Silketand.dk Bewertungen 99

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære Silketand. Tak for en meget behagelig oplevelse hos jer i dag. Anida er meget smilende, fortæller og bruger sig selv i sit arbejde og føles enorm positiv og tryg at være i hænderne hos. "H... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tove tager sig tid til at tale med mig og forklare mig om behandlinger og muligheder. Hun er god til at komme med forskellige løsningsforslag. Jeg kan godt lide, at hun fortæller, hvad hun gør underv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste tandlægeklinik Meget professionelt personale med stor forståelse for angst for at gå til tandlæge. Behandlingerne udføres med meget stor faglighed på højt niveau. Man er i gode hænder.... Mehr ansehen

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første sted jeg er blevet taget…

Første sted jeg er blevet taget alvorligt at jeg har tandlægeskræk..jeg er 69år og har prøvet mange tandlæger..har nu brugt silketand i nogle år..og har på ingen måde tænkt mig at bruge andre. .

2. Mai 2023

Meget professionelle

Meget professionelle, søde, venlige. Dette sagt vel vidende at jeg nok aldrig kommer til at ÆLSKE at ligge i en tandlægestol 🫣

2. Mai 2023

Stor tilfredshed

Altid god, imødekommende og professionel behandling.

27. März 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God behandling og flinke folk

God behandling og flinke folk, man føler sig altid godt behandlet og får en god forklaring på hvad der er lavet

21. März 2023

Perfekt forløb

Alle aftaler og overslag er overholdt 100%. Fantastisk personale, meget imødekommende og hjælpsomme. Min gamle mor er MEGET glad for hendes nye tænder.

16. März 2023

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har været fast tilfreds kunde

Har været fast tilfreds kunde i nogle år, men et hul i en visdomstand gjorde jeg måtte søge ny tandlæge, hvor prisen var 3500kr billigere ved ny tandlæge for udtrækning, silketand ville dog lave hullet for 1900kr ( hvilket ikke gav mening for nogle andre tandlæger at overhovedet at lave den)
Silketand kvittere så mit tandlæge skift ved at sende en regning på et røntgen billede som var dyrere end 2 billeder og eftersyn ved dem sidst, må siges de bliver let fornærmet

17. März 2023

Antwort von Silketand.dk

Vi kan kun beklage at du har haft en dårlig oplevelse ved at besøge klinikken. Vi vil meget gerne have en dialog omkring din oplevelse, hvis du ønsker dette.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt og trygt sted at komme med…

Dejligt og trygt sted at komme med meget kompetente og dygtige tandlæger og ikke mindst klinikassistenter.
Man får en høj faglighed og grundig rådgivning før, under og efter behandlingen og jeg føler bestemt at pengene er givet godt ud. Varme anbefalinger herfra ☺️

12. Dezember 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk personale og høj kvalitet

Min oplevelse hos Silketand har altid kun været helt vild god! Personalet møder altid én med et smil, de er alle utrolig søde, og man kan mærke at kvaliteten er i højsædet, og kompetencerne er i top! Jeg vil til hver en tid anbefale dem!

29. Juni 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har siden barn været hundeangst for…

Har siden barn været hundeangst for tandlægebesøg med ondt i maven flere dage før. NU har jeg så bare verdens absolut bedste tandlæge, nemlig Emilie ved Silketand. Hun møder mig forståelse, venlighed og empati, så jeg føler mig 110% tryg uanset om det er udtrækning af visdomstand, ny krone eller andet. så herfra mine allerstørste anbefalinger :-) :-)

9. Juni 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var bare en helt kanon oplevelse

Det var bare en helt kanon oplevelse, at være forbi Silketand. Efter et par år uden tandlæge fik jeg et grundigt førstegangstjek. God feedback og vejledning af Tandlæge Trine. Jeg blev spurgt inden de påbegyndte en behandling, så det på inden måde handlede om pengemaskineri. Hos Silketand er dine tænder i gode hænder :)

27. August 2021

Fantastisk anbefalingsværdig tandlæge

Jeg har haft tandlæge hos Silketand i mange år. Min seneste oplevelse var endnu en god og smertefri omgang.
Servicen er høj og det er rart at komme ind til en dygtig tandlæge som Tove, der både er faglig og personlig i hele forløbet. For ikke at glemme hendes søde medarbejdere, som er utrolig nærværende og hjælpsomme.
Dejligt med en tandlæge som hjælper med vejrtrækningen og er fokuseret på hvordan man har det undervejs i hele forløbet. De har gjort at jeg ikke har tandlægeskræk, og smiler endnu større når jeg kommer ud af døren fra tandlægen.

29. März 2021

Tak for de fine ord

Den bedste tandlægeklinik

Den bedste tandlægeklinik
Jeg kører gerne 210 km for at få den tandpleje og behandling man får hos Silketand.
Kan varmt anbefale Silketand i Silkeborg.

11. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan varmt anbefalede SILKETAND.

Vi kan varmt anbefalede SILKETAND.
Min mand og jeg har gået der i mange år, er altid blevet mødt med smil, venlighed og empati, lige fra man træder ind af døren og til man er ude igen. Udover det, er det også en klinik med moderne udstyr.

15. Juni 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr