Silver-z

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varen (et smykkesæt) er som lovet og alt kørte efter bogen, hvilket givet 4 stjerner i min karakterbog. Den sidste får Karina, fordi hun gør købet til en positiv og personlig oplevelse takket være en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade aldri lest om Zilver-z før , men jeg møtte en venninne som hadde et nydelig Dagmarkors, og slikt kors ville jeg ha ... Jeg søkte på nettet og var ikke i tvil om at Zilver-z hadde min riktige v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overskuelig, detaljeret hjemmeside.Varen modtaget ganske få dage efter bestilling. Varen svarer til det jeg havde regnet med.Der var sågar en håndskrevet julehilsen på fakturaen. Bestemt ikke sidste... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

super god service

Jeg syntes alle de gange jeg har bestilt på Silver-z er varen kommet enten dagen efter eller lige efter der.
Super god service så de får ihvertfald fuld hus herfra :)

10. Februar 2015

Interessante smykker !

Fik svar med det samme på et spørgsmål skrevet sent om aftenen - og modtog mit smykke kort tid efter bestillingen.

7. Januar 2015

super

Vareren levede fuldstændigt op til min forventning og leveringen var i top, på trods af at jeg bestilte meget tæt på jul havde jeg vareren under 2 døgn efter bestilling.

29. Dezember 2014

Super produkt - super service

Aldrig har et køb på nettet været så personligt.

Varen så præcis ud som på billedet, den kom hurtigt og havde endda en lille håndskrevet julehilsen på fakturaen :)

Jeg vil helt sikkert handle her igen.

29. Dezember 2014

Top service!!

Bestilte smykkerne lige før jul... panik om de kunne nå frem inden juleaften, men ingen problemer. Varerne blev afsendt med det samme. Tak Silver-Z, i reddede julen for mig !!

28. Dezember 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget reklame

Super hurtig levering, kundeservice helt i top, men alt for meget reklame.
Bestilte en gave til min mor og tilkøbte indpakning, da det trods alt var en gave. Samtidig tilvalgte jeg et lille kort med hilsen til gaven. Alt i alt rigtig gode valgmuligheder. Varen kom også næste dag, så leveringen var der heller ikke noget at sætte finger på. Men da jeg fik pakket varen ud var det simpelthen en ren reklamesøjle. Pakken, meget pænt indpakket, havde et lille logo på, hvilket bestemt er acceptabelt, men den var så yderligere puttet i en stofpose med stort logo på, og det lille kort jeg havde tilvalgt havde reklame på både for og bagsiden - det endte i skraldespanden. Yderligere var der også en form for reklameflyer i kuverten samt en rabatkupon (hvilket er rigtig god service, men også går under reklamekategorien)

Alt i alt rigtig god service, rigtig fin vare, men alt for meget reklame til en forsendelse.

26. Dezember 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

alt for lang tid

det tog over 2 måneder fra bestilling til modtagelse- da min bestilling så endelig kom var der en tydelig ridse på smykket

20. Dezember 2014
Silver-z-Logo

Antwort von Silver-z

Kære Kristine,

Jeg beklager den oplevelse du har haft ved at handle med Silver-Z og levering af specialsmykke/navnesmykke produceret efter ordre.

Da jeg ikke er enig i forløbet, har jeg sendt dig en fyldestgørende mail. For god ordens skyld indsættes kopi herunder.

---

Kære Kristine,

Jeg har med beklagelse læst din anmeldelse af Silver-Z og er naturligvis ked af den oplevelse du har haft ved at handle med Silver-Z.

Dette er absolut ikke en normal oplevelse og anmeldelse for os at få - og jeg har derfor tjekket din ordre for at finde ud af, hvad der er sket.

Den 24. august 2014 bestilte du et specialsmykke (navnesmykke) fra Silver-Z med en normal leveringstid på 14 - 16 arbejdsdage. Dvs. forventet levering senest den 15. september 2014. Da smykket fra producenten var ridset ved modtagelsen her hos Silver-Z, blev smykket samt fakturering holdt tilbage for levering. Dette informerede jeg om og beklagede i en mail den 15. september 2014.

Nyt smykke blev bestilt ekspres hos producenten og levering/fakturering foretaget den 24. september 2014 - en måned efter bestilling (7 arbejdsdage efter 1. lovet levering).

At dette smykke skulle være ridset har vi ikke modtaget meddelelse om fra dig - og har derfor ikke haft mulighed for at afhjælpe fejlen.

Jeg beklager endnu engang din oplevelse - men forsikrer dig om, at vi gør alt for at sådanne situationer ikke opstår. Det ville derfor have været at foretrække, om vi dengang i september havde hørt fra dig - og ikke nu tre måneder efter levering.

Jeg foreslår, at du sender smykket tilbage til Silver-Z - så vi kan vurdere og evt. få bestilt et nyt vedhæng, så du bliver tilfreds med dit køb.

Med venlig hilsen
Karina Hansen, Silver-Z

- Kopi af denne mail indsættes på Trustpilot

meget fint!

Har kun købt charms, men ganske problemfrit og der var en sød besked på min faktura. :) her handler jeg nok igen :)

19. Dezember 2014

Guld til Silver-z

Sikke en fantastisk service! Jeg var i kontakt med Silver-z både via mail og deres super gode chat-service.
Jeg følte virkelig at jeg fik en god behandling og de var meget hurtige til at give svar. Desuden fik jeg mine varer i løbet af få dage uden ekstra omkostninger.
Smykket lever op til mine forventninger og Silver-z bliver absolut mit foretrukne valg fremover!

19. Dezember 2014

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr