkningen af indre krop ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Charlotte er talentfuld med sine hænder og kombineret med dufte og musik, bliver man guidet til afslapning

Jeg har fået graviditetsmassage af Charlotte i uge 32 af min graviditet, da jeg var begyndt at være godt øm og utilpas i ben og hofter. Charlotte er faglig dygtig og tager sig tid til at forstå og sætte sig ind i, hvad det er der rør sig i én, hvad man mærker og hvad der ellers fylder. Hun er vanvittig talentfuld med sine hænder og kombineret med dufte og musik, bliver man guidet til afslapning ind i i et meditativt stadie, hvor jeg oplevede fuldstændig afslapning. Jeg nåede til et tæt på magisk stadie, hvor jeg efterfølgende har fået fornyet energi. Det er svært at beskrive hvor skøn en oplevelse det har været! Jeg vil varmt anbefale det til en medgravid.
Og jeg skal også selv have en tur mere, inden jeg har termin.

26. April 2023

Antwort von Simpel Fødsel

❤️Fra mit hjerte til dit hjerte ❤️ 1000 Tak for så smukt et nærværende mach❤️ Så fantastisk at høre dine ord efter massagen om hvad du mærkede, hvordan du connected og hvilken oplevelse det var for dig❤️ Jeg glæder mig til at skabe næste rolige graviditetsmassageniveau ❤️ Tak for dig🤰🏼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu en anmeldelse herfra :)

Endnu en anmeldelse herfra :)
Jeg har nu prøvet rebozo massage - en hel anerledes oplevelse end graviditetsmassage, men ikke på en dårlig måde. Man kunne på en anden måde mærke hele kroppen. Charlotte var igen her rigtig god til at guide en undervejs og sætte ord på hvorfor noget er godt, hvorfor lige den følelse osv. derudover tog hun sig som sidst rigtig god til både inden under og efter, så jeg fra start var helt tryg ved hvad der skulle ske. Man kan tydeligt mærke, at Charlotte lige giver det ekstra af sig selv og er meget menneskelig, samt opmærksom på mor og barns behov. Igen en anbefalelsesværdig oplevelse!

25. April 2023

Antwort von Simpel Fødsel

💜❤️Kære Louise❤️ 1000 TAK for dine ægte levende ord ❤️ 1000 Tak for at være den skønne livgivende kvinde du er - Tak for dig❤️💜

Magisk

Det var en nærmest magisk oplevelse at få graviditetsmassage af Charlotte et par dage før min termin. Både fordi Charlotte er vildt sød og dygtig med sine hænder, men også fordi hun kombinerede det med en guidet meditation, som for mig gjorde, at jeg kom helt ned i kroppen og oplevede en vild form for afslapning i kroppen samt en fornyet energi ift den kommende fødsel. Bare tak!

18. April 2023

Antwort von Simpel Fødsel

❤️Kæreste Magiske Mathielde🤰🏼❤️ 1000 tak for at dele din oplevelse ud i kraften❤️ ☀️Tænk at universet skabte det aller fineste rum for os, at muligheden passede så perfekt sammen❤️ Jeg er dybt taknemlig for at du rakte ud til mig og at mine jordemoderhænder gav dig den ønskede ro og indre kontakt i fornyet energi inden fødslen❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg besøgte Charlotte da jeg ønskede en…

Jeg besøgte Charlotte da jeg ønskede en naturlig fødsel og undgå igangsættelse. Charlotte lavede en hindeløsning og indenfor det næste døgn gik min fødsel i gang. Kan varmt anbefale Charlotte. Det var slet ikke ubehageligt eller gjorde ondt som jeg har hørt det kan være. Charlotte var SÅ dygtig, og så kan jeg takke hende for at jeg undgik et igangsættelses forløb på sygehuset 😁

19. Februar 2023

Antwort von Simpel Fødsel

❤️❤️1000 Tak for at dele om din oplevelse ❤️1000 Tak for at vælge mig ind i dit liv. Jeg er så glad for at du fødte uden igangsættelse❤️ Tillykke med din nye familie og babybobbel 💜 Livgivende Energier til dig og din nye familie❤️

Varme anbefalinger!

Jeg har både taget et fødselsforberedelseskursus og fået graviditetsmassage af Charlotte og jeg kan på det varmeste anbefale begge dele.
Særligt fødselsforberedelsen, som har et stort fokus på partnerens rolle, syntes jeg var helt fantastisk. Her blev fødslen i høj grad italesat som et fælles projekt for den fødende og partneren og det gav os både konkrete værktøjer, men særligt også et mindset, som var meget brugbart under fødslen.

10. Dezember 2022

Antwort von Simpel Fødsel

❤️1000 Tak for at dele jeres oplevelse af fødselsforberedelsen❤️ 1000 Tak ❤️ Fra mit hjertes stemme takkes for den så så så fine graviditetsmassage vi havde❤️ Så levende, Så nær, Så udvekslende❤️ 1000 Tak❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis man kunne give højere end 5…

Hvis man kunne give højere end 5 stjerner, havde Charlotte fået det. Charlotte sætter sig ind i sin klientens problem, og er meget støttende og forstående. Jeg ville til en hver tid, anbefale hende til andre.

21. März 2023

Antwort von Simpel Fødsel

❤️❤️Kære Kristina, 1000 Tak for at sende din varme og fantastiske energi med ud i verden❤️ HjerteEnergi fra mig til dig❤️ Du er en fantastisk kvinde, en fantastisk mor❤️❤️ 1000 Tak for dig❤️

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse!
Der er virkelig plads til at være sig selv og sit sind, med alle sine tanker og bekymringer der medfølger som gravid.

Jeg fik hindeløsning 3 gange hos simpelfødsel, med forandring og forbedring af modning for hver gang.
Jeg havde lidt frygtet at det ville gøre ondt, og at jeg ville have ondt efterfølgende, men det var fuldstændig smertefrit, og jeg fik god guidning og forklaring om hvad hvor i processen jeg var, undervejs.

Helt klart de varmeste anbefalinger her fra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

- og så var foster skønnet kun 10g ved siden af 🙌🏼

14. März 2023

Antwort von Simpel Fødsel

❤️❤️ iiiihhh kære Birgitte, Du er bare en vidunderskøn kvinde❤️ 1000 Tak for at sende dine varme ord med ud i universet - jeg er så taknemlig for at kunne være menneske sammen med dig, være kvinde sammen med dig, være jordemoderfaglig sammen med dig❤️ 1000 Tak for dig❤️❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk professionel oplevelse…

En fantastisk professionel oplevelse hos Simpel Fødsel ✨

Jeg kontaktede Charlotte i forbindelse med en hindeløsning (39+6) (min første graviditet).

Hun havde tid til os stort set med det samme, og til konsultationen fik vi en dejlig beskrivelse og gennemgang af hvad, der skulle til at ske - samtidig fik jeg en meget behagelig hindeløsning - og endeligt fik vi gode råd, tips og sparring alá fødselsforberedelse, som gjorde, at vi følte os meget mere klar til fødslen, end vi gjorde, inden vi kom. Vi kørte derfra med så god en oplevelse og følelse.

Senere på dagen og henad natten kom veerne snigende, og kl. 3.30 måtte vi tage på sygehuset - kl. 10.00 kom vores lille dreng efter en lynfødsel, som jeg slet ikke er i tvivl om, at hindeløsningen var med til at påvirke ❤️

13. März 2023

Antwort von Simpel Fødsel

❤️💚 Kære livgivende Sofie❤️ 1000 tak for dine levende og beskrivende ord om oplevelsen ved mig 🙏🏻 1000 Tak for at kunne give jer brugbar graviditetsværktøjer og fødselsviden❤️ Ønsker jer alt det bedste fra min hjerteEnergi❤️

Fantastisk oplevelse

En ud over det sædvanlige, opløftende, behagelig og nærværende oplevelse at besøge Charlotte. Hun er ekstremt dygtig til sit fag, virkelig sød, nærværende og tager sig tid til at lytte og forstå mine behov. Efter en fantastisk graviditetsmassage er jeg helt høj på både fysisk og psykisk energi og selvtillid. En oplevelse jeg ikke glemmer, og som jeg vil glæde mig til at gentage. Jeg havde ikke lyst til at gå derfra ❤️🙏🏽

8. März 2023

Antwort von Simpel Fødsel

❤️❤️❤️❤️ ÅÅÅHHHHHH alle dine søde ord 🙏🏻 1000 1000 Tak - Fantastisk livgivende Camille❤️ Hjerte Levende, Hjerte varm, Hjerte Ro var vores fine fine kontakt ❤️ 1000 tak for dig❤️❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her bliver du hørt og set

Charlotte er simpelthen et total hjertevarmt og jordnært menneske.
Hun lavede en hindeløsning på mig, og under hele processen sørge hun for løbende at informere mig om hvor hendes fingre arbejdede og hvad hun lavede.
Dette gav en total ro, tryghed og gjorde at jeg kunne være mentalt med i hele processen, som medførte at jeg kunne slappe total af, hvilket gjorde arbejdet nemmere for Charlotte.
Kan kun på det varmeste anbefale Charlotte ⭐⭐⭐⭐⭐

30. Januar 2023

Antwort von Simpel Fødsel

❤️❤️ 1000 Tak for at du deler om din oplevelse ved mig❤️❤️ 1000 Tak fordi du er med til at gøre det muligligt at gravide kan få en anden jordemoderoplevelse omkring hindeløsning. ❤️ 1000 Tak for at sende dine Energier stærkt ud❤️❤️ Ønsker Dig det bedste☀️❤️

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr